Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No niestety zdarza się ze teściowe dają popalić.. ale np. ja z moja mam takie oficjalne stosunki.. bo ona uważa się za kogoś lepszego z wyższych sfer.. jak to mówi " a kto bogatemu zabroni.." na początku naszego małżeństwa próbowała się wtrącać ale mój mąż jej na to nie pozwolił...i za to mu jestem wdzięczna..ale niestety po zaowocowało tym że widujemy się od czasu do czasu i tylko o pogodzie i takich głupotach jesteśmy w stanie ze sobą rozmawiać bo tematów zero..Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyjestem ...
serduszko bije
mały/a ma 6mm
ciaza mlodsza o 3dni
wiec tp na 20.05
no i tyle ... ciążujemy dalej ...
bereda11, hiacynta99, luna91, klaudia1534, Dariaaa88, anka418, CassieMK, Marietta, Patrycja24, xpatiiix3, monik, bimba, Różyczka, Eustoma, Agnieszka0812, JusWik, aniesiack, Anna255, williams1, monilia84, baśka86 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:jestem ...
serduszko bije
mały/a ma 6mm
ciaza mlodsza o 3dni
wiec tp na 20.05
gratulacje:)ja tak się doczekać nie mogę żeby usłyszeć serduszko...no ale muszę jeszcze sporo poczekać...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:jestem ...
serduszko bije
mały/a ma 6mm
ciaza mlodsza o 3dni
wiec tp na 20.05
Gratuluje
Teraz moja kolej wizyty:) zaraz kończę pracę, lecę się umyć i czekam na tel jak już bedzie końcówka kolejkihiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Alicce super!
ja mam wizyte w srode i juz sie taaak stresuje...nie wiem czemu ale ostatnio mnie takie jakies czarne mysli nachodząprobuje je odganiac ale nie wychodzi...bardzo licze ze ta wizyta troche je rozwieje...
Poza tym dzis zaliczyłam pierwszy dzien prawdziwych mega mdłościjechałam do pracy 1,5 h bo 2 razy wychodziłam z autobusu bo juz nie mogłam wytrzymac - takze w koncu naprawde poczułam ze jestem w ciąży....jak tak bedzie dalej to nie wyobrazam sobie pracowac a musze narazie!
-
Alicce, a co taki jakiś ten Twój post bez emocji, nie dotarło jeszcze do Ciebie, że jest dobrze?
Proszę mi się tu ładnie ucieszyć! i fotką maleństwa się pochwal
)
A-nisia, ojoj, to współczuję tych mdłości, mnie dziś tylko rano złapało, ale słabo i na krótko, ja to się w ogóle nie czuję w ciąży -
Hej hej
My w domu po obiedzie Marcyśko szczęśliwy był jak mnie zobaczył rzucił mi się na szyję i kryczał głośno kocham kocham kocham mamo i się popłakałam z nerwów posiusiał się w przedszkolu i potem przez sen a świeża pościel dzisiaj z prania dałam.. się nie dziwię dzisiaj znowu mówi że nie chce do przedszkola... biedulek mój
mam nadzieje ze przejdzie mu z czasem
A u neurologa dupa ehh coś nie tak z Nelka podejrzewa podwyższone napięcie ciemie otwarte ciągle ale tu mówiła ma czas do 18msc no i ostatnio strasznie mi się przewraca przy chodzeniu i nawet jak siedzi a tak pięknie stabilnie już było.. no i jakieś plamki coś mówiła ma i chce do obserwacji ja za 3msc i możliwe ze skieruje na badania w kierunku chorób genetycznych... także kur... ile stresu dzisiaj a jeszcze jutro wizyta... kroiłam cebulę do obiadu to się wyplakalam i durnia udałam ze od cebuli...ale już mi lepiej tyle że cholera no tyle nerwów
Niech chociaż jutro będzie lepszy dzień... niech chociaż u maluszka będzie wszystko w porządku.. aby do jutra do 14 to już niecała doba także niedługo lulu i rano wstanę potem będę już jak na szpilkach z Nel siedzieć...
Alicce gratuluję serduszka :*
Candle jeszcze raz proszę o tpLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ujrzałam dziś serduszko
Moja dzidzia ma już bijące serduszko!!!!
Paulisia, tiffi, klaudia1534, CassieMK, hiacynta99, Patrycja24, bimba, monik, Agnieszka0812, xpatiiix3, JusWik, Dariaaa88, Eustoma, williams1, Marietta, luna91, monilia84, baśka86 lubią tę wiadomość
-
Ja na slodycze patrzec nie moge od poczatu ciazy
a wczesniej codziennie cos musialam zjesc slodkiego po obiedzie.
Choroba mi nie przeszla, dostalam zwolnienie do piatku i mam lezec pod koldra;) poprosilam tylko zeby na zwolnieniu nie pisac kodu ciazy, bo nie chce jeszcze mowic w pracy.. Boje sie powiedziec szefowi, on teraz zaczal wymyslac tyle planow dla mnie.. W ogole sie tego nie spodziewaniby mam umowe o prace na czas nieokreslony.. Ale i tak wiem, ze bedzie mega stres..