Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny gratuluje serduszek
ja czekam cierpliwie może i mi będzie dane za dwa tygodnie usłyszeć...co do moich objawów to oprócz okropnych zaparć,bolących dduuzzyyccchh piersi i wstrętu do jedzenie i zapachów to zero mdłości większych czasami mnie tylko w brzuchu zakręci... czekam na te mdłości co wszyscy się mnie o nie pytają a tu zero....
Miłosz
Honoratka
-
Pati a masz w domu inhalator? Jak masz spróbuj małej zrobić inhalacje z soli fizjologicznej. Ja mojej corci robie i odpukac narazie bez leków sie obyło. Sama pani doktor mowila mi ze jak zaczyna miec katar lub pokaslywac to nawet raz dziennie inhalacje zrobic bo sol zabija bakterie.
W zeszła zime za nim kupilam inhalator mala co chwila miala kaszel i katar i za kazdym razem konczylo sie zapaleniem oskrzeli. Mam nadzieje ze w tym roku nie bedzie tak.
Drugi dzien bez wymiotow z lekkimi nudnosciami:) ciekawe ile to potrwa jeszcze czy moze juz wymioty sie skonczyly na dobre -
Pati jaki ty masz brzuszek!!! Też taki chce! To jest super ze całą jesteś szczupłą a rośnie tylko brzuszek!! I już jest taki konkretny! Jak ci się udaje go ukrywać to ja nie wiem! Ja zaczynam 12 tydzień i moja oponka coraz bardziej robi się okrągłym brzuszkiem ale do Twojego to mi jeszcze daleko!
xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Baśka86 mam i robie inh z pulmicortu z solą 2 razy dziennie ona na antybiotyku dzisiaj idę znowu niech zobaczy bo się martwię czy na płuca Nam nie spadło
Eliana kochana pochwal się :* Mi tak i z córką w ciąży że ja do końca w sumie tylko brzuch tyłek i cycki teraz też by mogło tak byća po domu to ja w szlafroku i same luźne ciuchy wiec jeszcze da się maskować jakoś jakby się udało to i do świąt będę się chować heheh ot prezent powiedzieć mamo za 4msc będziesz po raz 3 babcia
zeszłaby na zawał
hahaha najlepsze to będzie jak ja pójdę na usg moja mama 2 piętra niżej pracuje nie daj Boże żeby akurat na oddział z czymś wpadła a ja na usg
Eliana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nie, tylko upierdliwe
raz jest ok a raz pobolewa chociaż ja miewałam dni że na chodniku ze łzami w oczach stawałam ,bo kazdy krok sprawial taki ból jakby mnie rozrywali cieli zywcem gdzies kolo kroku biodra plecy jakby noge urywali jednej biodro innej plecy innej gdzies w pachwinie takze roznie ale to każda inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:25
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas nadal nuda nic się nie dziejewczoraj się dowiedziałam ze koleżanka tez w ciąży ale termin ma 2 tyg przede mną
natomiast moja przyjaciółka 4 tygodnie przede mną wiec super
U nas objawów nadal brak ale niestety już codziennie minimum raz w nocy trzeba wstawać na siku nawet jak przed snem się nie opije
Wizyta prenatalna za 2 tygodnie
Oj dużo razy będę miała przyjemność z igłą... krzywa cukrowa, badania ogólnie, test pappa i wszystko dzień po dniu... ałć.