Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!!!
Witam Nowe Mamusie:*
Ja za 2 godz mam juz wizytę mam nadzieję ze bedzie juz serduszko
Mdłości i wymioty dalej mnie mecza
Dam wam znać popołudniu co i jak na wizycie bo po lekarzu ide do pracy na zebranie tylko a pozniej po córcie do przedszkola prosto wiec pewnie ok się odezwe
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Gratuluje wczorajszych wizyt.
Milego dnia życzę kochane :*Magdalena91, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej my juz po zakupach po śniadaniu zaraz młoda spać kładę i odpoczne chwile bo od 6 na nogach
U mnie tak @22.07 5t2d według OM zarodek 4mm i serduszko ale według USG 6t1d ciąża starsza czyli wychodzi ze przytulanki w 8dc zaowocowały smykiem
Znam lekarstwo na grzeczne pójście do przedszkola musze brać Nelke z Namigrzecznie idzie wtedy
hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clio_99 wrote:Cześć dziewczyny
chciałam się przyłączyć
To moja pierwsza ciąża. Dziś zaczynam 7 tydzień (6t0d) i mam pierwszą wizytę u lekarza. Jestem taka podekscytowana i zdenerwowana. Ale Wam tego nie muszę tłumaczyć
Mam nadzieje, że będzie już serduszko. Trochę wcześnie ale owulację miałam 12dc więc nadzieja jest.
Clio serdecznie witamyTrzymam kciuki za wizytę na pewno
będzie już ślicznie biło
Paróweczka lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyClio_99 wrote:Cześć dziewczyny
chciałam się przyłączyć
To moja pierwsza ciąża. Dziś zaczynam 7 tydzień (6t0d) i mam pierwszą wizytę u lekarza. Jestem taka podekscytowana i zdenerwowana. Ale Wam tego nie muszę tłumaczyć
Mam nadzieje, że będzie już serduszko. Trochę wcześnie ale owulację miałam 12dc więc nadzieja jest.
Długo sie starałaś?? Bo my tu wszystkie długą drogę do celu !!
-
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:ten syrop z cebuli dziala??? ja mam mokry odrywajacy kaszel juz 3 dzien i nic nie pomaga..
Dzis zwróciłam syrop niestety jest tak kur nie dobry, ze mi słabo jak sobie go przypomnę!!!
Na pewno jest dobry!!! Ale przy mdlosciach to ciężko go wypić -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !!!
Ja nie mam siły wyjsc z łóżka, ledwo się obudziłam i już mdłości, jestem na samej wodzie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo mąż ma urodziny, a ja nic kompletnie nie ogarnięteno i trzeba by było te wszystkie badania zrobić...
hiacynta99 lubi tę wiadomość