Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:bereda trzymaj mocno, ja mam na zmianę złe przeczucie i dobrze przeczucie, zwariuję do tej wizyty
CassieMK lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ale mam przed jutrem stres zaraz będę nogi golić xD bo jutro nie będzie mi się chciało gdybym Marcela nie prowadziła rano to jakbym o 9 gdzieś wstała to by szybciej minęło a ja już niecierpliwa hehe
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hehhe zgole się
Aniu w porządku rozumiem ja też sporo ile się dało usuwałam które kiedyś tu wrzucałam z dzieciakami czy z brzuchem gdzie twarz było widać bo tylko wpisać w Google i dużo wyskakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:02
Livia
Nela
Marcel
-
bereda11 wrote:trzymam jutro dopiero puszcze ..Cassie bedzie dobrze ,teraz odpoczywaj i czekamy na piekna fotke
To ja poproszę o przetrzymanie do środy bo wtedy my mamy wizytę
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Może przy okazji, za jednym goleniem, chłopa zmolestuję! A co!
Ale to dopiero po wizycie jak doktor zdejmie bana na seks
A tak całkiem serio, to mam cholerna nadzieje ze zobaczę serduszkobereda11, CassieMK, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Dziewczynki mam okropny dylemat
.
Pod koniec Pazdziernika poprosili mnie w firmie o wyjaz na delegacje, a wlasciwie wylot... OK 11h lotu,Pobyt niedlugi bo tydzien.
Moja gin zareagowala na totalnym luzie - stwierdzila ze jak chce to zebym leciala. Ale tak czytam to tu to tam, przewijaja sie jakies informacje ze pierwszy trymestr nie polecany, ze promieniowanie, zmiany cisnienia...
Jesli odmowie musze zrobic to juz na dniach, szefowa cisnie zebym kupowala bilet... bede musiala wtedy juz teraz powiedziec o ciazy... Po cichu liczylam ze polece i powiem jej o ciazy osobiscie, moze lepiej to przyjmie. Ale nie wiem czy to dobry pomysl i czy nie powinnam olac wyjazdu i nie ryzykowac...
Co sadzicie?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:17
-
Paróweczka wrote:Dziewczynki mam okropny dylemat
.
Pod koniec Pazdziernika poprosili mnie w firmie o wyjaz na delegacje, a wlasciwie wylot... OK 11h lotu,Pobyt niedlugi bo tydzien.
Moja gin zareagowala na totalnym luzie - stwierdzila ze jak chce to zebym leciala. Ale tak czytam to tu to tam, przewijaja sie jakies informacje ze pierwszy trymestr nie polecany, ze promieniowanie, zmiany cisnienia...
Jesli odmowie musze zrobic to juz na dniach, szefowa cisnie zebym kupowala bilet... bede musiala wtedy juz teraz powiedziec o ciazy... Po cichu liczylam ze polece i powiem jej o ciazy osobiscie, moze lepiej to przyjmie. Ale nie wiem czy to dobry pomysl i czy nie powinnam olac wyjazdu i nie ryzykowac...
Co sadzicie?!
No to klops
Chyba bym zrezygnowała z wyjazdu, ale znam dziewczyny które latały w 1 trymestrze i nic sie nie stało.
Ja bym sie bała, ale ja to przewrażliwiona jestem.
Może jest ktoś kto latał/miał lecieć?Paróweczka lubi tę wiadomość
Paróweczka wrote:Dziewczynki mam okropny dylemat
.
Co sadzicie?![/QUOTE
ja lece za 2 tyg na slub mojej siostry do Pl ale to jest tylko 2 h ty lecisz 11 h yo jest roznica...czytalam duzo na ten temat sporodziewczyn w 1 trymestrze latalo i nic sie nie stalo .musisz sama zadecydowac , ja sie dobrze czuje wiec sie raczej niczego nie obawiam.. -
La-mia wrote:Może przy okazji, za jednym goleniem, chłopa zmolestuję! A co!
Ale to dopiero po wizycie jak doktor zdejmie bana na seks
A tak całkiem serio, to mam cholerna nadzieje ze zobaczę serduszko -
bereda11 wrote:ja lece za 2 tyg na slub mojej siostry do Pl ale to jest tylko 2 h ty lecisz 11 h yo jest roznica...czytalam duzo na ten temat sporodziewczyn w 1 trymestrze latalo i nic sie nie stalo .musisz sama zadecydowac , ja sie dobrze czuje wiec sie raczej niczego nie obawiam..
Samopoczucie mam naprawde dobre, wlasciwie prawie zadnych lub minimalne objawy. To mnie nie marwi, raczej boje sie czy faktycznie starty/ladowania/zmiana cisnienia moze miec negatywny wplyw na rozwoj plodu itp... -
CassieMK wrote:Ej jak już tak o tym goleniu, to ja chyba też się skuszę...ale to rano, bo dziś siedzę i teksty piszę, bo muszę je dziś oddać, jeszcze 4 mi zostały