Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki ja od kilku dni jem tylko zupy, tak za mna chodza ze dla mojego P robie sobno obiad bo wiadomo musi byc miecho i ziemniaki lub frytki a dla siebie zupke ..dzisiaj jest ogorkowa zaraz drugie podejscie do niej robie , pyszna..wczoraj byl rosolek mniam mniam...sloneczko dalej swieci no jest przepieknie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ja wczoraj pół kilo kapusty kiszonej zjadłam
No tragedia, ale mnie goni teraz po tych śliwkach..
Nigdy więcej poza domem nie tkne śliwek...
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny co o tym myślicie ???
Luknijcie
http://www.intelligender.pl/hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
pisałam w innym wątku ponoć sprawdza sie no może nie w 100% test z soda na pleć ale to po 10 tyg .
A co do męża był i dzięki bogu ze byl bez niego byłabym 16 godzin na sali porodowej sama a pielęgniarki na mój ból mowilyy "marudzi" tak że mąż jest potrzebny i nie wygląda to strasznie i nic się nie zmieniło a wręcz widział ile z siebie dałam i bardziej mnie docenia od tego czasuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta ciekawa jestem czy takie testy są wiarygodne
Ja o płci dowiedziałam się w 19 tygodniu, lekarz określił dziewczynkę już w 100%, mówił coś o dziewczynce w 13 tygodniu bo wtedy też robiliśmy badanie prenatalne na sprzęcie 3D a że mąż nalegał no to lekarz postanowił zajrzeć, ale jakoś nie brałam tego do siebie, byłam przekonana że na płeć jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
zabuszka wrote:pisałam w innym wątku ponoć sprawdza sie no może nie w 100% test z soda na pleć ale to po 10 tyg .
A co do męża był i dzięki bogu ze byl bez niego byłabym 16 godzin na sali porodowej sama a pielęgniarki na mój ból mowilyy "marudzi" tak że mąż jest potrzebny i nie wygląda to strasznie i nic się nie zmieniło a wręcz widział ile z siebie dałam i bardziej mnie docenia od tego czasu -
nick nieaktualny
-
Do pojemnika wsypujesz sodę tak z łyżeczkę czy nawet pół i traktujesz rannym moczem jeśli się pieni to chłopiec jeśli nie dziewczynka - to ponoć od ph chodzi i te testy alllegrowe maja podobne działanie może to nie daje 100 % pewności ale duża część sie pokrywa . Mi jak na razie pieni sie na chłopca i przypuszczam ze tak jest
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymejbi wrote:Mybabylove jejku zazdroszczę ! pochwal się jakie masz szkiełka
Oj kochana nie ma czego zazdrościć, tyle lat musiałam na to pracować, ile to kasy poszło na kursy, warsztaty, teraz kasa idzie w sprzęt... mam chęć zakupić jeszcze 2 aparaty NIKON D800 i D750 ... ale to czas pokaże bo przy drugim dziecku ciężko oszczędzić zwłaszcza ze chce się dla nich jak najlepiej
A obiektywy mam takie
Canon EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM
Canon EF 14 mm f/2,8 L II USM
Canon EF 85 mm f/1,8 USM
Canon EF 28 mm f/1,8 USMWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 16:59
mejbi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czy można dołączyć?
Jestem w 8 tyg ciąży o którą staraliśmy się ponad 1,5 roku. W międzyczasie było hsg, laparoskopia, nieudana inseminacja, masa leków... A udało się w cyklu rzekomo bezowulacyjnym, bez jakichkolwiek leków. Los bywa przewrotny
To nasze pierwsze maleństwo. Wg usg poznamy się 8 maja 2016anka418, mejbi, bereda11, tiffi, Foto_Anna, Marietta, Anna255, Narinka, bimba, klaudia1534, xpatiiix3, Paróweczka, hiacynta99, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wczoraj nie wytrzymalam i poszlam prywatnie na usg podejrzec czy wszystko jest ok. Widzialam serduszko!!!
I moj Fasol ma 1,6 cm
Niestety jestem chora juz prawie tydzien i leze teraz pod koldra. Mam taki sam plan na jutro.
Poradzcie mi, kiedy macie zamiar powiedziec w pracy o ciazy? Ja nadal tego nie zrobilam i wraz z uplywem czasu bardziej mnie to stresuje..Foto_Anna, xpatiiix3, anka418, hiacynta99, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny