X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Podobnie jak ja ;)
    Tak trzeba :) dzieciątkom dorównać, a jeszcze jak mąż dołączył, to po weekedzie sprzątam w domu jak po melanżu jakimś. Hahaha

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak juz mówiłam do 9 tyg nic nie wiedziałam piłam piwo dyskoteki, szalensto istne bylo :) i nic się nie podziało hahaha teraz na spokojnie wszystko, może i maluszek będzie spokojny nie da w dupe jak młody do dzis :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    OMG, czy to to, co myślę? :D

ps. zjadłam kolację i rozbolał mnie żołądek :((

Ja w niedziele doświadczyłam chwilowej zgagi może z 20 sek, ale tak paliło ze ufff

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił :/ czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem :O

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił :/ czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem :O
    A może herbatę gorzka??

Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
    4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widzi :P

CassieMK, monik, konwalijka, bereda11, bimba, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Oby nie :-P a nawet jesli bedziesz przytulac kibel to oby efekt byl odpowiedni tzn.zeby przestal Cie bolec zoladek.

CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta, gorzka mi nie wchodzi, tylko z cytryną, nie wiem, czy to nie pogorszy sytuacji...

hahaha opada, jak Cię w niej widzi? :D :D dobre, poka tę piżamę :))

hiacynta99 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż czasami jak się ze mną droczy, to podciąga gacie z piżamy po same pachy, to dopiero masakrycznie wygląda, też by mi wtedy opadało, jakby miało co :D :D

hiacynta99, Eustoma, tiffi, bimba, Eliana lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    hiacynta, gorzka mi nie wchodzi, tylko z cytryną, nie wiem, czy to nie pogorszy sytuacji...

hahaha opada, jak Cię w niej widzi? :D :D dobre, poka tę piżamę :))

Górą granatowa z sowa a spodnie brązowe, bo to nie jest komplet :) ehh wstyd pokazywać efekt sie liczy ciepła jest !!!
    Ostatnio jak wchodziłam do pokoju mąż kazał mi ja przed drzwiami ściągnąć hehehe

CassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak juz pisalam wczesniej w piatek bylam na wizycie i na USG widac bylo jedynie pecherzyk. Gin, do ktorej chodze prywatnie zaproponowala, zebym zapisala sie do niej na NFZ w szpitalu. Wizyty mam umowione na 7 i 20 pazdziernika, ale kolejne USG dopiero 12 listopada. Chcialabym isc do niej prywatnie na USG. Jak sadzicie kiedy byloby najodpowiedniej?

Patrycja24
  • monik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A może herbatę gorzka??

Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
    4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widzi :P

Hehe ja też mam taką piżamę :-) Ale ona jest taka mięciutka i cieplutka :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:
    Hehe ja też mam taką piżamę :-) Ale ona jest taka mięciutka i cieplutka :-D
    Bo te brzydkie najlepsze!!! Może kupie jakiś komplet ładniejszy z jakim słonikiem z trąba do góry :)

bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja na chyba bym poszła na to Usg prywat. Żeby chodź serduszko zobaczyć :P pewnie nie wytrzymała bym do listopada :D

• Eustoma Znajoma

Wysłany: 29 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ale się uśmiałam z Waszych piżam :) Moj mąż na moja frotową o mega ciepła mowi antygwałt :p Nie dziwie mu się ale ja ją uwielbiam szczególnie teraz jak jeszcze nie grzeją.

Trzymajcie kciuki po jutro po pracy idę pełna nadziei na dobre serduszkowe wieści :)

Witam nowe majóweczki i gratuluję udanych wizyt.

Idę spać bo zaraz zgłodnieję :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:35

hiacynta99, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

5djylhb8rtousdov.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę już do wyra po dniu pełnym emocji :D Ja się w łóżku grzeję psem i mężem, ale chyba też sobie sprawię jakąś ciepłą piżamkę :D

Dobranoc :**

hiacynta99, luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Patrycja na chyba bym poszła na to Usg prywat. Żeby chodź serduszko zobaczyć :P pewnie nie wytrzymała bym do listopada :D
    Tak wlasnie zamierzam. Z natury jestem niecierpliwa a jesli chodzi o maluszka to juz w ogole. Zastanawiam sie kiedy bedzie ok? Ok. 8 tyg? To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaza.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Tak wlasnie zamierzam. Z natury jestem niecierpliwa a jesli chodzi o maluszka to juz w ogole. Zastanawiam sie kiedy bedzie ok? Ok. 8 tyg? To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaza.

ja nawet do 8 tyg bym nie wytrzymała :D wszystko zalezy od ciebie przed 7 tyg serduszko juz zobaczysz <3.

Tez sie zbieram kolorowych snów :) Dobranoc Majówki <3

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszlam sobie na dół telewizje poogladac a tu dziewczynki trzasnely 3 strony , o seksownych ;-) piżamkach i mnie ominęło no nie :-)

hiacynta99, CassieMK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi jest stale ciepło ,moj mi kazal w nocy okno zamykac a ja mu mowie ze sie udusze musi byc otwarte ,no i on marznie a mi cieplo...

tiffi, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 29 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha moja ciepła piżama to spodnie długie polarowe szare w różyczki i bluza szara z napisem ŻonaIdealna no i oczywiscie skarpety po pachy haha to dopiero zestaw ;);)

hiacynta99, bereda11, bimba, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ