Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mało mam apetytu jeść nie moge wszystko jakoś mnie obrzydza ....
Z tym testem popatrzcie na temat któey tutaj był założony im się coś tam posprawdzało ale do końca nie wiadomo. A ja w 1 ciaży już w 12 tyg wedzialam ze chlopiec dostałam zdjecie TAKIEGOOO ptaka;D moj gin ma dziwne poczucie humoruAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje mdłości przeszły
Ciekawe na jak długo ? Jak to super zjeść cos ze smakiem
Wczoraj do południa jeszcze sie tragicznie czułam do ostatniej chwili zastanawiałam się czy iść na wesele, ale zdecydowałam że pójdę a jak będzie tragedia to wyjde. A tu po obiadku mdłości przeszły. Na początku siedziałam tylko bo bałam się że zaraz wrócą mdłości. Po pewnym czasie zaczęłam sie bawić i nawet całą noc wytrzymałam wróciłam do domu o 5.30. Chyba moim lekarstwem na te straszliwe mdłości są wesela he heMam nadzieję, że mdłości i wymioty nie powrócą, bo 3 tygodniowe, całodniowe wystarczająco mnie umęczyły.
Witam nowe Majóweczki
Co do porodu z mężem to był przy pierwszym porodzie, bo sam bardzo chciał więc jak będzie wszystko ok to pewnie w Maju będzie ze mną na porodówce
Obawiałam się czy da radę czy mi tam nie padnie ale dał rade
Jutro mam wizytę i wyniki badań także trzymajcie kciuki za moją fasoleczķęCassieMK, Cisza&Ogień lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynyy już w domu zjadłam tortille moja wymarzoną taką wypasioną aż nie dałam rady skończyć
heheh ale już na długo mi starczy
a już we wtorek wizyta
hi hi podejrzany skarbeczka
Witam nowe dziewczyny i gratuluję, podajcie tp to dopisze Was na pierwszą stronęhehe końca września nie ma a Nas juz ponad 70
A zobaczę z Ciekawości ten test co do obrączki to śmiechem żartem sprawdziło sięale na babci obrączkę i moim włosie nie nitce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 17:57
Livia
Nela
Marcel
-
Paulisia no to super, że samopoczucie lepsze i że się wybawiłaś
poszłabym na wesele, lubię klimat takich imprez i te tony pysznego jedzonka mniam mniam
u nas się wesele szykuje w lipcu przyszłego roku i się zastanawiam, jak my to ogarniemy z 2-miesięcznym maluszkiem... ostatnie wesele, na jakim byłam, było miesiąc po naszym, czyli już 2 lata temu i teraz też długo żadnego nie będzie, to nie chciałabym odpuszczać tego lipcowego
no, ale zobaczymy...
U nas temat porodówki był poruszany "milion lat temu", teraz jeszcze nie drążyłam tematu, poczekam na jakieś przełomowe wydarzenie, typu udział męża w usg -
Będę równie mocno trzymać kciuki :*
To dopiero druga wizyta będzie to po miesiącu pierwsza była w 28.08 także sporo od ostatniego podglądankaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 18:21
CassieMK lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sarenka_91 wrote:Bereda mam pytanko Ty jesteś w podobnym tyg ciąży co ją bylas już na wizycie? Widzialas swojego bąbla?
Sarenka_91 lubi tę wiadomość
-
Cisza&Ogień wrote:Oj mój termin wypada na piątek 13tego maja
ale mój narzeczony jest z 13, więc musi być dobrze
pewnie ze bedzie dobrze , a przypomnialo mi sie ze tu W uk niektorzy sa tak bardzo przesadni ze rzadko znajdziesz mieszkanie z nr 13 po prostu je omijaja ha ha ha ... -
Cassie ja bawic sie bede na weselu mojej siostry juz za 2 tyg , i bylam pewna ze bede taka inna no ze nie bede juz skakac jak zazwyczaj i ze zmyje sie ze zmeczenia o 22,ale moze bede sie tak dobrze bawila jak Paulisia
mam nadzieje ale ze do 5.30 ? oj chyba nie dam rady
CassieMK lubi tę wiadomość