Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił
czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem
Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widziCassieMK, monik, konwalijka, bereda11, bimba, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił
czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem
a nawet jesli bedziesz przytulac kibel to oby efekt byl odpowiedni tzn.zeby przestal Cie bolec zoladek.
CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualnyCassieMK wrote:hiacynta, gorzka mi nie wchodzi, tylko z cytryną, nie wiem, czy to nie pogorszy sytuacji...
hahaha opada, jak Cię w niej widzi?dobre, poka tę piżamę
)
Górą granatowa z sowa a spodnie brązowe, bo to nie jest kompletehh wstyd pokazywać efekt sie liczy ciepła jest !!!
Ostatnio jak wchodziłam do pokoju mąż kazał mi ja przed drzwiami ściągnąć heheheCassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak juz pisalam wczesniej w piatek bylam na wizycie i na USG widac bylo jedynie pecherzyk. Gin, do ktorej chodze prywatnie zaproponowala, zebym zapisala sie do niej na NFZ w szpitalu. Wizyty mam umowione na 7 i 20 pazdziernika, ale kolejne USG dopiero 12 listopada. Chcialabym isc do niej prywatnie na USG. Jak sadzicie kiedy byloby najodpowiedniej?Patrycja24
-
hiacynta99 wrote:A może herbatę gorzka??
Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widzi
Hehe ja też mam taką piżamęAle ona jest taka mięciutka i cieplutka
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ale się uśmiałam z Waszych piżam
Moj mąż na moja frotową o mega ciepła mowi antygwałt :p Nie dziwie mu się ale ja ją uwielbiam szczególnie teraz jak jeszcze nie grzeją.
Trzymajcie kciuki po jutro po pracy idę pełna nadziei na dobre serduszkowe wieści
Witam nowe majóweczki i gratuluję udanych wizyt.
Idę spać bo zaraz zgłodnieję :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:35
hiacynta99, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Patrycja na chyba bym poszła na to Usg prywat. Żeby chodź serduszko zobaczyć
pewnie nie wytrzymała bym do listopada
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Tak wlasnie zamierzam. Z natury jestem niecierpliwa a jesli chodzi o maluszka to juz w ogole. Zastanawiam sie kiedy bedzie ok? Ok. 8 tyg? To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaza.
ja nawet do 8 tyg bym nie wytrzymaławszystko zalezy od ciebie przed 7 tyg serduszko juz zobaczysz
.
Tez sie zbieram kolorowych snówDobranoc Majówki