X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:37

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo... kalendarz mam prawie puściutki ;)

Witaj Fablous :) Gratulacje :)
    Tiffi- ja też milczę póki co, umowę przedłużam za tydzień... :) Ale czuję się nie fair wobec szefa... Wczoraj zapytał dlaczego nie upominam się o awans (!) powiedział, że szykuje dla mnie aneks z podwyżką. Dopiero było mi niezręcznie...

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj 3-letni siostrzeniec rozwalil system. Mowie mu, ze ciocia ma w brzuszku dzidzie a on na to: "czemu ona nie wyjdzie sie ze mna przywitac?" :-D :-D kochany dzieciaczek.

bimba lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Narinka Ekspertka

Wysłany: 26 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też jesteście takie bez życia? Ja po prostu się czuję jakby ogromny odkurzacz wyssał ze mnie wszystkie siły :(
    Leżę plackiem już 1,5 tygodnia, faszeruję się tabletkami dla dobra maluszka, ale moje samopoczucie jest okropne. Bym tylko spała, a jak nie śpię, to nie mogę się skupić na obejrzeniu czegokolwiek w tv, nie mówiąc już o czytaniu książki i zupełnie nie mam pomysłu na zorganizowanie sobie tego czasu leżącego.
    Chwilami czuję się jak na porządnym kacu po konkretnym przepiciu :)
    Ale czego się nie zniesie dla dziecinki. Mam nadzieję, że w was więcej sił.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narinka ja się dzisiaj czuję wyjątkowo dobrze, ale bywały takie dni jak u Ciebie, kiedy byłam kompletnie wypompowana, to chyba normalne, jeszcze dołożyć do tego tą beznadziejna pogodę to już w ogóle niemoc. Wypoczywaj bo dzidzia potrzebuje spokoju;)

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narinka wrote:
    Dziewczyny czy wy też jesteście takie bez życia? Ja po prostu się czuję jakby ogromny odkurzacz wyssał ze mnie wszystkie siły :(
    Leżę plackiem już 1,5 tygodnia, faszeruję się tabletkami dla dobra maluszka, ale moje samopoczucie jest okropne. Bym tylko spała, a jak nie śpię, to nie mogę się skupić na obejrzeniu czegokolwiek w tv, nie mówiąc już o czytaniu książki i zupełnie nie mam pomysłu na zorganizowanie sobie tego czasu leżącego.
    Chwilami czuję się jak na porządnym kacu po konkretnym przepiciu :)
    Ale czego się nie zniesie dla dziecinki. Mam nadzieję, że w was więcej sił.
    Mam nadzieje, ze u Ciebie zmeczenie szybko minie. Ja dobrze sie czuje. Oprocz tego, ze do kibelka czesto biegam to nie mam zadnych objawow. Az zaczelam sie martwic, ze cos jest nie tak. Ale chyba powinnam sie cieszyc.

Patrycja24
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie :-) mowiłyście już najbliższym o ciąży? Ja właśnie jadę do rodziców i się zastanawiam...

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka ja juz dawno powiedziałam najbliższej rodzinie. A babcie i ciotki jeszcze muszą poczekać przynajmniej do listopada :p

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi rodzice i jedna siostra wie a mojego P rodzice i tez jego siostra ale z tego co moj P mowil to jego ridzce wszystkim juz wypaplali, troche nie fajnie no ale to oni beda swiecic oczami gdyby cos sie stalo..Moi rodzice maja przykazane nic jeszcze nikomu nie mowic..

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie blokowałam :P hehe ja uzupełniam codziennie wieczorem przed snem kalendarz :D

Bereda życzę Ci aby pogoniło ale nie w miejscu publicznym ;)

Marietta wiem że to nie to samo ale jakby co będzie stał obok i trzymał za rękę :) a jak dzidziuś będzie wychodził to patrzeć nie musi prosto w krok :P

Fablous witamy i gratulacje :*

My byliśmy na wystawie LEGO z Marcelem i moim bratem jutro znowu szkoła na 8 a ja jestem taka wyczerpana..

bereda11, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałabym wręczyć rodzicom i teściom zdjęcie USG wraz z albumem naszym ślubnym, jako ostatnie zdjęcie na końcu :)

(ślub wzięliśmy 1 sierpnia 2015 ) :)

mejbi, Paróweczka, Marietta, Agnieszka0812, ma_lina, monilia84, CassieMK, tiffi lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • Paróweczka Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasi rodzice tez juz wiedza :) reszta rodzinki poczeka do listopada. Dość żarliwie dyskutowalismy czy powiedziec ale uznaliśmy ze rodzinka tak juz "czeka" na wnuka ze odpuszcza nam jak sie dowiedzą i przeniosą swoją energię w dobrym kierunku ;)

ma_lina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto anna fajny pomysł :) i gratuluję, dużo miłości życzę!

Foto_Anna, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Foto_Anna lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:

Bereda życzę Ci aby pogoniło ale nie w miejscu publicznym ;)

XPATII JUTRO DUZOOOO DUZZZOO SIL ZYCZE W SZKOLE ZEBY CI SZYBKO MINELO.TERAZ TO MI WSZYSTKO JEDNO MOZE I W MIEJSCU PUBLICZNYM MNIE POGONIC ABY TYLKO POGONILO..
    A ATY XPATIII DZISIAJ MIALAS SWOJ DZIEN Z K ? JAK BYLO?

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie :-) mowiłyście już najbliższym o ciąży? Ja właśnie jadę do rodziców i się zastanawiam...
    My stwierdzilismy, ze skoro w pracy musze powiedziec to rodzina powinna dowiedziec sie wczesniej. Oczywiscie ta najblizsza. Z rodzina mojego D. nie mamy zbyt dobrych stosunkow i nic jeszcze nie wiedza. A moja rodzinka cieszy sie razem z nami:-) obstawiaja plec :-)

Patrycja24
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dupy foch był bo nie dostałam tortilli ktorą mi obiecał i mówi to jutro pójdziemy, jeszcze wziął kolegę ze sobą... połamał mi parasolke.. i tak w sumie to niechcący bo oparł się tylko o nią :P a ja za wszystko byłam wściekła tak chyba z głodu zmęczenia i zimna się rzuciło na humorek... niestety... ehh.. w domu zjadłam obiad u mamy bo my nic nie robiliśmy dzisiaj.. jesżyczę babka wieczorem doprawiła nerwa swoimi gadkami... Musze się wyspać w końcu jeeeeju póki się nie wyprowadzimy to ciągle tak będzie wcześniej w ty przyjeżdżał a teraz tylko w weekend.. stanowczo za mało jeszcze ten kolega kur.. no mamy dla siebie tylko weekend i mi towarzystwo ściąga.. Przy koledze mu jazdy nie robiłam ale potem napisałam co czuje nie to ze nawrzucalam tylko napisałam ze mi przykro bo weekendy są tylko da Nas i mieliśmy być sami a ten no właśnie mieliśmy być sami w sensie że chodziło mu ze brata wzięłam aleja gamoń ma 8 lat i sam miał w domu siedzieć no to mi szkoda go było.. ale to rodzina chociaż a nie kolega...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 21:40

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie szefowa wie bo nusze kogoś nauczyc tego co robie. Wiec dziewczynę do nauki juz mam.

Jutro moj mąż ma urodziny wiec będą u nas wszyscy najbliżsi przed tortem sie dowiedzą ;)

xpatiiix3, Foto_Anna, Agnieszka0812, CassieMK, Paróweczka lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ