Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja śpię w koszuli w owieczki, ale bez majtek
to mi mąż wybacza te owieczki
. Skarpetki mogę mieć tylko kilka razy do roku jak jestem naprawdę chora
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytki:)
Gratuluje udanych wczorajszych wizyt
Co do spania to ja śpię bez piżamy, jedynie w bluzce na ramiączkach i majteczkach
CO do temperatury i odczuwania ciepła, to mam przerąbane bo w domu wszystkim zimno tylko ja rozgrzana jestem a w pracy to jeszcze gorzej, dziewczyny chcą żeby w piecu palili a ja w krótkim rękawieJusWik, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witam sie w środowy zimny i ponury poranek. Dzis mam wolne wreszcie. Chyba bedzie slodkie lenistwo...
kobietki powodzenia na wizytach i meldowac nam odrazu co i jak. Kciukam z calych sił! !!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny!
Pytanie mam czy macie tak, że jednego dnia zaparcia drugiego czyści? No ja wczoraj zaparcia, dziś ledwo zdążyłam do łazienki
Właśnie mnie porządnie przetargało wrrrr tuliłam kibelek pierwszy raz -
nick nieaktualnyhej
dołączam sie do dziewczyn którym ciągle zimno ...
jadę dzis na działke -trzeba troche wkoncu dupę ruszyc i zacząc ogarniac moje przyszle gniazdko .
juz dosc uzalania sie nad soba -od momentu 2 kresek moj zapał na cokolwiek robienie minął -ale dosc ... samo sie nie zrobi .
meble u malej juz sa -wiec jade -pomyje okna ,podloge , tatus pomoze rozstawic mebelki i jeden pokoik juz bedzie z glowy ...jeszcze te karnisze musze kupic i firany ...o matko jak mi smierdzi jakims kotem zmokłym bleeeeeeee...
milego dzionka dziewczynki ...
ja jutro jade juz w koncu do mego gina prywatnie -zwolnienie sie konczy ... i wogle chce by to on mi te ciaze prowadzil ... buziaki :*Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Magdalena91 wrote:Dziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd
Magdalena91 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena91 wrote:Dziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd
to juz 6w4 mysle ze powinno juz bic serdunio ...
chociaz u mnie w 6w2 nie bylo widac - ale moja ciaza mlodsza kilka dni jest ... ale za to juz w 6w5 bilo serdunioMagdalena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena91 wrote:Dziewczyny pomozcie! Mam juz jutro isc do gina na USG bo ma czas? Bylam u niego tydzień temu i był tylko pęcherzyk miałam się umówić dopiero za 10 dni ale ją nie wytrzymam i umówiłam się za 6 dni Myslicie zw już coa będzie widać i mnie trochę to uspokoi? W czwartek będzie 6t5dd
ja w 6 tyg i 3 dniu mialam juz widoczny zarodek i serduszko nawet uslyszalam, wiec mysle, ze masz spore szanse cos ujrzecPowodzenia
Magdalena91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny