Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:Cassie ja bawic sie bede na weselu mojej siostry juz za 2 tyg , i bylam pewna ze bede taka inna no ze nie bede juz skakac jak zazwyczaj i ze zmyje sie ze zmeczenia o 22,ale moze bede sie tak dobrze bawila jak Paulisia
mam nadzieje ale ze do 5.30 ? oj chyba nie dam rady
Ja godzinkę wracałam, bo jeszcze odwoziłam rodziców.z tąd ta godzinka.
bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:a nas wlasnie prosili na wesele
na 24.10 - moze i sie wybierzemy
czas pokaze ...
jutro o 14ej -wyrok
ale juz sie nie stresuje - co ma byc to poprostu bedzie i juz ...
dobranoc kochane :*
Alicce wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo, ja juz nie moge sie doczekac jak napiszesz jutro dobre wiesci nam ..tulam do jutra -
Alicce wrote:a nas wlasnie prosili na wesele
na 24.10 - moze i sie wybierzemy
czas pokaze ...
jutro o 14ej -wyrok
ale juz sie nie stresuje - co ma byc to poprostu bedzie i juz ...
dobranoc kochane :*Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja te daty porodu mam różne, ostatnio na usg było 10 maj, teraz gin wpisał 13 maj, belly wyznaczyło na 14 a wszystkie kalkulatory na necie wyznaczają 12 maj :p
muszę dzis chyba wykorzystać męża, bo go zaniedbuje odkąd spłodził potomka, mówi, że już mi nie jest potrzebny i że narząd nieużywany odpada, a tego byśmy nie chcieli :p tym bardziej, że chcemy conajmniej dwójkę dziecihiacynta99, CassieMK, xpatiiix3, bimba, Agnieszka0812, monilia84, tiffi lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:A ja te daty porodu mam różne, ostatnio na usg było 10 maj, teraz gin wpisał 13 maj, belly wyznaczyło na 14 a wszystkie kalkulatory na necie wyznaczają 12 maj :p
muszę dzis chyba wykorzystać męża, bo go zaniedbuje odkąd spłodził potomka, mówi, że już mi nie jest potrzebny i że narząd nieużywany odpada, a tego byśmy nie chcieli :p tym bardziej, że chcemy conajmniej dwójkę dzieci
A u mnie wg usg i om 23 maja, ale nie wiem, czemu belly najpierw też pokazywał 23, a później nagle zmienił mi na 17
Hmm, mój mąż z kolei jakoś unika przytulanek, od tygodnia wie, że już możemy i nicchyba dokonam dziś gwałtu haha
-
nick nieaktualny
-
U mnie kalkulatory jakieś dupne 1maj i belly pokazały potem 27 kwiecień a z USG wyszło 21 kwiecień
A co do dzieci zawsze chciałam 3-4hehe i zawsze chciałam bliźniaki mieć
ale już nie ciut za dużo roboty przy tym by było gdyby były bo Nel i Marcysia bym zaniedbała niestety trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:40
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny