Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do genetycznego to u mnie będzie to już 12t4d a prywatnie to wizytę mam na 14t5d.. także nie wiem czemu tak przecież już przezierność nie jest na tyle wiarygodna przy tak dużym dziecku no ale się nie czepiam bo na NFZ będę miała a w 15tc może juz powie mi czy coś ma między nogami bo tam 3d mają
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
aniesiack wrote:moja ciąża jest z in vitro wiec wiem dokładnie kiedy co było
punkcja czyli normalnie owulacja była 4.09. ale może rzeczywiście było za wcześnie. Lekarz nic nie powiedział złego, ale już tak bardzo chciałam zobaczyć moje maleństwo...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje sposoby na mdlosci ostatnimi czasy :
- zauwazylam ze mdlosci maja u mnie okresy 1-2 dni przerwy po tygodniu mdlenia, wtedy moge zjesc doslownie wszystko mam okropny glod i zachcianki, tak jakby organizm nadrabial przed kolejna fala mdlosci
- pomagaja mi banany, sa podobno przeciw wymiotne,
- paluszki
- coca cola ale koniecznie zimna i nie calkiem odgazowana bo jest okropnie slodka wtedy
- Mietowa guma do zucia
Czasem w pracy zapodaje sobie caly zestaw a czasem wystarczy np tylko banan lub tylko cola
Wiecej sposobow na razie.nie znalazlam, oprocz oczywiscie jedzenia regularnego bo glod to.nasz wrog ...
Na razie mam tylko mdlosci i mulinki wiec nie wiem jakby mi to przy wymiotach pomoglo ale nie chce wiedziecmam nadzieje ze juz tylko pare tygodni i po mdlosciach
Co do swedzacej skory to swedzi mnie brzuch przy pepku to normalne, ze juz ??? -
hej kochane, tydzień mnie nie było na belly, nie chciałam tu fiksować.. dzisiaj byłam u gina, krwiak praktycznie się wchłonął o dziwo, jednak dzidziuś nie chce rosnąć, ma 0,38cm ( tydzien temu 0,22cm) a jestem w 7tygodniu i 6 dniu ciąży. Serduszko nie bije.
We wtorek jadę do Centrum Matki Polki na zabieggin powiedział, że mogę czekać na poronienie naturalne, albo jechać na zabieg. Dam znać jak wrócę ze szpitala, pewnie w czwartek. Póki co nie dopisujcie mnie do aniołkowych mam.
Chyba nie dam rady nadrobić, mam nadzieję, że wszystko u was w porządku!Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Pati ja też mimo wszystko mam jeszcze nadzieje, że pojadę na zabieg, a może serduszko zacznie raptem bić. U mnie jest o tyle kaszana, bo wiem, kiedy miałam owulacje i ciąża, raczej nie jest młodsza. i dokładnie w nocy z 4 na 5 września wyszła mi pierwsza blada kreska ciążowa, tzn że ciąża musiała być już zagnieżdzona od minimum 2 września, bo robiłam testem 10 czyli tym najbardziej czułym.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyPaulinas bardzo mi przykro. Wierzę że już niedługo będziesz w zdrowej upragnionej ciąży. Ja w zeszłym roku tłumaczyła sobie poronienie tym ze każdy chce zdrowe piękne dziecko wiec może to było po prostu nam dane. 3mam kciuki za Was. Na ovufriend.pl są wspaniałe dziewczyny które na pewno w chwilach zwątpienia wespra i pomogą.
Ja właśnie jeździłam szukać pomidorowej taka mam ochotę! I kupiłam gorące kubki :p
Co do smarowania to stosuje na zmianę palmers do brzucha, palmers do biustu i oliwke z rossmana na rozstępy.