X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale słownik w telefonie takie mu głupoty pisze a obsługuje 1 ręką ba grupa trzymam dziecko które zasypia.

hiacynta99 lubi tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noce bez siku i okazało się ze fatalny mocz i chyba na nerki się rzuciło... we wtorek się okaże czy antybiotyk czy jak biorę na razie żuravit zrobię jutro powtórkę moczu żeby mieć świeży i zobaczyć czy żuravit sam rusza coś :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj sarenko.! Gratulacje :)
    Ja smażenia naleśniki mama przyszła do Nas :)

Marietta lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko tym bardziej gratulacje, jeśli starania trwały długo :) Ja ostatnią @ miałam 10 sierpnia, 5 dni przed Tobą, w środę słyszałam i widziałam piękne bicie serca, na kolejnej wizycie powinno u Ciebie wszystko być już widoczne ;) Oczywiście nie wiem, kiedy miałaś owulkę, ale jeśli masz cykle 28-32 dni, powinnaś już się uspokoić na kolejnym usg :) Trzymaj się dzielnie, wszystkie na początku drżymy o maleństwa :)

monilia84- nie pocieszyłaś mnie z tą rwą ;) Ledwie na pupie siedzę... Najgorzej, że jutro pracuję 13-21, godzinę stoję w autobusie do pracy, godzinę z pracy, a po drodze pokonuję w sumie ze 3-4 km marszem... Lekarz powiedział, że L4 nie wystawi, bo ciąża nie jest patologiczna. Jak się ten ból nie rozejdzie do tygodnia czasu pójdę błagać internistę, w pracy siedzę w jednej pozycji przy komputerze, nie mogę wstać, bo jestem podpięta pod program, muszę być na linii z klientem cały czas :(
    Spróbuję się przejsć na spacer, może ulży. Zauważyłam próbując się gimnastykować, że nie jestem w stanie wykonać skłonu. Zginam się tylko do kąta prostego, a zawsze czółkiem dotykałam kolan. Czas się wziać za rozciąganie bo kaplica będzie za pół roku :)

Sarenka_91 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) wczoraj byłam z przyjaciółką na zakupach bo wpadła na weekend. Kupiła nam kilka ciuszków dla maleństwa :)
    Jutro mamy wizytę u lekarza! :)
    U nas nadal brał objawów więc chyba już się nie pojawią :) pozdrawiamy ciocie i maleństwa :)

monilia84 lubi tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Mi na samym poczatku kregoslup wysiadal. Bol byl okropny, ale nic nie bralam bo sie balam. Na szczescie po ok. 1,5 tyg. przeszlo. Mam nadzieje, ze u Was rowniez szybko minie i nie okaze sie to rwa kulszowa. Milej niedzieli, kochane :-)

Patrycja24
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie "stare" i nowe majóweczki :)

Dziś mam o wiele lepszy humor i więcej energii :) Słonko świeci, wreszcie przestało padać, chociaż zimno jest...ale ubiorę się ciepło i pójdę do dzikich sadów z moją psiną na długi spacer :)

Nie mam plamień, ani tych strzępów takich! Czyściutko :) Wczoraj wzięłam nospę, poleżałam i przeszło :) nawet nie wiecie, jak mi ulżyło :D :D

Alicce, a jak u Ciebie, kochana? Daj znać :*

Strasznie mnie dziś cycki bolą i chyba mam lekkie mdłości, czas na jakieś śniadanko :D Mam fazę na domowy fast food :D wczoraj po zakupach zrobiłam nam domową pizzę, dziś na obiad hamburgery, a 2 dni temu smażyłam frytki hihi :D

Miłego dnia, kochane :*

xpatiiix3, Marietta, bereda11, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    U mnie noce bez siku i okazało się ze fatalny mocz i chyba na nerki się rzuciło... we wtorek się okaże czy antybiotyk czy jak biorę na razie żuravit zrobię jutro powtórkę moczu żeby mieć świeży i zobaczyć czy żuravit sam rusza coś :)
    Pij ze 2 cytryny co jakiś czas. I ogólnie pij 2-3 litry wody.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Sarenko witamy u nas ,milo Cie poznac.Ja ostatni @mialam 12.sierpnia,to tez nasze pierwsze dziecko.jeszcze nie mialam zadnej wizyty bo mieszkam w Uk a tu niestety w ok 12-13 tyg dopiero robia jakiekolwiek badania , ale za tydz bede w Pl to tam mam juz pierwsza wizyte..
    Marietta i Agnieszka wspolczuje bardzo ,kiedys mialam Rwe wiec naprawde wspolczuje moze poczytajcie na necie czy cos moze wam pomoc.A lekarz teraz to napewno juz wystawi L4 jak powiesz ze masz takie bóle...

Xpatiii a ty masz jakies bole tzn cos z pecherzem ?czy tylko zly mocz wyszedl?

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja już po porannych wymiotach :/ nie mogę chyba jeść śniadań...

Miłej niedzieli!

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta Ty poranne wymioty ja znowu wieczorne ;/ A jeszcze parę dni temu myślałam, że przeszły mi mdłości a tu wczoraj znów taka niespodzianka..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Hej dziewczyny :)

Agnieszka moim skromnym zdaniem to rwa miałam to cholerstwo niestety macica naciska na nerwy... :/

A ja chyba nie idę do szkoły Mery wstał tak zakatarzona cholernie ja to bez siły dzisiaj z chęcią bym nie wyszła z łóżka.. :P idę sprzątać poranna kupe Nel :P

Miłego dnia :*
    Pati A Ty co robiłaś na tą rwe, może pożyczę od mamy koc elektryczny

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie się upiekły objawy żołądkowe ;) Mdło czasem jest, ale nie zdarzyło mi się jeszcze oddawać posiłków :) Oby nie nadeszły już wcale :)

Agnieszka- moja mama doradziła mi kupić dicloziaję, albo inną maść, która działa punktowo, nie wchłania się do krwioobiegu... jak pomoże dam znać, najpierw muszę znaleźć niedzielną aptekę, a póki co siły nie mam wywlekać się na zewnątrz.

U Was też takie śliczne słońce wylazło? Pogoda cudwona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:35

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak u mnie dzis znowu pieknie..
    pieknej niedzieli ..a mi cos nie dobrze sie robi ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie fajnie ciepło i na chwilę wyszłam Przed dom, ale łóżko woła;-)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje też woła... i łóżko i kręgosłup :P Ale mąż wrócił z nocki, położył się spać i zajął całe :P A budzić go nie mam serca, biedak ma tak lekki sen, że wystarczy że ja wstaję cicho do łazienki, od razu się podrywa :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją teraz z kościoła wróciłam głową mi pęka zimno i spać się chce. Dzisiaj u nas słoneczko ale taką lodówka że szok!

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije duuuuuuuuuużo i właśnie miałam obolałe plecy myślałam że coś nadwyrężyłam i po sikaniu pobolewało podbrzusze myślałam że za długo trzymam gadalam z listopadówkami to mówią że to na nerki wskazuje jednak ze jak juz krew w moczu jest bo u mnie leukocyty 500 erytrocyty 25 i bakterie i jakieś nabłonka bardzo liczne

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ciepłe okłady i to też bez przesady pozwolili mi apap plastry jedynie trochę pomagało a tak to trzeba było przeczekać..

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cieplo i slonecznie :-) piekna pogoda. Za chwile zbieramy sie na obiad do rodzicow. Dziewczyny czy sa tu mamy z Kujawsko-Pomorskiego?

Patrycja24
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ