X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na ten moment nie bardzo chce bo mówi ze będą się Nim mdlejacym zajmować nie mną :p hehe ale po tym jak będzie chodził ze mną na wizyty powinien zmienić zdanie :)

A tak poza tym kuuurde co mnie na śliwki wzięło zjadlam 5 i to w szkole laski 30min nie minęło i wybiegłam z klasy aaaa nie lubię jak mnie w publicznych miejscach tak łapie :P chyba zaraz znowu mnie będzie gonić.. jak będzie źle to taxi i do domu zwolnie się ,bo autobusem to chyba nie dobiegnę albo w kiblu sie zamknę i nie wyjdę wcale :o

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mój na ten moment nie bardzo chce bo mówi ze będą się Nim mdlejacym zajmować nie mną :p hehe ale po tym jak będzie chodził ze mną na wizyty powinien zmienić zdanie :)

A tak poza tym kuuurde co mnie na śliwki wzięło zjadlam 5 i to w szkole laski 30min nie minęło i wybiegłam z klasy aaaa nie lubię jak mnie w publicznych miejscach tak łapie :P chyba zaraz znowu mnie będzie gonić.. jak będzie źle to taxi i do domu zwolnie się ,bo autobusem to chyba nie dobiegnę albo w kiblu sie zamknę i nie wyjdę wcale :o

Ja niestety smaków nie mam zadnch mdłości wygrywają narazie, moze 2 trymestrze znowu ogórki korniszone bedą królować :P

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektore moje kolezanki nie wyobrazaja sobie porodu z partnerem. Mowia, ze to intymna sprawa kobiety i facet nie jest im do niczego potrzebny. Mam nadzieje, ze moj wytrwa do konca i bedzie dla mnie wsparciem :-)

Patrycja24
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj pół kilo kapusty kiszonej zjadłam :P No tragedia, ale mnie goni teraz po tych śliwkach.. :/ Nigdy więcej poza domem nie tkne śliwek...

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przy sobie nawet pierdzimy wiec poród to pikuś pewnie będzie tylko ciekawe jak on na to że co raz ktoś będzie mi paluchy pchać.. :P przekonamy się po wtorkowej wizycie hehe tylko go muszę uprzedzić co go czeka..

Patrycja podaj tp dopiszę Ciebie na pierwszą stronę ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mój mąż szwy wyciągał które położna zapomniała wyciągnąć!!!! :/
    z bólu to niczego się nie wstydzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co o tym myślicie ??? :)
    Luknijcie :P

http://www.intelligender.pl/

• La-mia Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za szybki odzew.
    Prenalen w syropie i pastylkach zakupiony :)
    Kocyk, tv, herbatka i bede Was podczytywać :)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta- czytałam opinie, 150 złotych płacisz, a nie masz 100 procent pewności :) Gdzieś pisały dziewczyny o tych testach, nie zawsze się sprawdzają.

Co do towarszystwa meża- nie będę namawiała na siłę.
    xpatii- co innego pierdzieć co innego rodzic :P Bałabym się że mój mąż nabawi się jakiejś traumy, czy urazu później ;) Wiec jakoś przeżyję mam nadzieje jego nieobecnosć... :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też był przy porodzie :) Nawet się popłakał, teraz też chce być... Choć jak oglądam porody w polsat cafe no to już go to obrzydza, stwierdził że inaczej się czuję jak ogląda własną kobietę co innego jak widzi inną :) Po porodzie nic się między nami nie zmieniło, jest tak jak było, moge nawet powiedzieć że jest cudownie, od czasu ciąży w ogóle się z nim nie kłóciłam, cały czas go podniecam, moje ciało też się nie zmieniło. A poród no rzeczywiście nie jest fajny, choć ja miałam cc więc nie widział tego co przy zwykłych naturalnych porodach :)

Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie boję się, że jak zobaczy jak wszystko się rozciąga, sama mam dreszcze na samą myśl... Mój M jest specyficzny, ma opory nawet przed seksem kiedy jestem w ciąży...

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    My przy sobie nawet pierdzimy wiec poród to pikuś pewnie będzie tylko ciekawe jak on na to że co raz ktoś będzie mi paluchy pchać.. :P przekonamy się po wtorkowej wizycie hehe tylko go muszę uprzedzić co go czeka..

Patrycja podaj tp dopiszę Ciebie na pierwszą stronę ;)
    24 maj:-)
    Co do wspolnego porodu to dodam, ze wolalabym, zeby stal przy mojej glowie :-P

Marietta, Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Ja właśnie boję się, że jak zobaczy jak wszystko się rozciąga, sama mam dreszcze na samą myśl... Mój M jest specyficzny, ma opory nawet przed seksem kiedy jestem w ciąży...

U nas tak samo...w poniedziałek po wizycie powiedziałam mojemu, że już możemy, to do dziś się nie odważył, jestem miesiąc bez seksu :P no a teraz to z kolei ja bym miała opory przez ten dziwny śluz/plamienie... zobaczę co mi w poniedziałek lub wtorek lekarz powie

oar89jcgzipdaets.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:15

Patrycja24 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    U mnie szaro , buro i pada od rana... zimno okropnie , grzejemy się z mężem w łóżku :)

Co do bycia przy porodzie, to ja raczej nie chce żeby mój mąż na to patrzył i się stresował, zresztą on też nie chce i mi to pasuje, ale jeszcze dużo czasu więc może nam się zmieni podejście.

Mam ochotę na zupę pomidorowa, narazie pochłonęłam pierogi z kapusta, ale ta zupa za mną chodzi, może pojedziemy potem do karczmy, tam jest najlepsza :p ale mąż się nie da namówić :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 14:30

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż byl obecny przy pierwszym porodzie i powiem Wam że nie wyobrażam sobie zeby go tam nie bylo zupelnie inaczej mnie traktowali. Nie przerazil sie widokiem porodu. Chcialabym zeby teraz tez byl ze mna :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny a tak z innej beczki ;)

polećcie mi jakie karnisze najlepiej kupić ;)

Foto_Anna lubi tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:35

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dobra dziewczyny a tak z innej beczki ;)

polećcie mi jakie karnisze najlepiej kupić ;)

My mamy coś takiego http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29929249/

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pierwszym porodzie mąż byl ze mną i stał tylko przy głowie, nie było nawet przez moment mowy żeby był w miejscu położnej czy pielęgniarek, nie wiem skąd to przekonanie że będzie wszystko widział ;-) pępowine przecinał i jest z tego bardzo dumny i ten synuś jest taki naprawdę jego ;-)

monik, bimba lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ