Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
chciałabym dołączyć do wyczekiwania tak pięknego dla Nas miesiąca maja
byłam wczoraj na wizycie serduszko bije, termin mamy na 19 maja
martwi mnie kwestia że lekarz powiedział, że zarodek jest mniejszy o 5 dni niż wychodziło by to z miesiączki. Ale ze nadrobi. Natomiast martwi mnie bardziej kwestia wielkości pęcherzyka w którym jest zarodek, bo on też jest za ciut za mały. Bierzemy luteine. Czy wielkośc pęcherzyk może jakoś zagrażać ciąży? Dzidzius praktycznie zajmuje już połowę wielkości pęcherzyka. Czy on urośnie przy braniu luteiny? Bardzo się boję
hiacynta99, anka418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny zrobilam dzis powtorke badania na mocz:
- badanie ogolne moczu: tu wszystko ok, juz bez tych leukocytow co mi poprzednio wyszly, ze 500. Wyszlo na to, ze zle sie do toego zabralam i zle ten mocz pobralam ostatnim razem. Widac teraz roznice w wynikach.
- osad moczu:
nablonki plaskie: pojedyncze wpw
leukocyty 1-3 wpw
bakterie pojedyncze wpw
nie za bardzo kumam czy w tym osadzie wszystko wyszlo ok, jakby ktoras mogla zerknac, bede wdzieczna
no i odebralam juz wynik na cytolegalowirus:
IgG 0,15
norma:
<0,5 niereaktywny
>0,5-1 niejednoznaczny
>1.0 reaktywny
IgM 0,24
norma:
<0,7 niereaktywny
>0,7-1 niejednoznaczny
>1.0 reaktywny
wynik niejednoznaczny? dziwnie mi to wyszloale ponoc i tak sie nic z tym wirusem w ciazy nie robi, tez tak slyszalyscie?
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny ,a kiedy ciąża dorównuje do danego tygodnia licząc od @ ???
CassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Tym bym się nie sugerowała w ogóle, bo co z tego , że np miałyśmy @ tego samego dnia jak jedna miała ovu 9dc, a druga 19dc, stąd te róznice
Czyli nie ma się tym co przejmować tak???Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Już jestem niuniek ma już 4.2cm
Potem fotkę wyślę chociaż trochę słaba ale widać a na usg na żywo no tak rączkami macha i kopał się skakał wiercił kręcił fikołki robił szok zmierzyć się nie dał
i się śmiał ginek ze taki ruchliwy to pewnie niedługo poczuje te kopniaki
Nerki ok szyjka 3cm miałam i takie i takie usg
dopytywalam jak się czuje apropo wyników moczu i ogólnie no i mówił ze faktycznie troszkę nisko i ta szyjka taka średnia czy nie plamie to tam powiedziałam mówił odpoczywać kiedy tylko dzieci dadzą
Agnieszka0812, hiacynta99, CassieMK, Magdalena91, bereda11, Kłosia, ma_lina, luna91, Efendis, konwalijka, williams1, Foto_Anna, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patkaaxx90 wrote:Czyli nie ma się tym co przejmować tak???Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Byłam na dwóch
w 3 tc, gdy zrobiłam test i wyszedł pozytywny oraz równo w 5 tc i był pęcherzyk z zaczątkiem zarysu zarodka
Dziś mam wizytę wieczorem i mam nadzieję zobaczyć zarodek w pełnej krasie, z pięknie bijącym serduszkiem
Agnieszka0812, hiacynta99, xpatiiix3, bereda11, Eliana lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Już jestem niuniek ma już 4.2cm
Potem fotkę wyślę chociaż trochę słaba ale widać a na usg na żywo no tak rączkami macha i kopał się skakał wiercił kręcił fikołki robił szok zmierzyć się nie dał
dopytywalam jak się czuje apropo wyników moczu i ogólnie no i mówił ze faktycznie troszkę nisko i ta szyjka taka średnia czy nie plamie to tam powiedziałam mówił odpoczywać kiedy tylko dzieci dadzą
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:Już jestem niuniek ma już 4.2cm
No widzisz! Super wieścixpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny