Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Ja już po podglądanku
lekarz zaprosił męża do środka i razem się gapiliśmy w ekran. Widziałam naszego dzidziusia z pięknie bijącym serduszkiem!!
) Co za ulga
Niestety w szpitalu zamieszanie, na oddziale mój gin zostawił jednego lekarza z dwoma porodami, więc tylko szybko zrobił podgląd, że dzidzia żyje, ma się dobrze i posiada bijące serduszko i nawet pomiarów nie zrobił i poleciał do tych porodów...zapomniawszy nam fotkę wydrukować
Ale za 2,5 tygodnia mam normalną wizytę prywatną i wtedy się upomnę o zdjątko
Ależ ze mnie stres zszedł
Mamy dziś dzień dobrych wiadomości, nie?
To teraz trzeba cos zjeść hahhCassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Gosiax89x, owieczka29 a wy chyba nowe na OF ?? Widzę swierze konta??
napiszcie cos więcej o sobie
Jestem świeżakiem tutaj ale mam już synka 16 miesięcznego:) Teraz to chciałabym ,żeby się córa trafiła.
Przed synkiem miałam ciążę bliźniaczą niestety oba jaja płodowe puste załamana byłam ale po pół roku udało mi się zajść w ciążę.
Serduszko na usg dziś biło także ulżało mi i czuje się bezpieczna.
Z województwa małopolskiego jestem konkretnie Oświęcimxpatiiix3, Eustoma, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Aaaa zapomniałam Wam napisać!!
Mówię: Panie doktorze, bo ostatnio po stosunku zauważyłam kropelkę krwi!
A gin na to: a po co się kochacie, jak dziecko już jest?
hahaha ten to ma humorAle powiedział w końcu, że może się zdarzać, ale lepiej żeby nie i jak taka sytuacja będzie mieć jeszcze raz miejsce, to żebyśmy się jednak wstrzymali do początku drugiego trymestru, bo po co kusić los. Więc przed nami jeszcze jedna próba, ale pewnie odważę się dopiero tuż przed wizytą, tak na wszelki wypadek
I jeszcze mnie ochrzanił, że nie mialam kurtki i szalika, czy chustki i powiedział, że mam się nie przeziębićhiacynta99, bereda11, bimba lubią tę wiadomość
-
bezmyślnie zjadłam: trochę zupy grzybowej z grzankami, ziemniaki z kapustą kiszoną i pietruszką, śledzia z chlebem, zagryzłam sernikiem, popiłam pokrzywą
a teraz siedzę i czekam
Cieszę się z kolejnych serduszek. Ja jeszcze musze tydzień na usg czekaćhiacynta99, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Przepraszam Was bardzo ale nie jestem w stanie być na bieżąco ani Was nadrabiać. Fatalnie znoszę to ciążę. Mdli mnie od wszystkiego również od swiecacych ekranów. Chciałam tylko powiedzieć że po wczorajszej wizycie strasznie się zestresowalam bo lekarz miał problem z dopatrzeniem dziecka, wziął mnie w końcu na 3d. Prawdę mówiąc ja nic a nic nie widziałam ale on twierdzi że ciąża żywa tylko młodsza. Kartę ciąży mi założył więc troszkę się uspokoilam. Jestem ciągle na dupku a on mi jeszcze luteine dowcipna zapisał. Teraz to już chyba w ogóle będę rzygac jak kot- przepraszam za dosłownosc. Następna wizyta 19.10 a do tego czasu muszę kolejny raz powtórzyć betę i progesteton. Odezwę się jak się lepiej poczuje. A tymczasem gratuluję nowym forumowiczkom.
hiacynta99, anka418, xpatiiix3, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:bezmyślnie zjadłam: trochę zupy grzybowej z grzankami, ziemniaki z kapustą kiszoną i pietruszką, śledzia z chlebem, zagryzłam sernikiem, popiłam pokrzywą
a teraz siedzę i czekam
Cieszę się z kolejnych serduszek. Ja jeszcze musze tydzień na usg czekaćhiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny