Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClio_99 wrote:O dziwo poszło szybko bo udało się w 3 cyklu starań. Ale wcześniej się trochę podleczyłam hormonami bo mialam pecherzyki na janikach i polipy w macicy.Mam też parę dolegliwości które nie sprzyjają ciąży ( Hashimoto, niedoczynność tarczycy, PCO). Dlatego ta cisza to jakiś cud
Nasz mały cud
To czemu. Dopiero teraz na of ?? -
Ahahaha uchodźcy z OF na belly
Clio witamy i gratulacje
Kurde stałam w lidlu to mnie tak zabolało w środku ze musiałam chwile postać a teraz w cycku kłuje strasznie...
Aaa z rana zanim z łóżka się podniosłam to takie trzęsienie ziemi w dołku przy spojeniu i jakby ktoś mi tam ekhem smyrał w srodku czyżby malec coś stuknął ahahaha bo aż dobrze się zrobiło bez kitu nie gazy nie ruchy tylko takie drżenie i aż w środku poczułam wczoraj też coś laskotalo mi ciekawe kiedy poczuje ruchy bo juz doczekać się nie mogę skoro takiego łobuz mam w brzuszkucórkę poczułam jakoś 12/13 tc normalnie takie pukanie lekkie ale łożysko z tyłu było teraz nie wiem ale chyba tez z tyłu będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:48
hiacynta99, Marietta lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Clio_99 wrote:O dziwo poszło szybko bo udało się w 3 cyklu starań. Ale wcześniej się trochę podleczyłam hormonami bo mialam pecherzyki na janikach i polipy w macicy.Mam też parę dolegliwości które nie sprzyjają ciąży ( Hashimoto, niedoczynność tarczycy, PCO). Dlatego ta ciaza to jakiś cud
Nasz mały cud
ooo ja też mam hasimoto -
hiacynta99 wrote:Witam dziewczyny mnie cos brzuch pobolewa jakies rozwolnienie mam, niby bylam w kibelku ale dalej mnie boli.
jeju jak ja bym chciała biegunkę serio..
dziewczyny z zaparciami i wzdęciami czy wam się też przelewa i macie gazy? sorrki że pytam ale już wariuję i nie wiem czy to normalne
aaaa i czy jak długo nie idziecie siku to też czujecie lekki ból a potem już ok? -
xpatiiix3 wrote:Ahahaha uchodźcy z OF na belly
Clio witamy i gratulacje
Kurde stałam w lidlu to mnie tak zabolało w środku ze musiałam chwile postać a teraz w cycku kłuje strasznie...
Aaa z rana zanim z łóżka się podniosłam to takie trzęsienie ziemi w dołku przy spojeniu i jakby ktoś mi tam ekhem smyrał w srodku czyżby malec coś stuknął ahahaha bo aż dobrze się zrobiło bez kitu nie gazy nie ruchy tylko takie drżenie i aż w środku poczułam wczoraj też coś laskotalo mi ciekawe kiedy poczuje ruchy bo juz doczekać się nie mogę skoro takiego łobuz mam w brzuszkucórkę poczułam jakoś 12/13 tc normalnie takie pukanie lekkie ale łożysko z tyłu było teraz nie wiem ale chyba tez z tyłu będzie
może będzie przyszły piłkarz?ja ciągle czuję taki ucisk chyba macica rośnie..
-
Witajcie
ja się dziś powylegiwałam w łóżku niemal do 9, bo mnie brzuch boli - czuję, jakby się w nim gazy zebrały, ale nie potrafią sobie ujścia znaleźć
Magdalena91 wrote:Cassie Ty tak szybko zobaczyłas dzidziusia i serduszko a Ty jakie masz cykle i wiesz może kiedy była owu?
Ja miałam w tym cyklu wyjątkowo wcześnie owulkę, 9 lub 10 dc, cykl miał trwać tylko 21 dni, w 21 dniu już mi wyszedł pozytywny test ciążowy i wcale nie jakiś cień cienia, ale serduszko wcale nie było widoczne szybko, bo chyba u wszystkich widać ok. 6 tygodnia z małym hakiem
A-nisia i Baśka, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, koniecznie wróćcie z dobrymi wieściami
Agnieszka, ja kilka stron temu, gdy rozmawiałyście o zaparciach, pisałam właśnie, że ja mam co drugi dzień zaparcia, a co drugi biegunkę... Teraz się to trochę unormowało, ale każda wizyta w toalecie to takie małe wyzwanie -
nick nieaktualny
-
Anniusia ja mam tak też po nocy i w dzień jak za długo trzymam także chyba normalne
i na pewno macica tez czuje ucisk/wręcz taki efekt jak kamień na żołądku tylko w podbrzuszu jak chodzę nawet czuje czaswm mimo ze sie wysikam jakby mi skakał po pecherzu
hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam owu w 25 dc takze suwak mam według owulacji i tak lekarka bedzie liczyć ciąże.
Jeszcze tylko tydzien do wizyty z serduszkiemhiacynta99, Magdalena91, monilia84 lubią tę wiadomość