Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja niedługo się zbieram bo K czeka aż się ogarnę a nie chce mi się
i obiecał ze dzisiaj zabierze mnie na tą tortille i idziemy do parku z racji tego że młody zasmarkany i coś kaszla to idę z Nelą
bosz toż ta tortilla tak za mną już chodzi że zaraz chyba się zbiorę na biegu
Livia
Nela
Marcel
-
zabuszka wrote:Hej ja rano zrobilam test sody i pewnie znow bedzie ten chlopiec nic trzeba sie cieszyc choc marzy mi sie corka . Potem na grzybach cos tam uzbieralismy a teraz jem sniadanie
Wczoraj pierwszy raz o tym przeczytałam a z racji ze mam 2 synów to się pokusił am tez to zrobić i wyspalam pół łyżeczki sody i wlazlam na to trochę moczu i....nic zero hmmm będę sprawdzać co tydzień bo to podobno kolo 10 tc powinno się robić ale mam ogromną nadzieję na corcie i nawet imię juz jest
bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Dołączam do Waszego grona
Jestem w 8mym tygodniu
To moja pierwsza ciąża, trochę niespodziewana, ale mam nadzieję, że wszytsko dalej się dobrze potoczy. Trzymam kciuki za każdą z nas i życzę Wam spokojnej niedzieli
Marietta, hiacynta99, anka418, CassieMK, Agnieszka0812, xpatiiix3, klaudia1534, monilia84, mybabylove lubią tę wiadomość
-
Ja od początku stawiam na chłopca sex 2 dni przed w ovu i dzień po - myślę że jednak ma to znaczenie . Niby po 10 ale jakoś sie doczekać nie moge
Soda nie jest droga;D to co mi tamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:30
CassieMK lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:Ja od początku stawiam na chłopca sex 2 dni przed w ovu i dzień po - myślę że jednak ma to znaczenie . Niby po 10 ale jakoś sie doczekać nie moge
Ja też sex blisko owu ale też i by 3 dni przed i miałam nadzieję że te sprzed 3 dni b6lo bliżej i czekały na jajo hehe -
Cisza&Ogień- gratulacje
Gratulacje, wszystko będzie w porządku
Po czym przed pierwszym usg?
williams1- ciesz się brakiem objawów, ja oprócz wymiotków mam wszystkie objawy, istne combo. A- byłabym zapomniała! 5 kilo w górę! jakim cudem?
Co do płci dziecka- u mnie miłość była dzień przed owu, wieczorem. To daje raczej dziewczynkę czy chłopca? Słyszałam różne wersje...Cisza&Ogień lubi tę wiadomość
-
Aktualnie męczą mnie objawy związane z brzuchem (mdłości, kłucie, uciskanie). U mnie również piersi bez zmian i w stosunku do wagi sprzed ciąży to lekko schudłam. Mam za to też objawy charakterystyczne dla późniejszej ciąży np. duszności. Mam też pytanie czy zdarza się Wam, że swędzi Was skóra szczególnie stopy wieczorem. Coś takiego zauważyłam u siebie, niby głupie i wcześniej nie zwróciłabym na to uwagi, ale teraz przeczytałam, że tak objawiają się zaburzenia wątroby w ciąży...
-
Marietta wrote:Cisza&Ogień- gratulacje
Gratulacje, wszystko będzie w porządku
Po czym przed pierwszym usg?
williams1- ciesz się brakiem objawów, ja oprócz wymiotków mam wszystkie objawy, istne combo. A- byłabym zapomniała! 5 kilo w górę! jakim cudem?
Co do płci dziecka- u mnie miłość była dzień przed owu, wieczorem. To daje raczej dziewczynkę czy chłopca? Słyszałam różne wersje...
-
nick nieaktualnyabsolutnie zadnego koca elektrycznego -zadnych cieplych okładów na plecy -- zabraniam
zeby komus tam do głowy nie przyszło
co ja tu jeszcze miałam napisac
aaaaa w moczu tez mam nabłonki jakies
lekocyty tez podwyzszone ale gin powiedziała ze ok
jutro te usg
juz mi wszystko obojętne
dzisiaj jakiejs fazy dostałam w nocy
ze juz mi nie zalezy i niech bedzie co ma byc
< moze na głowe mi juz pada >
najgorsze ze pracę miałam dobrą - juz byłą stabilizacja dzieci odchowane
a tu znowu od początku i jakies obawy mam ze dziecko chore bedzie
nie dobrze sie ze mna dzieje coś -
nick nieaktualny
-
Alicce- co ma być to będzie. Jest jakiś plan z góry ustalony dla Twojego życia, nie bój się
Stres jest naszym wrogiem więc zakładaj tylko optymistyczne wersje? Dlaczego coś złego miałoby się wydarzyć? Naprawdę niewielki procent ciąż kończy się chorym maluszkiem. Więc statystycznie znikome ryzyko, że spotka to Ciebie, bądź spokojna
Williams- mam nadzieję, że to wodaNie objadam sie, ale nic ćwiczę już na siłowni. Od drugiego trymestru zapisuje się na ćwiczenia dla kobiet w ciąży bo się "zastałam" trochę
A wody czuję nadmiar- brzuch i piersi zwłaszcza... ale 5 kilo?
Wyczytałam teraz, że męski plemnik szybszy ale krócej żyje, więc szanse mam że się chłopak począł- mąż by skakał z radości...
Cisza&Ogień- mnie po kąpieli codziennie 3-5 minut swędzi całe ciało... Nie wiem czy coś w wodzie, może twarda woda w mieście...chwilę swędzi i odpuszcza, duszności nie mam- ale lekka zadyszka, płytki oddech- owszem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:40
Cisza&Ogień lubi tę wiadomość
-
Ja jestem już po drugim USG, 3 dni spóźnienia i już byłam pewna, że to ciąża
Nie martw się. Wszystko się ułoży. Mam pracę, w której ciąża będzie przeszkadzać, więc też trochę się obawiam, że ją stracę. Ale co gorsze to mam combo nerwica i depresja, wiec jak ja staram się być dobrej myśli to wy musicie tak myśleć z automatu -
hej:) czy mogę do Was dołączyć ?jestem w 7 tygodniu
życzę Wam i sobie spokojnej i zdrowej ciąży
Pozdrawiam
Cisza&Ogień, Marietta, hiacynta99, anka418, CassieMK, Agnieszka0812, xpatiiix3, klaudia1534, Wiaterek, monilia84, Paróweczka, mybabylove lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:williams - ty tez widzę trzecie dzieciątko nosisz w sobie /planowaliście??
ja planowałam a mąż ...no jest już zaakceptowana sytuacja
Będzie dobrze,zawsze chciałam duża rodzinę i gromadke dzieci -max 3 hehe
Witaj CandlesAgnieszka0812 lubi tę wiadomość