Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto_Anna wrote:Ujrzałam dziś serduszko
Moja dzidzia ma już bijące serduszko!!!!
Super wiadomość, gratuluję serduszka!ja jutro mam wizytę i będę mieć identyczny dzień ciąży, co Ty dziś, więc też już się bardzo nastawiam na to serduszko
Tiffi, ja ze słodyczami miałam tak samo, wielkie uzależnienie wcześniej, a ostatnio jakoś wcale... raz się skusiłam na coś słodkiego, na choco bonsyi zeżarłam całą paczkę w dwa dni, a tak to w ogóle mnie do słodkiego nie ciągnie. Kuruj się :*
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Ja cieszę się, że mój mąż przełamuje opory, wczoraj mnie już trzeci raz "ruszył" od początku ciąży
Uspokajam go za każdym razem, że nie zrobi mi krzywdy, ale prawde mówiąc sama się trochę boję... Wczoraj kiepsko się czułam, ale nie chciałam odmawiać, jak się już udało go zachęcić po 2 tygodniach, i o dziwo poczułam się lepiej po
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:A ja dzisiaj kapuche kiszona wcinałam
Foto_Anna gratuluję serduszkahiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniesiack wrote:Foto- Anna gratuluję serduszka!
Kochane pocieszę Was, ale ja mdłości nie miałam jeszcze ani razumoże jestem tą szczęściarą, którą to ominie, bo mama i babcia też nigdy nie miały w ciąży. Co do seksu to był u nas wczoraj chociaż się mega stresowałam i mąż też i bardziej to wyglądało tak, żeby to "odtrąbić" i tyle
Dziewczyny, które jutro mają wizyty! Wszystko będzie dobrze, zobaczycieja trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na zdjęcia usg!
W pierwszej ciąż tez nie miałam mdłości super się czułam, sadze ze to nie ma reguły na to -
Ja już po wizycie
Serduszko biło jak dzwon
Badania też ok i kolejne do zrobienia
Bardzo fajny ten lekarz więc nie idę prywatnie. On też pracuje w szpitalu w którym będę rodzićbimba, CassieMK, hiacynta99, williams1, Agnieszka0812, monik, Marietta, Dariaaa88, luna91, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Ale mam przed jutrem stres zaraz będę nogi golić xD bo jutro nie będzie mi się chciało gdybym Marcela nie prowadziła rano to jakbym o 9 gdzieś wstała to by szybciej minęło a ja już niecierpliwa hehe
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Gratulacje dla dzisiejszych bijacych serduszek ❤
Trzymam kciuki za jutrzejsze i na pewno wszystko będzie dobrze też
U mnie cały dzień mdłości ale nie jakieś masakryczne, do wytrzymania ale to nowość w tej ciazy,dopiero się chyba zaczyna u mnie. Ja mam wizyty umówione 14 października i 13 listopada,chodzę na NFZ i lekarza mam spoko prowadził mi poprzednia ciążę. -
nick nieaktualnyJesteśmy po wizycie wszystko jest dobrze
bąbel ma 3cm i pięknie się rusza
kolejna wizyta za 4tyg. Mamy kilka skierowań wiec musimy zacząć działać
Agnieszka0812, williams1, monik, hiacynta99, xpatiiix3, CassieMK, bimba, luna91, klaudia1534, Dariaaa88, monilia84, baśka86 lubią tę wiadomość