Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:dziewczynki gratuluje pieknych serduszek , milo slyszec same dobre wiesci...
Moja wizayta za 2 dni hura hura...juz przygotowana do wyjazdu..
a skontaktowalam sie juz dzisiaj z moja polozna i jestem z nia umowiona na srode przyszla Pytanie do Madziaaa czy orientujesz sie czy beda juz mi robic usg czy tylko same papierkowe sprawy ?
Kochana byłaś kiedyś czy idziesz pierwszy raZ? Jak to z miejscowa położna to raczej na bank taka normalna wizyta gadka szmatka jak się czujesz poprawdza jak karę ciąży uzupełnilas (dostałaś poczta?) jak coś to pomoże uzupełnić a i krew na badania i pobierze, jak masz w domu pojemniczek na mocz to powinnaś próbkę przynieść. A co do usg powinnaś dostać list o której kiedy i do którego szpitala się zgłosić pewno będziesz miała gdzieś na pocztek listopadaja mam 28 październik będę w 13 tyg 4 dniu trochę późno ale to przez ciągle problemy z przychodnia
-
Hej dziewczyny u mnie znowu 13 tydzien pechowy się zaczyna
strasznie mi smutno moja niunia tak kaszle dusi się aż wymiotuje no kurde nie przestaje kaszlać wcale non stop spać nie może wtuliła się we mnie a ja siedzę i płacze tak bardzo mi jej szkoda ,bo pojękuje aż
idę dzisiaj znowu boję się że do szpitala Nas wyślą że na płuca spadło..
Kciuki za wizyty i miłego dnia :*monilia84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt
Pati gratuluje 13 tygodnia tym razem na pewno nie będzie pechowy
Rozumiem Cię, że martwisz się o Nelcie, ja też przeżywam jak moja Klaudia jest chora, nie lubię jak dzieci chorują, dużo zdróweczka życzę Nelusixpatiiix3 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyCześć, Pati dużo zdrowia dla małej!
Ja się obudziłam i w płacz, bo jakieś czarne scenariusze mi przyszły do głowy. Mam nadzieję, że to tylko hormony buzują a fasol ma się dobrze.
yhhh ide dalej spać , dziś czuję, że będzie ciężki dzień.
Miłego :*xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No w tamtej ciąży krwiaka miałam w 13 potem ciotka w 13 krwiaka poszłam ja odwiedzić na patologie wtedy i sama na następny dzień na porodowce wylądowałam
i teraz Neli tak się rozchorowała
u mnie 13 pechowe są 2010 rok 13.08 z kolei na bloku operacyjnym byłam.. także coś w tym jest chyba aby teraz ten tydzień przetrwać bez szpitala
dzięki kochana :*
Livia
Nela
Marcel
-
Ok obiecane wczoraj dużo nie urósł bardziej do góry poszedł delikatnie ,ale troszkę widać i moje paski tygrysa
13 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 07:24
kamisia88, Eustoma, Kłosia, JusWik, hiacynta99, Marietta, baśka86, monilia84, klaudia1534, kasius, CassieMK, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madziaaa jeszcze nie tylko teściowa wie ,bo Kamil nie wytrzymał w poniedziałek mamy usg a ja wolę chyba najpierw się wyprowadzić zanim rodzinę swoją poinformuje ,bo życia nie będę miała i znowu gadki będą co Ty zrobisz teraz masz szkole nie dasz rady itd zamiast być wsparciem to po mnie jechać będą a tak powiem i wyjdę do siebie przy okazji wtedy zaprosimy na ślub ,bo chcemy za jednym zamachem tak już w poniedziałek pójdziemy teraz mamy na 11 do urzędu z palcem w dupie zdążymy
ma_lina lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
aniesiack wrote:Dziewczyny pomocy! ja dzisiaj wstałam, poszłam do łazienki i tam zobaczyłam na majtkach śluz zabarwiony na brunatno:/ na papierze też był... boje się ;(
-
Cigaretta wrote:Cześć, Pati dużo zdrowia dla małej!
Ja się obudziłam i w płacz, bo jakieś czarne scenariusze mi przyszły do głowy. Mam nadzieję, że to tylko hormony buzują a fasol ma się dobrze.
yhhh ide dalej spać , dziś czuję, że będzie ciężki dzień.
Miłego :* -
Cześć dziewczyny!
Gratulacje dla wszystkich serduszek usłyszanych na ostatnich wizytach! I trzymam kciuki,za wszystkie,które jeszcze czekają..
Ja mam ostatnio słaby okres, odszedł ktoś bardzo dla mnie bliski. Teraz rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Pewnie przywlokłam coś z pracy.
Lekarz każe tylko płukać gardło solą i czekać. Mam nadzieję,że ostatni stres nie zaszkodził naszemu maleństwu. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie więc muszę być cierpliwa...
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualnyPati -zdróweczka dla Malutkiej i oby Wam się tam wszystko jak trzeba poukładało
Aniesiack - myślę ,że to nic poważnego ,ale na pewno skonsultowałabym to z ginem ... dla świętego spokoju .
miłego dzionka ciężaróweczkixpatiiix3, monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ok obiecane wczoraj dużo nie urósł bardziej do góry poszedł delikatnie ,ale troszkę widać i moje paski tygrysa
13 tydzień
Alicce, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati to w takim razie życzę szybkiej wyprowadzki. Będziesz miała spokój od gadania :-*
My sami mieszkamy ale czekamy na dom taki od państwa juz rok i jeszcze pewno z rok poczekamy plus bo nie jesteśmy w jakiejś potrzebie wielkiej ale plus taki ze prędzej czy później każdemu dadzą a to lepsza inwestycja niż kupnowiadomo wolałabym przed porodem ale jak się nie uda to trudno
xpatiiix3 lubi tę wiadomość