Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, ja się przed śledziami powstrzymywałam, ale dziś nie wytrzymałam, bo te koreczki śledziowe tak na mnie łypały z tej lodówki
hiacynta, bo śledzie są robione na surowo, a w ciąży nie można surowych ryb, ani tych wędzonych na zimno, tylko wędzone na gorąco oraz duszone, smażone, gotowaneale kurde, kobiety jadły wszystko od zawsze i jakoś rodziły zdrowe dzieci, nie dajmy się zwariować
Anna255, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Dziś wieczorem mam wizytę i strasznie się boję, świruję...mam nadzieję że krwiak już więcej nie urósł, a serduszko nadal bije...
Co do śledzi w śmietanie... mniam aż mi ślinka cieknieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:A czemu nie wolno ?? śledzia? moja tesciowa na mojego meża wpieprzała głównie śledzie no i nie zauważyłam u meża jakiś odchyleń
jak by tak patrzył to chyba mało co można by było jesć
bo chemia, bo pryskane
tak slyszalam, ze surowe ryby to nie, bo jakies tam bakterie moga byc... zeby tez lososia wedzonego unikac, makreli wedzonej, a ile w tym prawdy... nie mam pojecia
edit: powiem wam, ze ja jak bylam na ostatniej wizycie to moje krwiaczki z lewego jajnika nie zdazyly sie wchlonac, wiec ciekawe ile to trwa, zanim faktycznie znikna...
dziewczyny z 9 tygodnia ciazy - tez czujecie po bokach takie klucia niby od jajnikow, ale mi sie wydaje, ze to chyba te wiazadla sie rozciagaja... jak dzis chodzilam po sklepie to mnie ciagnelo po bokachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:38
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Ania, ja się przed śledziami powstrzymywałam, ale dziś nie wytrzymałam, bo te koreczki śledziowe tak na mnie łypały z tej lodówki
hiacynta, bo śledzie są robione na surowo, a w ciąży nie można surowych ryb, ani tych wędzonych na zimno, tylko wędzone na gorąco oraz duszone, smażone, gotowaneale kurde, kobiety jadły wszystko od zawsze i jakoś rodziły zdrowe dzieci, nie dajmy się zwariować
no wlasnie tez wyszlam dzis z takiego zalozenia, ze nie ma co wariowac i trzeba zaspokoic swoje "pragnienie" na sledzikajak zjadlam, to taka ulga...
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:tak slyszalam, ze surowe ryby to nie, bo jakies tam bakterie moga byc... zeby tez lososia wedzonego unikac, makreli wedzonej, a ile w tym prawdy... nie mam pojecia
edit: powiem wam, ze ja jak bylam na ostatniej wizycie to moje krwiaczki z lewego jajnika nie zdazyly sie wchlonac, wiec ciekawe ile to trwa, zanim faktycznie znikna...
dziewczyny z 9 tygodnia ciazy - tez czujecie po bokach takie klucia niby od jajnikow, ale mi sie wydaje, ze to chyba te wiazadla sie rozciagaja... jak dzis chodzilam po sklepie to mnie ciagnelo po bokach
Dzis w nocy strasznie mnie zakulo jak by jajnik rak pulsował z kilka sekund, wogole co chwile te jajniki czuje kują -
Anna255 wrote:
dziewczyny z 9 tygodnia ciazy - tez czujecie po bokach takie klucia niby od jajnikow, ale mi sie wydaje, ze to chyba te wiazadla sie rozciagaja... jak dzis chodzilam po sklepie to mnie ciagnelo po bokach
no właśnie też tak mam, nie jest to zbyt przyjemne. dzisiaj zwłaszcza mi doskwiera -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Coli też nie wolno
mojej siostrze krwiak wchlanial się ok 7 tygodni
no a cole tez wypilam jakis czas temu 1 szklanke, no bo juz mialam jakis zmulony zoladek i jak sie "odbilo" tez bylo lepiej. Mysle ze maly lyk jest ok, co innego pic codziennie, tam tyle cukru itd...
ps kupilam dzisiaj dynie - juz tak haloweenowo sie zrobilo w sklepachw tamtym roku znalazlam jakis przepis na krem z dyni, wlasciwie miala byc zupa, ale wyszedl krem
ugotowalam obrana dynie, zblendowalam ja (ona bardzo szybko sie gotuje) i dodalam pol szklanki soku z pomaranczy - jezu jaki pyszny ten krem. Pamietam, ze to byl dosc spory garnek, ale z moim zjedlismy go w ciagu 2 dnitakze - polecam !!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Musimy być silne, dbać o siebie, cieszyć się tym co mamy teraz i na pewno będzie dobrze:)
Ja mam wilczy apetyt... praktycznie cały czas muszę coś przegryzać. Staram się niczego sobie nie odmawiać chociaż już wiem że nie mogę jeść fasolki szparagowej i bigosu bo mam po tym rewolucje żołądkowe;)
Dziś na 16:20 mam wiyztę u swojego gina ale bez usg.
Pewnie zleci mi badania krwi i zrobi cytologię.Agnieszka0812, JusWik, Eliana lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualny
-
szczerze mówiąc to ja tak samo. Kupiłam ostatnio sobie sukienkę taką cieplejszą pikowaną troszkę luźniejszą. Wszystkie spodnie mnie uwierają i brzuchu mi jakoś ciasno.
A jak patrzę na te cudne ubranka jak gdzieś jestem to aż mnie korci.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Oczywiście, ale szał zakupów zostawiam na wiosnę :p
U mnie znowu się zaczęło, żygam dalej niż widzę -
nick nieaktualny