Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena91 wrote:Jestem,jestem:)
Jest dzidzia ma około 6mm słychać i widać serducho:)
Ciąża jest młodsza okolo tygodnia wg USG 6t3d
Karta ciąży założona termin porodu lekarz obliczył normalnie na podstawie ostatniej miesiączki czyli na 22 maja najpóźniej 30 maja. Następną wizyta za trzy tygodnie chyba że chce wcześniej dla własnego spokoju i (żeby dać zarobić lekarzowi hehe). Ale ogólnie jestem happy i o to moje dzieckohttp://static.pokazywarka.pl/i/6098931/570213/img-20151008-213715.jpg
Śliczny ten Twój Bobas!
U mnie też ciąża wg usg młodsza o ok tydzień niż to wynika z Belly. -
Hej mamusie! Potrzebuje wsparcia.... Pracuje w Belgii jako sprzątaczka i. Powodów moich mdłości byłam na zwolnieniu cały tydzień. Mdłości popołudniowe przeszły ale poranne nadal są i nie jest lekko
wiec byłam u lekarza i dostałam zwolnienie z 50% czasu pracy.. To znaczy ze mogę chodzić do pracy ale na popołudnie. To zwolnienie jest do 6 listopada. ( do końca 3 miesiąca) no ale co dalej? Boje się ze pozniej będę musiała wrócić na cały etat a swoich dobrych klientów teraz stracę przez zwolnienie a pozniej nie wiem do jakich domów trafię na Sprzatanie
strasznie mnie to meczy i nikt nie potrafi zrozumieć wiec wy mam nadzieję ze zrozumiecie ze dla mnie najważniejsze jest dobro dzidzi no i z mdlosciami nie jest łatwo funkcjonować...
-
Kochana a Ty w serwisie pracujesz tak.? Hmm kurde do dupy trochę ja myślę że potem idź na zwolnienie na 100% dalej mów ze rwa kulszowa ze schylić się nie możesz coś wymyślisz ze nie jesteś w stanie pracować ja wcale pierwszy trym się nie narażałam na środki czystosci ze względu na to ze nie mogę znieść zapachów bo słabo mi się najzwyczajniej w świecie robi.. ja Ciebie rozumiem byłam na sprzątaniu w Brukseli akurat u rodzinki to dorobiłam no jednak ciężko jest w ciąży latać i komuś chatę pucować więc po tym zwolnieniu spróbuj nakłamać i odpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 23:54
Livia
Nela
Marcel
-
Tak w serwisie i te babeczki z biura są strasznie nie wyrozumiałe, jedna dziś stwierdziła ze z mdlosciami tez mogę pracować przecież toaleta zawsze blisko
Szkoda ze nie rozumie ze nie tylko nas wymioty męczą ale i mdłości i tak jak mówisz z tymi wszystkimi środkami czyszczacymi nie da się normalnie... Wsumie chyba moja rodzinna chciała mi zasugerować żebym na wizycie u gin tez trochę wyolbrzymila swoje objawy.. Dziękuje za zrozumienie!
-
W porządku wiem co to znaczy no chamki po prostu przeżyjesz już niecały miesiąc i jazda na zwolnienie a jak za ciężko to po nowe zwolnienie na 100 szybciej i tyle nie ma co się męczyć niepotrzebnie potrzebujesz spokoju i odpoczynku teraz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 00:10
Livia
Nela
Marcel
-
milka_89 wrote:Tak w serwisie i te babeczki z biura są strasznie nie wyrozumiałe, jedna dziś stwierdziła ze z mdlosciami tez mogę pracować przecież toaleta zawsze blisko
Szkoda ze nie rozumie ze nie tylko nas wymioty męczą ale i mdłości i tak jak mówisz z tymi wszystkimi środkami czyszczacymi nie da się normalnie... Wsumie chyba moja rodzinna chciała mi zasugerować żebym na wizycie u gin tez trochę wyolbrzymila swoje objawy.. Dziękuje za zrozumienie!
Ja w pierwszej ciąży tak miałam.Stresująca praca, dźwiganie, nawet chwili się nie zastanawiałam, wolałam stracić pracę niż dziecko.Trzymaj się ciepło
-
Dzień Dobry
Ja już w pracy, kawki dzisiaj nie piłam bo boje się tego mojego wysokiego ciśnieniaTakże herbatka mango mi tu stoi i chęci na nią brak ehehhe
Chęci wogóle na nic dzisiaj nie mam, nie chciało mi się z łóżka wstawać, ale cóż praca to praca trzeba i koniec. Może córka jutro mi da troszkę odpocząć i nie wstanie mi o 6:30 i nie powie "Jestem wyspana"
Nie wiem czy dzisiaj ktoś wizytuje, ale jeśli tak to trzymam kciuki
Mi wczoraj proponowali L4 i powiedziałam że nie potrzebuje, bo i tak mam mnóstwo roboty do skońćzenia ale jak tego 29.10 pójdę na genetyczne to po badaniu wezmę L4 i walę wszystko
Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzięki dziewczyny bo naprawdę aż dziwnie się z tym czuje. Może będzie tak jak mówicie ze z czasem pokocham malucha i w końcu tak jakoś w pełni będę się cieszyć.
Tak naprawdę sami nie wiedzieliśmy co chcemy dalej czy pozostać ma 1 dziecku poczekać parę lat czy szybko się postarać aby różnica wieku była nie duża jak widać trochę los sam za nas zadecydował
Dziewczyny super ze wizyty udane a dzieciaczki rosną :-*
milka_89 jak tylko masz taką opcję ze lekarz wpisze zwolnienie to mniej ich wszystkich gdzieś i idź na niemonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz nigdy nie określa ile jest starsza ile młodsza, patrzy na wymiary i mówi w normie, nie wiem, czemu może dlatego żeby mnie nie stresować
Agnieszka0812, Madziaaaaa, luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Magdalena91 wrote:Foto Anna to mnie pocieszyćlas że też masz młodszą ciążę
A wy dziewczyny też tak macie u mnie to jest młodszą koło 9dniMagdalena91, JusWik lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hej dziewczny,u mnie poranek nienajlepszy,a powinien być radosny bo właśnie dziś zaczynam 9 tc...mam jakieś czarne myśli, nic mnie nie boli,ale jakaś taka słaba jestem jakbym miała za chwilę upaść,w nocy śniły mi się jakieś krzyże
(nie lubie snów,w których są motywy religijne)...i ogólnie jakiś taki wewnętrzny niepokój czuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:41
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam mlodszą o sporo bo owu bylo dopiero 25 dc. Takze ważne jest czy rośnie według usg
Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość