Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj wysiadałam z auta i tak mnie zakul lewy jajnik tam gdzie jest pęcherzyk ciążowy że myslalam że zejde!
W sklepie też mi było słabo teraz jest trochę lepiej chociaż czuje się jakbym była przeziebiona, a cycki to mi eksloduja zaraz, nie wiem trochę mnie ten skurcz jajnika wystraszył -
Hej
Cieszę się bardzo że same dobre wieści są z wizyt
Witam nowe majowe koleżanki
Diabla85 ja też mam glukoze wysoką dziś robiłam krzywą cukrową ale się namęczyłam tam bo musiałam siedzieć i czekać ponad 2 godziny
Jutro wyniki , ciekawe jakie będą a i tak jestem już pod opieką diabetologa
A i jutro umówiłam się na usg ale do innego ginekologa, bo już nie mogę wytrzymać ze świadomością że mój maluszek nie rośnie tak jak powinien -
nick nieaktualnymonik wrote:Czyżbym myślała o tym samym co Ty
Chyba powrócił nam wirus
Właśnie nie wiem mam podejrzenia i musiałam napisać naszemu guru żeby wiedziała
Może się mylę obyale wszystkie mamuśki na pierwszej stronie sa czyste tak ze spoko.
xpatiiix3, bereda11, konwalijka, monik, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam glukozę podwyższoną, za jakiś czas będę robić również krzywą cukrową, mam już skierowanie. Oprócz tego cytomegalowirus wyszedł mi pozytywny wiec musze powtórzyć badanie w poradni chorób zakaźnych. Poza tym mam skierowanie do poradni prenatalnej gdzie będę miała test paapa i usg między 11 a 14 tc. Jutro jadę się zapisać wszędzie, zobaczymy co z tego będzie
-
hiacynta99 wrote:Właśnie nie wiem mam podejrzenia i musiałam napisać naszemu guru żeby wiedziała
Może się mylę obyale wszystkie mamuśki na pierwszej stronie sa czyste tak ze spoko.
xpatiiix3, hiacynta99, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha no właśnie tak patrzę ,że chyba wybory przespałam
A co do cukrzycy jaka glukozę na czczo mialyscie.? U mnie była cukrzyca w poprzedniej ciąży na insulinie byłam no tragedii nie ma ale czasami dużo wyrzeczeń i zachcianki musiały być ograniczoneI krzywą będę miała w piątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:48
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ja już po podglądanku
lekarz zaprosił męża do środka i razem się gapiliśmy w ekran. Widziałam naszego dzidziusia z pięknie bijącym serduszkiem!!
) Co za ulga
Niestety w szpitalu zamieszanie, na oddziale mój gin zostawił jednego lekarza z dwoma porodami, więc tylko szybko zrobił podgląd, że dzidzia żyje, ma się dobrze i posiada bijące serduszko i nawet pomiarów nie zrobił i poleciał do tych porodów...zapomniawszy nam fotkę wydrukować
Ale za 2,5 tygodnia mam normalną wizytę prywatną i wtedy się upomnę o zdjątko
Ależ ze mnie stres zszedł
Mamy dziś dzień dobrych wiadomości, nie?
hiacynta99, Alicce, xpatiiix3, konwalijka, anka418, bereda11, luna91, Efendis, tiffi, williams1, klaudia1534, Agnieszka0812, monik, Patrycja24, Marietta, bimba, monilia84, La-mia, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny