Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie:) dostałam skierowanie na badania i za 2 tyg kolejna wizyta:)
Coś się słabo czuję, w brzuszku mnie kręci .... chyba z emocji, każda wizyta działa na mnie stresująco wrrr.
5 listopada mam wyznaczone usg genetyczne i kolejny streshiacynta99, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Witam majóweczki..
Ale tu u Was miło i ciepło;)
Mam termin na 29.05.2016.
Oczywiście jeśli wszystko będzie dobrze;) A mam nadzieję..
Pozdrawiam i ściskam Was mocno;)
Anjaa, xpatiiix3, Anna255, hiacynta99, izizizi, Madziuśka, anka418 lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:będzie dobrze! nie stresuj się kochana, stres dzieciaczkowi nie jest potrzebny.
witam nowe mamuśki
Staram się, ale nerwus ze mnie niesamowity:) Meliska trochę pomaga:)
hiacynta99 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Ehh, od dwóch dni czuję się gorzej (znaczy przez mdłości) i mam wodowstręt. Zawsze piłam koło 1,5-2l wody dziennie, dziś umęczyłam się z jedną szklanką.
Czy któraś z Was ma coś takiego? Jak sobie z tym radzić?
Nie mogę się doczekać dzisiejszych wieści o waszych maluchach. Większość wizyt zapowiadałyście na wieczór, więc pewnie koło 20 coś się już pojawi, nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ma_lina wrote:Ehh, od dwóch dni czuję się gorzej (znaczy przez mdłości) i mam wodowstręt. Zawsze piłam koło 1,5-2l wody dziennie, dziś umęczyłam się z jedną szklanką.
Czy któraś z Was ma coś takiego? Jak sobie z tym radzić?
Nie mogę się doczekać dzisiejszych wieści o waszych maluchach. Większość wizyt zapowiadałyście na wieczór, więc pewnie koło 20 coś się już pojawi, nie?
Kochana, ja mam to samo z wodą. Zawsze bez problemu piłam bardzooo dużo wody, a teraz tak mi nie smakuje
Dodaję sobie cytrynę, a ostatnio mąż mi wcisnął do całej butelki całego grejpfruta i taką wypijam jeszcze jakoś. Ale czystej nie daję radyEliana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurde - ja mam to samo... podczas stymulacji do IVF pilam 2 litry wody i 1 litr mleka, tez juz troche na sile wciskalam, takie tez zalecenia byly od dr z kliniki, wiec pilam litrami... a teraz, tez mi ciezko pic wode, z cytryna faktycznie lepiej wchodzi. Nie wiem, moze wtedy udawalo sie tyle wypic, bo bylo lato i czlowiek byl po prostu spragniony?
tak staram sie 6-7 szklanek na dzien wypic...
-
nick nieaktualnyMi mdłości wróciły i tak w duchu pomyślałam sobie ze nie będę stękać i narzekać musze przetrwać ten okres poprostu ! Najważniejsze żeby z maluszkiem bylo ok!!!! A ja mogę nawet na klopie spać !!! Przetrwam bo mam cel
xpatiiix3, Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość
-
Myślę że jak na prawdę dobry lekarz z dobrym sprzętem to ok.15/16tc już z pełną odpowiedzialnością Ci powie ok.12-13 tygodnia jeszcze wyrostek płciowy jest i wygląda prawie tak samo u chłopca i u dziewczynki stąd są pomyłki u mnie przez to Nela była Miłoszem do 21/22 tc póki na 3d nie poszłam dlatego teraz jak pójdę na genetyczne prywatnie a będzie to 14t5d to może się dowiem fajnie by było i skoro mam płacić 200 zł to poproszę by mi na 3d przelaczyl i sprawdzil płeć na 3d już wtedy będzie wiadome na sto proLivia
Nela
Marcel
-
Witamy sie po wizycie. Z niunią wszystko ok. Serduszko ładnie bije a oto moje 2,83cm szczescia
hiacynta99, Anna255, bimba, kkasya, xpatiiix3, Dariaaa88, Madziuśka, luna91, Agusia ;), Clio_99, Madziaaaaa, Cigaretta, kasius, Narinka, Eustoma, konwalijka, klaudia1534, kamisia88, Agnieszka0812, Patrycja24, milka_89, JusWik, Anjaa, CassieMK lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny