Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostałam dziś w domu. L4 na dziś. Płakałam wczoraj cały wieczór jakoś, głowa mi dziś od tego pęka. Przy okazji poproszę rodzinnego o skierowanie na badania, które do zrobienia dostałam w klinice która nie ma umowy z funduszem od mojego gin.
Płaczliwe też jesteście dziewczyny? Wyję jak smok, wzruszam się nawet przy badziewnych "Trudnych sprawach".
Czy to hormony?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoto_Anna wrote:Zostałam dziś w domu. L4 na dziś. Płakałam wczoraj cały wieczór jakoś, głowa mi dziś od tego pęka. Przy okazji poproszę rodzinnego o skierowanie na badania, które do zrobienia dostałam w klinice która nie ma umowy z funduszem od mojego gin.
Płaczliwe też jesteście dziewczyny? Wyję jak smok, wzruszam się nawet przy badziewnych "Trudnych sprawach".
Czy to hormony?
Lekarz rodzinny może wypisać skierowanie tylko na morfologie mocz tsh glukozę resztę trzeba robić prywatnie -
anka418 wrote:Lekarz rodzinny może wypisać skierowanie tylko na morfologie mocz tsh glukozę resztę trzeba robić prywatnie
Mój super lekarz rodzinny nawet na to nie chciał mi dać, powiedział że skoro zlecił to ginekolog to mam iść do ginekologa na NFZ - dziad jeden -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi moja rodzinna lekarka nie chce dawać skierowania, bo mówi, że chodzę prywatnie do gin wiec ona nie może mi dać w takim razie. Za wszystko musze płacić
A gin dal mi skierowanie na VDRL, HBS, HCV, HIV, morfologia, mocz ogólny, glikemia, Toxoplasma IgG.. nie wwiem czy się wypłace. -
Ja wczoraj po tygodniu mdłości zaliczyłam pierwsze rzyganko... Te 10 minut tuż po to był jedyny czas w całym dniu kiedy mnie nie muliło, fajne uczucie
Mnie nie pomaga absolutnie nic, natomiast wiem co pogarsza - przegłodzenie. Trzeba jeść małe porcyjki czegokolwiek co godzinę, półtorej. 2-3 godziny bez jedzenia to murowane zaostrzenie mdłości.
Co do badań to ja też chodzę prywatnie i wszystko robię prywatnie. Wykosztuję się ale co zrobić. -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Mi moja rodzinna lekarka nie chce dawać skierowania, bo mówi, że chodzę prywatnie do gin wiec ona nie może mi dać w takim razie. Za wszystko musze płacić
A gin dal mi skierowanie na VDRL, HBS, HCV, HIV, morfologia, mocz ogólny, glikemia, Toxoplasma IgG.. nie wwiem czy się wypłace.
Nie będziesz dużo płacić ja miałam 2x tyle badań płaciłam 330zl -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) powodzenia na wizytach
przebrnęlam przez tych kilk stron
powiem wam,że jestem mega wkurzona, otóż moja "cudowna " teściowa wczoraj wypaplała jednej ciotce,że jestem w ciąży! a prosiliśmy żeby nikomu nie mówiła, tak się zdenerwowałam bo moi rodzice jeszcze nie wiedzą a ta jęzorem papla. zrobiłam mężowi awanturę a najgorsze,że z tego wszystkiego brzuch mnie bolał.
normalnie wylałam wczoraj morze łez..
dziewczyny czy wy też czujecie taki ucisk w podbrzuszu? hmm nie ból, dyskomfort? a i czy wam macica też tak pęcherz uciska? ja normalnie jak dotykam podbrzusze to czuję macicę ..też tak macie?
bo mi gin mówił,że moja macica jest w przodozgięciu i dzidzia leży na pęcherzu..
jestem ciekawa jak to u was jest -
zabuszka, my odkąd zrobiłam test, wstrzymywaliśmy się z seksem, najpierw dlatego, że lekarz tak zalecił, a później to chyba mój mąż się bał, że coś mi uszkodzi
wczoraj po kilku nieudanych podejściach i fochach w końcu się zgraliśmy i czułam się, jakby to był mój pierwszy raz haha
3 tygodnie celibatu, więc oboje już mieliśmy mega ochotę, niestety tuż po stosunku zauważyłam kroplę świeżej, jasnoczerwonej krwi, więc przypuszczam, że jak jutro o tym powiem lekarzowi, to znowu nam zabroni...
nie denerwuję się tym jakoś bardzo, bo wiem, że w ciąży wszystko tam jest bardziej ukrwione i łatwiej o jakiś uraz mechaniczny, zwłaszcza, że od tamtej pory mam cały czas czysto, no ale... seks i ciąża chyba się średnio lubią: albo kobieta nie ma ochoty, bo się źle czuje, senna, mdłości etc., albo facet się boi, że zaszkodzi kobiecie lub dziecku, a na koniec to pewnie brzuchol przeszkadza