Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahaha wgl to słuchajcie po tamtej awanturze to teściowa powiedziała że ona myślała że najpierw się wyprowadzimy wezmiemy ślub i potem dziecko "zrobimy"(nie lubię tego określenia...)... ale pomoże na ile tylko mogą także stanęło na tym że przetrawiła i jest ok.. Ale i tak jakoś nie mogę na Nią patrzeć zapraszali na weekend ale mam szkole wiec ciesze sie że mam wymowkę bo nie chce mi się na nich patrzeć i z Nimi rozmawiać na razie
bo zaraz będą pytania i co teraz.? Jak sobie poradzicie.? Dlaczego nie zaczekaliscie.? Żygać się chce na sama myśl o rozmowie z Nimi... Tam pewnie juz pol bloku wie albo i całe miasteczko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:00
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć, dziewczyny
Pati brzuszek wymiata, chciałabym taki! ale to jeszcze całą wieczność potrwa, zanim się takiego dorobię
U mnie dziś senny dzień, ale pracować trzeba i nie ma że boli, bo terminy mi się kończą.
Dziś kuzynka do nas przyjeżdża się pożegnać, bo rozpoczyna nowe życie za granicą i mi pisze, że trzeba się napić przed Jej wyjazdem hahaha ale się zdziwi, jak Jej powiem, że nie mogęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati współczuje jak dzieciaczki są chore wiem bo mój cudem uniknął szpitala
Jak mnie lekarz pytał o przebyte ciąże to opowiadałam ze byłam w ciązy z filipem w marc poroniłam i że znowu jestem on aha i moze przez to skierował go do domu jak nie był aż w takim tragicznym stanie, bo szpital dla ciężarnej na oddziale dziecięcym to masakra !!! samemu można coś złapacInhalacje to dobry pomysł tez inhalowałam młodego ale juz specjalnymi lekami . Życze zdrówka dla WAS :*
Ogólnie sądze że jesteś hard core BABKAdajesz rady ze wszystkim
A co do sikania to ja już wymiekam dziś w nocy chodziłam do wc co 3 godz i nie wiem po czym ja tak leje, tak samo dziecko jak odprowadzam do szkoły nie wytrzymuje i wracam z pełnym pęcherzem a do szkoł mamy zaledwie 400 m
Dziś nie mam co narzekać byłam w kibelku, jabłka zdały egzamin na +
pozdrawiamCassieMK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati super brzucho!
Juswik to będziemy razem się stresować, jeszcze tydzień z hakiem, ja mam 16tego. Oby wszystko było dobrze. A przestraszyłam się dlatego, bo wczoraj zaszaleliśmy z mężem i dziś rano jakaś panika mnie ogarnęła. Chyba koniec z seksem! Przynajmniej do wizyty :p
JusWik, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Pati super brzucho!
Juswik to będziemy razem się stresować, jeszcze tydzień z hakiem, ja mam 16tego. Oby wszystko było dobrze. A przestraszyłam się dlatego, bo wczoraj zaszaleliśmy z mężem i dziś rano jakaś panika mnie ogarnęła. Chyba koniec z seksem! Przynajmniej do wizyty :pCigaretta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Pati super brzucho!
Juswik to będziemy razem się stresować, jeszcze tydzień z hakiem, ja mam 16tego. Oby wszystko było dobrze. A przestraszyłam się dlatego, bo wczoraj zaszaleliśmy z mężem i dziś rano jakaś panika mnie ogarnęła. Chyba koniec z seksem! Przynajmniej do wizyty :p
Wizytujemy razemna którą idziesz?
ja na 11:45
jeszcze w poniedziałek jadę badania porobić już do wizyty
JusWik haha to samo pomyślałam o moim biednym mężu, chociaż u nas to On się chyba bardziej boi niż ja, zwłaszcza, że próbowaliśmy raz i chyba jakieś naczynko mi pękło tam w środku, bo strużka świeżej krwi ze mnie wypłynęła - lekarz powiedział, że może się zdarzyć, ale jak się powtórzy to mamy się na razie wstrzymać - po intensywnych staraniach przez 2,5 roku jakoś tak dziwnie mi z jednymi przytulankami w miesiącu -
Jej jestem na samym końcu miesiąca i jak widzę ze już u was dawno po serduszku i już dzieciaczki duże a ja nie wiem dalej nic...
i chyba łapie dola .... jakaś ryczanka dziś normalnie tak mi jakoś złe i niedobrze teściowa mnie wkurza ze hej oto najlepsza babcia gdzie mama wo-gole e jest potrzebna i tak się czuje .... ja mu nie pozwalam i takie rezultaty ... tak mi przykro ze leci do niej nie do mnie . Nie wiem coraz gorzej z tymi dziadkami są w podeszłym wieku i zamiast siąść na d to jeszcze gospodarka wielka ich obchodzi i kiedyś na własne życzenie będą leżący i mogę byc najgorsza synowa pod słońcem ale nie bede sie nimi zajmować . Maja tyle dzieci i jakoś tylko na imprezy wypic i zjesc potrafią przyjechać a tak maja ich gdzieś chyba ze dziadki w szpitalu to oczywiście na nas jak do tego doszlo .... sil brak normalnie
z ostatniej chwili mądra babcia dala małemu czekoladkę z wisienka i cherry... bo chcial ... -
nick nieaktualnydziewczyny, a co na pieczenie i swedzenie okolic intymnych w ciazy mozna? Znacie jakies nazwy zeli czy kremow? Bo cos dzis troche odczuwam, ale to pewnie od tej lutki, bo juz tak dlugo ja biore dopochwowo, wiec kto wie czy cos sie nie przypaletalo...
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:Jej jestem na samym końcu miesiąca i jak widzę ze już u was dawno po serduszku i już dzieciaczki duże a ja nie wiem dalej nic...
i chyba łapie dola .... jakaś ryczanka dziś normalnie tak mi jakoś złe i niedobrze teściowa mnie wkurza ze hej oto najlepsza babcia gdzie mama wo-gole e jest potrzebna i tak się czuje .... ja mu nie pozwalam i takie rezultaty ... tak mi przykro ze leci do niej nie do mnie . Nie wiem coraz gorzej z tymi dziadkami są w podeszłym wieku i zamiast siąść na d to jeszcze gospodarka wielka ich obchodzi i kiedyś na własne życzenie będą leżący i mogę byc najgorsza synowa pod słońcem ale nie bede sie nimi zajmować . Maja tyle dzieci i jakoś tylko na imprezy wypic i zjesc potrafią przyjechać a tak maja ich gdzieś chyba ze dziadki w szpitalu to oczywiście na nas jak do tego doszlo .... sil brak normalnie
z ostatniej chwili mądra babcia dala małemu czekoladkę z wisienka i cherry... bo chcial ...
Doczekasz się swojego serduszkazobaczysz
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Anna, możesz kupić specjalny żel do higieny intymnej dla ciężarnych, mają działanie łagodzące i ochronne
Ja takimi zelami już myję sie kilka lat, narazie odpukać żadnej infekcji nie miałam, nawet przy aplikowaniu lutkiale jak by cos się przyplątało to nie wiem zbytnio co można brać
w ciazy z młodym caył czas miałam zapaleniato była moja zmora ale raczej w połowie ciąży, i nie pamietam co brałam tak dawno to było ehhhh skleroza
-
nick nieaktualnyA no i na zaprarcia polecam jabłka
no moze nie kilogramami
ale tak z 4 dziennie duzo wody
wczoraj nawet jednego orzecha dało mi się zjesc ale eeee niedobry był taki gorzki a zawsze lubiłam orzechy
Dziś dzwoniłam do poradni zapytaniem o moje wyniki moczu, są dobretylko ze ja jszczać do pojemnika nie umiałam to wyszły złe
Wizyta 14 wreszcie, mam nadzieje że dożyjeEliana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie ja mam na 15:40 i tez ide w pon na badania krwi i moczu, do piątku chyba będą wyniki :p
Anna ja polecam żele do higieny intymnej z AA. Dokładnie seria intymna pro. Jak dla mnie najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:18
CassieMK, Anna255 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko biały jeleń do podwozia i z żeli provag albo lacibios no i co jakiś czas profilaktycznie przez 10 dni łykać opakowanie lacibios to probiotyki doustny
hmm mi odpukać dzięki temu i vitagyn c nic nie dolega
Co do wizyt ja w poniedziałek już także jeszcze 4 dni i zobaczę maluszka w weekend szkoła także szybko minie a w poniedziałek na 11
Żabuszka świrujesz.? Czekoladka z cherry.? Ocipieli.? My za godzinę wizytę mamy u ped aby tylko na dół nie spadło to zapalenie boże zastrzyki nawet niech dadzą tylko nie szpital...Anna255 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hiacynta99 wrote:Ja takimi zelami już myję sie kilka lat, narazie odpukać żadnej infekcji nie miałam, nawet przy aplikowaniu lutki
ale jak by cos się przyplątało to nie wiem zbytnio co można brać
w ciazy z młodym caył czas miałam zapaleniato była moja zmora ale raczej w połowie ciąży, i nie pamietam co brałam tak dawno to było ehhhh skleroza
Ale hiacynta, używasz cały czas żeli przeznaczonych dla kobiet w ciąży? Bo ja o takich mówię, a nie w ogóle o żelu do higieny intymnej, bo to to stosuje chyba większość z nas)
A tak btw mam do Ciebie pytanie, zauważyłaś może, że po kuracji Visanne zniknęły zapalenia? Ja mam nadżerkę dużą i wcześniej co rusz coś łapałam, a odkąd skończyłam brać visanne to ani razu nie mialam problemu i zastanawiam się, czy to zbieg okoliczności, czy jakiś związek -
luna no i bardzo dobrze!
Ja się teraz stresuję troszkę, bo wiem, że od dziś do niedzieli mój lekarz jest za granicą na jakichś wykładach i że jakby co, to nie będzie mógł mi pomóc, ale wierzę, że wszystko będzie ok
tylko się zastanawiam, w którym tygodniu minie mi mania zaglądania w majty za każdym razem, gdy poczuję większą wilgoć
luna91 lubi tę wiadomość