X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Podobnie jak ja ;)
    Tak trzeba :) dzieciątkom dorównać, a jeszcze jak mąż dołączył, to po weekedzie sprzątam w domu jak po melanżu jakimś. Hahaha

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak juz mówiłam do 9 tyg nic nie wiedziałam piłam piwo dyskoteki, szalensto istne bylo :) i nic się nie podziało hahaha teraz na spokojnie wszystko, może i maluszek będzie spokojny nie da w dupe jak młody do dzis :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    OMG, czy to to, co myślę? :D

ps. zjadłam kolację i rozbolał mnie żołądek :((

Ja w niedziele doświadczyłam chwilowej zgagi może z 20 sek, ale tak paliło ze ufff

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił :/ czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem :O

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Kurde, masakra, mnie normalnie żołądek boli, jakby mi ktoś z pięści przywalił :/ czuję, że to się skończy nocnym rzygankiem :O
    A może herbatę gorzka??

Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
    4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widzi :P

CassieMK, monik, konwalijka, bereda11, bimba, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Oby nie :-P a nawet jesli bedziesz przytulac kibel to oby efekt byl odpowiedni tzn.zeby przestal Cie bolec zoladek.

CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta, gorzka mi nie wchodzi, tylko z cytryną, nie wiem, czy to nie pogorszy sytuacji...

hahaha opada, jak Cię w niej widzi? :D :D dobre, poka tę piżamę :))

hiacynta99 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż czasami jak się ze mną droczy, to podciąga gacie z piżamy po same pachy, to dopiero masakrycznie wygląda, też by mi wtedy opadało, jakby miało co :D :D

hiacynta99, Eustoma, tiffi, bimba, Eliana lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    hiacynta, gorzka mi nie wchodzi, tylko z cytryną, nie wiem, czy to nie pogorszy sytuacji...

hahaha opada, jak Cię w niej widzi? :D :D dobre, poka tę piżamę :))

Górą granatowa z sowa a spodnie brązowe, bo to nie jest komplet :) ehh wstyd pokazywać efekt sie liczy ciepła jest !!!
    Ostatnio jak wchodziłam do pokoju mąż kazał mi ja przed drzwiami ściągnąć hehehe

CassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak juz pisalam wczesniej w piatek bylam na wizycie i na USG widac bylo jedynie pecherzyk. Gin, do ktorej chodze prywatnie zaproponowala, zebym zapisala sie do niej na NFZ w szpitalu. Wizyty mam umowione na 7 i 20 pazdziernika, ale kolejne USG dopiero 12 listopada. Chcialabym isc do niej prywatnie na USG. Jak sadzicie kiedy byloby najodpowiedniej?

Patrycja24
  • monik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A może herbatę gorzka??

Ja sie grzeje pod kołdra mój zestaw to:
    4 swetry, skarpety po kolana no i ta piżama co mojemu opada jak mnie w niej widzi :P

Hehe ja też mam taką piżamę :-) Ale ona jest taka mięciutka i cieplutka :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:
    Hehe ja też mam taką piżamę :-) Ale ona jest taka mięciutka i cieplutka :-D
    Bo te brzydkie najlepsze!!! Może kupie jakiś komplet ładniejszy z jakim słonikiem z trąba do góry :)

bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja na chyba bym poszła na to Usg prywat. Żeby chodź serduszko zobaczyć :P pewnie nie wytrzymała bym do listopada :D

• Eustoma Znajoma

Wysłany: 29 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ale się uśmiałam z Waszych piżam :) Moj mąż na moja frotową o mega ciepła mowi antygwałt :p Nie dziwie mu się ale ja ją uwielbiam szczególnie teraz jak jeszcze nie grzeją.

Trzymajcie kciuki po jutro po pracy idę pełna nadziei na dobre serduszkowe wieści :)

Witam nowe majóweczki i gratuluję udanych wizyt.

Idę spać bo zaraz zgłodnieję :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:35

hiacynta99, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

5djylhb8rtousdov.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę już do wyra po dniu pełnym emocji :D Ja się w łóżku grzeję psem i mężem, ale chyba też sobie sprawię jakąś ciepłą piżamkę :D

Dobranoc :**

hiacynta99, luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Patrycja na chyba bym poszła na to Usg prywat. Żeby chodź serduszko zobaczyć :P pewnie nie wytrzymała bym do listopada :D
    Tak wlasnie zamierzam. Z natury jestem niecierpliwa a jesli chodzi o maluszka to juz w ogole. Zastanawiam sie kiedy bedzie ok? Ok. 8 tyg? To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaza.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Tak wlasnie zamierzam. Z natury jestem niecierpliwa a jesli chodzi o maluszka to juz w ogole. Zastanawiam sie kiedy bedzie ok? Ok. 8 tyg? To moja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaza.

ja nawet do 8 tyg bym nie wytrzymała :D wszystko zalezy od ciebie przed 7 tyg serduszko juz zobaczysz <3.

Tez sie zbieram kolorowych snów :) Dobranoc Majówki <3

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszlam sobie na dół telewizje poogladac a tu dziewczynki trzasnely 3 strony , o seksownych ;-) piżamkach i mnie ominęło no nie :-)

hiacynta99, CassieMK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi jest stale ciepło ,moj mi kazal w nocy okno zamykac a ja mu mowie ze sie udusze musi byc otwarte ,no i on marznie a mi cieplo...

tiffi, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 29 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha moja ciepła piżama to spodnie długie polarowe szare w różyczki i bluza szara z napisem ŻonaIdealna no i oczywiscie skarpety po pachy haha to dopiero zestaw ;);)

hiacynta99, bereda11, bimba, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ