X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spie w "pieknej" pizamie. Niebieskie flanelowe spodnie (sa dla mnie za krotke) i rozowa gora z spranym juz Kaczorem Donaldem :-) dobrej nocy, kochane :-*

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja spie w krótkich spodenkach i koszulce na ramionczkach albo w seksownej koszuli nocnej tylko ja sie tak staram by byc sexi ;-)....

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię w koszuli w owieczki, ale bez majtek ;) to mi mąż wybacza te owieczki ;). Skarpetki mogę mieć tylko kilka razy do roku jak jestem naprawdę chora ;)

Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)
    Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytki:)

Gratuluje udanych wczorajszych wizyt :)

Co do spania to ja śpię bez piżamy, jedynie w bluzce na ramiączkach i majteczkach :)

CO do temperatury i odczuwania ciepła, to mam przerąbane bo w domu wszystkim zimno tylko ja rozgrzana jestem a w pracy to jeszcze gorzej, dziewczyny chcą żeby w piecu palili a ja w krótkim rękawie :)

JusWik, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w środowy zimny i ponury poranek. Dzis mam wolne wreszcie. Chyba bedzie slodkie lenistwo...
    kobietki powodzenia na wizytach i meldowac nam odrazu co i jak. Kciukam z calych sił! !!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Pytanie mam czy macie tak, że jednego dnia zaparcia drugiego czyści? No ja wczoraj zaparcia, dziś ledwo zdążyłam do łazienki :P

CassieMK, Paróweczka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Hej dziewczyny!
    Pytanie mam czy macie tak, że jednego dnia zaparcia drugiego czyści? No ja wczoraj zaparcia, dziś ledwo zdążyłam do łazienki :P
    Agnieszka ja tak mam. Mam nadzieję że to normalny objaw.

Właśnie mnie porządnie przetargało wrrrr tuliłam kibelek pierwszy raz

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

dołączam sie do dziewczyn którym ciągle zimno ...
    jadę dzis na działke -trzeba troche wkoncu dupę ruszyc i zacząc ogarniac moje przyszle gniazdko .

juz dosc uzalania sie nad soba -od momentu 2 kresek moj zapał na cokolwiek robienie minął -ale dosc ... samo sie nie zrobi .

meble u malej juz sa -wiec jade -pomyje okna ,podloge , tatus pomoze rozstawic mebelki i jeden pokoik juz bedzie z glowy ...jeszcze te karnisze musze kupic i firany ...o matko jak mi smierdzi jakims kotem zmokłym bleeeeeeee...

milego dzionka dziewczynki ...
    ja jutro jade juz w koncu do mego gina prywatnie -zwolnienie sie konczy ... i wogle chce by to on mi te ciaze prowadzil ... buziaki :*

Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęłam 8 tc -alez ten czas biegniee....

Agnieszka0812, monilia84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:
    Dziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd
    Ja byłam w 6t3d i już pikawkę pięknie było widać :D

Magdalena91 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja byłam dokładnie w 6t5d i serduszko ślicznie biło, i chyba bym nie wytrzymała i poszłabym ale zrobisz jak uważasz :)

Magdalena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ją też nie wytrzymam ale Myslicie że jak 6dni temu był pęcherzyk to już pojawił się zarodek z serduszkiem? A jakie maciw cykle długie? I mniej więcej świecie kiedy mialyaciw owulację?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:

to juz 6w4 mysle ze powinno juz bic serdunio ...
    chociaz u mnie w 6w2 nie bylo widac - ale moja ciaza mlodsza kilka dni jest ... ale za to juz w 6w5 bilo serdunio :)

Magdalena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:

ja w 6 tyg i 3 dniu mialam juz widoczny zarodek i serduszko nawet uslyszalam, wiec mysle, ze masz spore szanse cos ujrzec :) Powodzenia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mnie cos brzuch pobolewa jakies rozwolnienie mam, niby bylam w kibelku ale dalej mnie boli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakie macie te cykle????

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie różne z lutka miałam kolo 30 a bez to by i 2 miesiące @ nie bylo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam cykle 28-29 czyli raczej statystyczne ...
    w cyklu ciazowym zaszłam w 18dc ...
    w moim mniemaniu ten dzien byl bezpieczny - jakze zaskoczona bylam gdy sie okazało ze jednak nie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jatez tak mam 28-30 to może będzie u mnie tak widać już jak u was. Myslicie że w ciągu 6 dni mój fasol urósł, tak szybko?

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ