Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi też zimno, a w jakiejś gazecie ostatnio przeczytałam, że kobietom w ciąży jest cieplej niż pozostałym haha dobre sobie
Zrobiłyście mi smaka i odgrzałam sobie ziemniaki po grecku (z warzywami i fetą, niby fety nie można w ciąży, ale tej prawdziwej, a ja mam pseudo fetę z mleka pasteryzowanego)
xpatiiix3, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość
-
AnnRaf wrote:wczoraj wyszedł mi 11,75 - norma to ok 25
biorę Duphaston 3x dziennie ... nie mam plamień ani bólów brzucha. Mimo tego bardzo się martwię
Nie stresuj się Duphaston jest syntetyczny i nie wykrywalny we krwi wiec na pewno masz dobry progesteronAnnRaf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:A mnie naszla o dziwo ochota na nutelle a zbytnio normalnie za nia nie przepadam. Tez mi zimno nawet w cieplejszej wodzie prysznic biorę.
A mnie lekarz zabronił, powiedział, że mam unikać gorących kąpieli i prysznica, tylko letnia woda...a ja tak lubię gorącą, ale dla dzidzi zniosę wszystko... Tylko jak mi tak zimno, to potem po kąpieli strasznie mnie sutki palą -
Założyłam konto dzisiaj ! Mam 29 lat i 7 letniego synka
5 lat namawialiśmy męża na drugie dziecko! W końcu sie zgodził i udało sie za pierwszym razem! A myślałam ze nie bedzie tak łatwo bo miałam wysoka prolaktyne która leczyl od 6 miesięcy
to tak w dużym skrócie !
xpatiiix3, klaudia1534, Eliana, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Owieczka29 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny