Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!! Nie czytałam Was 2 dni i mam takie zaleglosci troche poczytalam i juz oczy mi sie zamykaja jeszcze 2 dni i wizyta nie moge sie doczekac:)
Witam oczywiście nowe Mamusie :*
Patrycja24 ja jestem z Kujawsko-Pomorskiego
Powiem waz ze od kiedy przeszlam 2tyg temu jelitowke mdlosci caly dzien sie utrzymuja a od wczoraj jak wstane z rana to wymioty nawet nie mam czym wymiotowac. Jestem przez to tak wykonczona ze masakra.
Uciekam Kochane spac jutro przed praca postaram sie nadrobić co tu nastukałyście jeszcze
Dobranoc i buziaki :*
-
luna91 wrote:Dobry wieczór wszystkim
Asmee - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęMi też wywaliło brzuch od jedzenia. Dziś znowu zjadłam masę ogórków kiszonych żeby za chwilę zjeść kanapki z szynką i majonezem. Wzdęcia i bebzol 6 miesięcznej ciąży gotowe. Mam ogromny apetyt, jak robię się głodna jestem gotowa zabić. Też tak macie?
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych upojnych nocy. Ja mam ochotę na seks, ale nie mogę, lekarz powiedział jedno słowo: absolutnie! W ogóle wiele rzeczy chciałbym robić, ale nie mogę. Dziś poszłam na zakupy (mąż dźwigał, ale ja pochodziłam trochę), póżniej na stojąco obierałam ziemniaki i znowu zaczęło mnie kłuć, poleżałam i przeszło... cięzko tak leżeć, ale jak trzeba to trzeba.
Luna wszystko bedzie dobrze!!! Musi byc dobrze!!! Kazda z nas ma obawy i stres zwiazany z ciaza. Nie da sie inaczej. Mi tez objawy odpuscily a wizyta dopiero w sobotę i juz swiruje ze cos zlego sie dzieje.
Mocno trzymam kciuki dziewczyny za wasze dzisiejsze wizyty i wiem ze beda same dobre wiesci.
Foto_Anna, Paulisia, anka - zazdorszczę i gratuluję!
Dziewczyny mam podobnie jak Wy, raz się cieszę, że będzie ok a raz mam wrażenie, że stanie się coś złego. Ta jutrzejsza wizyta mnie wykańcza, strasznie się boję, bo dowiem się na czym stoję.... Chyba mam najwczesnij bo o 10:00. Dawajcie znać co i jkTeż Wam napiszę... strasznie się boję.
-
Witam dziewczyny
Dawno do was nie pisałam jakoś nie miałam czasu.
W piątek byłam na USG był maluszek, który miał 1,22cm i pięknie bijące serduszko. Lekarka powiedziała, że wszystko ok.
A dziś wstałam do toalety i na papierze zobaczyłam, że plamie na brązowo. Dziewczyny pocieszcie mnie, że to nic złego. Wychodzi niby, że dziś wypadałby termin kolejnego okresu, ale już sama nie wiem. Jak dowiedziałam się, że mój dzidziuś nie żyje w poprzedniej ciąży to też zaczęłam plamić na brązowo. Boże tak bardzo się boję.anka418 lubi tę wiadomość
-
Efendis wrote:Witam dziewczyny
Dawno do was nie pisałam jakoś nie miałam czasu.
W piątek byłam na USG był maluszek, który miał 1,22cm i pięknie bijące serduszko. Lekarka powiedziała, że wszystko ok.
A dziś wstałam do toalety i na papierze zobaczyłam, że plamie na brązowo. Dziewczyny pocieszcie mnie, że to nic złego. Wychodzi niby, że dziś wypadałby termin kolejnego okresu, ale już sama nie wiem. Jak dowiedziałam się, że mój dzidziuś nie żyje w poprzedniej ciąży to też zaczęłam plamić na brązowo. Boże tak bardzo się boję.
Kochana jedz na izbe przyjec.
mi jak zaczelam plamic to polozna powiedziala ze w takim przypadku natychmiast trzeba do szpatala zeby czasu nie tracic. -
Hej hej
Kciuki za wizyty dziewczynki :* aby tylko dobre wieścihehe
A My się zbieramy do przedszkola zarazNa razie to bawią się klockami dupeczek nie chcą ruszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:33
konwalijka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Efendis wrote:Właśnie nie chce jechać na Izbę, bo tam mnie od razu na oddział przyjmą, żeby zrobić USG. chyba poczekam do 14 tak zaczyna przyjmować moja lekarka. strasznie się boje ale co ma być to będzie.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Niepotrzebny tylko ten stres dla Ciebie. -
Biorę Duphaston 2x1. Żadnego stresu ani wysiłku nie miałam. Chociaż wczoraj strasznie kichałam i katar miałam, a to w sumie też wysiłek. W sumie teraz mam już tylko zabarwiony na jasno brązowo śluz. Więc to może tylko jednorazowa sytuacja ale do lekarza i tak pójdę, bo następna wizytę mam dopiero 22.10 i nie wytrzymam do tego czasu.
-
Cześć
Trzymam z całych sił kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :*
Luna u mnie z jedzeniem znów odwrotnie. Muszę się zmuszać żeby cokolwiek zjeść i jeszcze uważać na to co zjem bo później mnie mdli ;/ Dziś weszłam na wagę i jest 2.5 kg mniej od tego co było przed ciążą.
Efendis mam nadzieję, że te plamienia nie zwiastują niczego złego. Może to rzeczywiście jeszcze jakieś wspomnienie miesiączki.