Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyscie miały rację!! Tylko ciężko mi jest sobie wyobrazić że 6 dni temu był tylko pęcherzyka teraz byłaby już dzidzia z sercem

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:25

luna91 lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje ze wirusy nas atakują!!! ;-) jak ci uchodźcy z Islamu hahaha Pati wiesz o co mi chodź :P

monik, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    O dziwo poszło szybko bo udało się w 3 cyklu starań. Ale wcześniej się trochę podleczyłam hormonami bo mialam pecherzyki na janikach i polipy w macicy.Mam też parę dolegliwości które nie sprzyjają ciąży ( Hashimoto, niedoczynność tarczycy, PCO). Dlatego ta cisza to jakiś cud :) Nasz mały cud :D

To czemu. Dopiero teraz na of ??

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:14

hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:25

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahaha uchodźcy z OF na belly :D

Clio witamy i gratulacje ;)

Kurde stałam w lidlu to mnie tak zabolało w środku ze musiałam chwile postać a teraz w cycku kłuje strasznie...

Aaa z rana zanim z łóżka się podniosłam to takie trzęsienie ziemi w dołku przy spojeniu i jakby ktoś mi tam ekhem smyrał w srodku czyżby malec coś stuknął ahahaha bo aż dobrze się zrobiło bez kitu nie gazy nie ruchy tylko takie drżenie i aż w środku poczułam wczoraj też coś laskotalo mi ciekawe kiedy poczuje ruchy bo juz doczekać się nie mogę skoro takiego łobuz mam w brzuszku :P córkę poczułam jakoś 12/13 tc normalnie takie pukanie lekkie ale łożysko z tyłu było teraz nie wiem ale chyba tez z tyłu będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:48

hiacynta99, Marietta lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    O dziwo poszło szybko bo udało się w 3 cyklu starań. Ale wcześniej się trochę podleczyłam hormonami bo mialam pecherzyki na janikach i polipy w macicy.Mam też parę dolegliwości które nie sprzyjają ciąży ( Hashimoto, niedoczynność tarczycy, PCO). Dlatego ta ciaza to jakiś cud :) Nasz mały cud :D

ooo ja też mam hasimoto :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Witam dziewczyny mnie cos brzuch pobolewa jakies rozwolnienie mam, niby bylam w kibelku ale dalej mnie boli.

jeju jak ja bym chciała biegunkę serio..

dziewczyny z zaparciami i wzdęciami czy wam się też przelewa i macie gazy? sorrki że pytam ale już wariuję i nie wiem czy to normalne

aaaa i czy jak długo nie idziecie siku to też czujecie lekki ból a potem już ok?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ahahaha uchodźcy z OF na belly :D

Clio witamy i gratulacje ;)

Kurde stałam w lidlu to mnie tak zabolało w środku ze musiałam chwile postać a teraz w cycku kłuje strasznie...

Aaa z rana zanim z łóżka się podniosłam to takie trzęsienie ziemi w dołku przy spojeniu i jakby ktoś mi tam ekhem smyrał w srodku czyżby malec coś stuknął ahahaha bo aż dobrze się zrobiło bez kitu nie gazy nie ruchy tylko takie drżenie i aż w środku poczułam wczoraj też coś laskotalo mi ciekawe kiedy poczuje ruchy bo juz doczekać się nie mogę skoro takiego łobuz mam w brzuszku :P córkę poczułam jakoś 12/13 tc normalnie takie pukanie lekkie ale łożysko z tyłu było teraz nie wiem ale chyba tez z tyłu będzie

może będzie przyszły piłkarz? :P ja ciągle czuję taki ucisk chyba macica rośnie..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) ja się dziś powylegiwałam w łóżku niemal do 9, bo mnie brzuch boli - czuję, jakby się w nim gazy zebrały, ale nie potrafią sobie ujścia znaleźć :P
    Magdalena91 wrote:
    Cassie Ty tak szybko zobaczyłas dzidziusia i serduszko a Ty jakie masz cykle i wiesz może kiedy była owu?

Ja miałam w tym cyklu wyjątkowo wcześnie owulkę, 9 lub 10 dc, cykl miał trwać tylko 21 dni, w 21 dniu już mi wyszedł pozytywny test ciążowy i wcale nie jakiś cień cienia, ale serduszko wcale nie było widoczne szybko, bo chyba u wszystkich widać ok. 6 tygodnia z małym hakiem :)

A-nisia i Baśka, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, koniecznie wróćcie z dobrymi wieściami <3

Agnieszka, ja kilka stron temu, gdy rozmawiałyście o zaparciach, pisałam właśnie, że ja mam co drugi dzień zaparcia, a co drugi biegunkę... Teraz się to trochę unormowało, ale każda wizyta w toalecie to takie małe wyzwanie :P

oar89jcgzipdaets.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia z tym sikaniem to tak mam, jak się w nocy nie obudzę na siusiu, to o 6 rano boli mnie całe podbrzusze :P

hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To witamy :)

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Anniusia z tym sikaniem to tak mam, jak się w nocy nie obudzę na siusiu, to o 6 rano boli mnie całe podbrzusze :P

uff to mi ulżyło bo już myślałam,że jakieś zapalenie..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia ja mam tak też po nocy i w dzień jak za długo trzymam także chyba normalne ;) i na pewno macica tez czuje ucisk/wręcz taki efekt jak kamień na żołądku tylko w podbrzuszu jak chodzę nawet czuje czaswm mimo ze sie wysikam jakby mi skakał po pecherzu :P

hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dwa dni kolejny termin@ cos czuje ze mogę mię jakies plamienia :/. Brzuch mnie pobolewa jak na @ .

Trzymam kciuki za maluszki na wizytach żeby mamusie piękne foty wysłały z <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:
    Patkaaxx o której wizyta?
    Jesteś zbliżona tyg do mnie, koniecznie daj znać po wizycie!

Późno bo dopiero o 17:15 ciężko będzie wytrzymać....

hiacynta99, Magdalena91, baśka86 lubią tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też za pierwszym razem się wystraszyłam, że zapalenie, ale mam tak cały czas, a żadnych innych dolegliwości nie odczuwam ;)

Anniusia, hiacynta99 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:39

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam owu w 25 dc takze suwak mam według owulacji i tak lekarka bedzie liczyć ciąże.
    Jeszcze tylko tydzien do wizyty z serduszkiem ;)

hiacynta99, Magdalena91, monilia84 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ