Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena91 wrote:Proszę o trzymanie kciukow o 20 wizyta serduszkowa.
Stres straszny!Ja mam godzinę przed Tobą i właśnie meliskę popijam
hiacynta99, Magdalena91, Foto_Anna, Anjaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Anjaa wrote:Musimy być silne, dbać o siebie, cieszyć się tym co mamy teraz i na pewno będzie dobrze:)
Ja mam wilczy apetyt... praktycznie cały czas muszę coś przegryzać. Staram się niczego sobie nie odmawiać chociaż już wiem że nie mogę jeść fasolki szparagowej i bigosu bo mam po tym rewolucje żołądkowe;)
Dziś na 16:20 mam wiyztę u swojego gina ale bez usg.
Pewnie zleci mi badania krwi i zrobi cytologię.
Anjaa witamy w gronie Majówekkochana teraz musi być dobrze
Trzymam kciuki za wizytęja mam na 18:20 dzisiaj
Agnieszka0812, luna91, hiacynta99, Anjaa lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiecie co nerwy dają o sobie znać maluch też się zdenerwował, bo kopnął ,puknięcie ale takie konkretne
już jestem na bank pewna ,że to to, bo prawdziwy pierwszy leciutki kopniak tego już się nie da pomylić z niczym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:19
Agnieszka0812, JusWik, hiacynta99, monilia84, luna91 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Wiecie co nerwy dają o sobie znać maluch też się zdenerwował, bo kopnął ,puknięcie ale takie konkretne
już jestem na bank pewna ,że to to, bo prawdziwy pierwszy leciutki kopniak tego już się nie da pomylić z niczym
xpatiiix3, luna91, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Oj pamietam kopniaki i tak mi teskno za tym bylo po porodzie ....
A teraz musze chyba slaba fusiare zrobic to do kibelka przegoni w koncu .
I mnie tez gardlo zaczyna bolec ... Szal ale nie wiem czy dam rradę woda z sola je przeplukac na sama mysl blee -
Nelka do brzucha sie przytuliła i musiał ciepło poczuć przed chwilą znowu pukał
leciutko ale dobrze czuć
ale za to mi nerwy poszły sobie i się uspokoiłam
Tak cudowne teraz z czasem już co raz bardziej będzie czuć ale się cieszę ba to najbardziej czekałam bo wiem że jest w porządku jak się rusza to bardzo uspokaja
hiacynta99, JusWik, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
O na moje nieszczęście zrobiłam sobie do obiadu pyszny sos tzatziki. Dodałam do niego cały ząbek czosnku. I teraz tak mnie boli żołądek, że hej! Ale dzięki temu coś odkryłam. Przypomniało mi się, że za każdym razem kiedy np. robiłam sobie chleb z miodem i czosnkiem żeby odegnać przeziębienie albo jadłam gdzieś chociaż odrobinkę surowego czonsku - jak w tym sosie, to bolał mnie brzuch. No bo faktycznie czosnek jest ciężkostrawny, ale teraz będę od niego uciekać - straszna niestrawność.