Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Życzę miłego dnia i udanych wizyt
Ja już siedzę w pracy a oczywiście mi się nie chce ale do 8.10 niedaleko to może uda mi się dostać L4 i zacznę sobie odpoczywać w domu
W przyszłym tygodniu wraca szef i trzeba będzie powiedzieć o ciąży ale chyba wstrzymam się do tego 8.10 jak dowiem się na wizycie czy jest wszystko okAgnieszka0812, xpatiiix3, anka418 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hejka dziewczyny po weekendzie was nadrobić jest ciężko...
ja dzisiaj wstałam pełna obaw ponieważ od wczoraj nic nie czuje zero kłucia w jajniku itp.. jak miałam problem z zapięciem spodnie tak od wczoraj wskakuje w nie jak trzeba nic mnie nie uwiera....zero dolegliwości nadal... eh ja nie wiem czy ta moją ciąża uciekła gdzieś...
Miłosz
Honoratka
-
Pati ja miałam wczoraj takie myśli jak Ty, też się obawiałam bo spodnie luźne, objawów absolutnie zero a dzisiaj już mam od rana takie wzdęcie że bluzki mi brakuje, także objawy w ciąży są zmienne, na pewno będzie dobrze
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hej..
A ja z nerwów to nie wytrzymie.. boże jak dzisiaj Marcelunio płakał tak go wystraszyła... kupiłam mu bułeczke zwykłego obważanka bez niczego no i zapomniałam ze ma w rączce i do sali wszedł ta huknęła że tu jedzenia nie wnosimy spoko można normalnie powiedzieć... I on jest taki że jak ktoś obcy mu tak huknie to się boi jak się rozpłakał wystraszył krzyczał, że sie boi chce do domu wczepił sie tak we mnie że w życiu mnie tak mocno nie trzymał normalnie nogami i rękami sie we mnie wplotł... płakać mi się chce zwariuje w domu zaraz myśląc co z Nimjestem tak zdenerwowana, że sobie nie wyobrażacie..
Zwariuje normalnie... Tak okropnie się czuje, że on tam tak płakał
Kciuki za wizytyjace :*bereda11 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
zabuszka wrote:Pogoda ładna czas na sprzątanie samochodu
Ooooo dobry pomysł ale nie chce mi się iść po niego do garażuale chyba póżniej po niego pójdę bo i tak będę szła do sklepu po farbę do włosów, jak mam takie wielkie odrosty to po jednym dniu mam już tłuste i muszę myć prawie codziennie
-
nick nieaktualny
-
Mam taką nadzieję ,że mu przeszło on jest taki ,że zamyka się w sobie jak coś nie tak albo wychodzi i siedzi sam.. juz wiem ze tej babki to nie będzie lubił i takie sytuacje nie raz się powtórzą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:36
Livia
Nela
Marcel
-
anka418 wrote:Co za baba głupia...
młody na pewno sobie poradzi nie martw się :* pewnie już dobrze się bawi
My dzisiaj wizytaweszliśmy w 10tc
♡
Objawów nada brał wiec juz chyba się nie pojawią
Miłego dnia!
Aniu trzymam mocno kciuki za wizytę i czekamy na wieści i śliczną fotkę bo 10tc to na fotce już wiele będzie widaćanka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki
nie radzę sobie juz z tym nudnosciami
na nic nie mam ochoty wszystko mnie obrzydza
do tej pory mdliło mnie popoludniami - czyli sniadanie jako takie zjadłam - a od sb juz od rana - co pomagaga?
w poprzednich ciazach nie mialam wogle mdlosci -wiec nie znam tego tematu ...
milego dnia . -
nick nieaktualnyWitajcie kochane mamusie
za oknem słoneczko, wczoraj po całym męczącym dniu poszłam spać razem z Zuzą o 20:40 i wstaliśmy mega wyspani o 7:30
od razu się wyszykowałam, posprzątałam i teraz odpoczywam
zaraz wezmę się za obiad, na dziś spaghetti z mielonym i serem
candles88, cisza&ogień witamy i gratulujemy
aniesiack tak, trzeba mieć od lekarza takie zaświadczenie że było się na wizycie przed 10 tygodniem ciąży. Akurat tak się złożyło że miałam mieć wizytę po połogu to też przy okazji poprosiłam o zaświadczenieA z becikowym bywa trudno, oj trudno... choć i tak dostałam tylko jedno 1000 zł, rodzinnego nie mam tego drugiego 1000 również ;/ babka od mopsu jak spojrzała na nasze umowy to się złapała za głowę i stwierdziła że nie powinnam się upominać o te przymusowe 1000 zł. Nawet na dziecko żałują ;/
Marietta ja na wadze mam -2 kg
xpatiiix3 jejku, co za babsko ;/ biedny Marcelek :*
Kciuki za wizytująceMarietta, Cisza&Ogień lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na mdłości imbir zdecydowanie. Można kupić marynowany z słoiku np w Tesco taki do sushi i jeść prosto ze słoika a można kupić korzeń imbiru u robić napar z cytryna. Poza tym na mdłości pomaga niby jedzenie zanim się wstanie z łóżka. Tzn wieczorem bierzemy chrupki albo inne suchary i rano zanim w staniemy jemy kilka sztuk
to sposoby od kuzynki bo ja też nie miałam problemu z mdłościami ale ona walczyła 9 mięsiecy
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 ja też próbowałam tego sposobu na płeć z nitką i obrączką, nawet raz napotkałam się na chiński kalendarz płci, według daty poczęcia i wieku też miała być dziewczynka, i tak też było.. teraz jak patrzyłam to wyszło mi że chłopiec, no zobaczymy jak ma się to do rzeczywistości, czas pokaże ;p
-
W poprzedniej ciąży nic z naturalnych sposobów mi nie pomagało, po imbirze wymiotowałam jak kot, a przerabiałam go w różnych postaciach. Przy naprawdę silnych mdłościach jedynie leki, mi pomógł Torecan w czopkach.
Od wczoraj też mnie dopadają już poranne mdłości, żołądek robi fikołki, ale na razie staram się to przetrzymać i jeść krakersy zanim jeszcze wstanę z łóżka. Ale jeżeli będzie tak, jak w ubiegłej ciąży, to wiem, że ten sposób starczy tylko na chwilę.