Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie noce bez siku i okazało się ze fatalny mocz i chyba na nerki się rzuciło... we wtorek się okaże czy antybiotyk czy jak biorę na razie żuravit zrobię jutro powtórkę moczu żeby mieć świeży i zobaczyć czy żuravit sam rusza cośLivia
Nela
Marcel
-
Sarenko tym bardziej gratulacje, jeśli starania trwały długo
Ja ostatnią @ miałam 10 sierpnia, 5 dni przed Tobą, w środę słyszałam i widziałam piękne bicie serca, na kolejnej wizycie powinno u Ciebie wszystko być już widoczne
Oczywiście nie wiem, kiedy miałaś owulkę, ale jeśli masz cykle 28-32 dni, powinnaś już się uspokoić na kolejnym usg
Trzymaj się dzielnie, wszystkie na początku drżymy o maleństwa
monilia84- nie pocieszyłaś mnie z tą rwąLedwie na pupie siedzę... Najgorzej, że jutro pracuję 13-21, godzinę stoję w autobusie do pracy, godzinę z pracy, a po drodze pokonuję w sumie ze 3-4 km marszem... Lekarz powiedział, że L4 nie wystawi, bo ciąża nie jest patologiczna. Jak się ten ból nie rozejdzie do tygodnia czasu pójdę błagać internistę, w pracy siedzę w jednej pozycji przy komputerze, nie mogę wstać, bo jestem podpięta pod program, muszę być na linii z klientem cały czas
Spróbuję się przejsć na spacer, może ulży. Zauważyłam próbując się gimnastykować, że nie jestem w stanie wykonać skłonu. Zginam się tylko do kąta prostego, a zawsze czółkiem dotykałam kolan. Czas się wziać za rozciąganie bo kaplica będzie za pół rokuSarenka_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
wczoraj byłam z przyjaciółką na zakupach bo wpadła na weekend. Kupiła nam kilka ciuszków dla maleństwa
Jutro mamy wizytę u lekarza!
U nas nadal brał objawów więc chyba już się nie pojawiąpozdrawiamy ciocie i maleństwa
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry! Mi na samym poczatku kregoslup wysiadal. Bol byl okropny, ale nic nie bralam bo sie balam. Na szczescie po ok. 1,5 tyg. przeszlo. Mam nadzieje, ze u Was rowniez szybko minie i nie okaze sie to rwa kulszowa. Milej niedzieli, kochanePatrycja24
-
Witam serdecznie "stare" i nowe majóweczki
Dziś mam o wiele lepszy humor i więcej energiiSłonko świeci, wreszcie przestało padać, chociaż zimno jest...ale ubiorę się ciepło i pójdę do dzikich sadów z moją psiną na długi spacer
Nie mam plamień, ani tych strzępów takich! CzyściutkoWczoraj wzięłam nospę, poleżałam i przeszło
nawet nie wiecie, jak mi ulżyło
Alicce, a jak u Ciebie, kochana? Daj znać :*
Strasznie mnie dziś cycki bolą i chyba mam lekkie mdłości, czas na jakieś śniadankoMam fazę na domowy fast food
wczoraj po zakupach zrobiłam nam domową pizzę, dziś na obiad hamburgery, a 2 dni temu smażyłam frytki hihi
Miłego dnia, kochane :*xpatiiix3, Marietta, bereda11, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:U mnie noce bez siku i okazało się ze fatalny mocz i chyba na nerki się rzuciło... we wtorek się okaże czy antybiotyk czy jak biorę na razie żuravit zrobię jutro powtórkę moczu żeby mieć świeży i zobaczyć czy żuravit sam rusza coś
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
czesc Sarenko witamy u nas ,milo Cie poznac.Ja ostatni @mialam 12.sierpnia,to tez nasze pierwsze dziecko.jeszcze nie mialam zadnej wizyty bo mieszkam w Uk a tu niestety w ok 12-13 tyg dopiero robia jakiekolwiek badania , ale za tydz bede w Pl to tam mam juz pierwsza wizyte..
Marietta i Agnieszka wspolczuje bardzo ,kiedys mialam Rwe wiec naprawde wspolczuje moze poczytajcie na necie czy cos moze wam pomoc.A lekarz teraz to napewno juz wystawi L4 jak powiesz ze masz takie bóle...
Xpatiii a ty masz jakies bole tzn cos z pecherzem ?czy tylko zly mocz wyszedl? -
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Hej dziewczyny
Agnieszka moim skromnym zdaniem to rwa miałam to cholerstwo niestety macica naciska na nerwy...
A ja chyba nie idę do szkoły Mery wstał tak zakatarzona cholernie ja to bez siły dzisiaj z chęcią bym nie wyszła z łóżka..idę sprzątać poranna kupe Nel
Miłego dnia :*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
To mnie się upiekły objawy żołądkowe
Mdło czasem jest, ale nie zdarzyło mi się jeszcze oddawać posiłków
Oby nie nadeszły już wcale
Agnieszka- moja mama doradziła mi kupić dicloziaję, albo inną maść, która działa punktowo, nie wchłania się do krwioobiegu... jak pomoże dam znać, najpierw muszę znaleźć niedzielną aptekę, a póki co siły nie mam wywlekać się na zewnątrz.
U Was też takie śliczne słońce wylazło? Pogoda cudwonaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:35
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pije duuuuuuuuuużo i właśnie miałam obolałe plecy myślałam że coś nadwyrężyłam i po sikaniu pobolewało podbrzusze myślałam że za długo trzymam gadalam z listopadówkami to mówią że to na nerki wskazuje jednak ze jak juz krew w moczu jest bo u mnie leukocyty 500 erytrocyty 25 i bakterie i jakieś nabłonka bardzo liczneLivia
Nela
Marcel