Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, zazdroszczę wyspanym! ja od 4:20 nie śpię - no troszkę przysypiałam.
oczywiście siku i jeść natychmiasttyle ze biorę leki na tarczycę więc z jedzeniem musiałam odczekać. no i się zaczęło - znowu wymioty. już nie mam siły
chyba jakiegoś doła łapię
-
candles88 wrote:hej dziewczny,u mnie poranek nienajlepszy,a powinien być radosny bo właśnie dziś zaczynam 9 tc...mam jakieś czarne myśli, nic mnie nie boli,ale jakaś taka słaba jestem jakbym miała za chwilę upaść,w nocy śniły mi się jakieś krzyże
(nie lubie snów,w których są motywy religijne)...i ogólnie jakiś taki wewnętrzny niepokój czuje...
-
candles88 wrote:hej dziewczny,u mnie poranek nienajlepszy,a powinien być radosny bo właśnie dziś zaczynam 9 tc...mam jakieś czarne myśli, nic mnie nie boli,ale jakaś taka słaba jestem jakbym miała za chwilę upaść,w nocy śniły mi się jakieś krzyże
(nie lubie snów,w których są motywy religijne)...i ogólnie jakiś taki wewnętrzny niepokój czuje...
Trzymam kciuki za relaks!bo z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze! :*
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Sama w to nie wierzę ale usnęłam wczoraj ok 21 oglądając telewizor... Wstawanie na siku oczywiście musiało być. Jak zadzwonił budzik o 6:30 to nie wiedziałam co się dzieję ;p Uwielbiam swoje sny więc się nie nudzę tyle godzin
Jak ja wytrzymam jutro na imprezie...
U mnie na USG wyszło książkowo bo akurat w tym cyklu co zaszłam miałam owulację 14 dnia.
Miłego dnia dziewczynyAgnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci z małą różnica wieku, zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu tabletek, wcześniejsza ciąża rok starań, teraz dwa miesiące bo bez stresu, liczenia, mierzenia, różnica bedzue mała bo 1.5 roku, wiem ze będzie ciężko, ale już kocham mała fasolkę
mimo że mam mdłości, wymioty i jestem przeziębiona i wiem, że nie odpoczne bo jest mały, dom ciesze się, że tak wyszło chociaż wszyscy moi znajomi, mówią ze przez dwa lata nie wyjdziemy nigdzie z domu to ciesze się, że tak wyszło
a z dziećmi da się normalnie funkcjonować np we wrześniu byliśmy z młodym w Chorwacji 1700 km w aucie 20 godzin jazdy w jedna stronę i było ekstra, zniósł super drogę. Można można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:08
Agnieszka0812, xpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Ja zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci z małą różnica wieku, zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu tabletek, wcześniejsza ciąża rok starań, teraz dwa miesiące bo bez stresu, liczenia, mierzenia, różnica bedzue mała bo 1.5 roku, wiem ze będzie ciężko, ale już kocham mała fasolkę
mimo że mam mdłości, wymioty i jestem przeziębiona i wiem, że nie odpoczne bo jest mały, dom ciesze się, że tak wyszło chociaż wszyscy moi znajomi, mówią ze przez dwa lata nie wyjdziemy nigdzie z domu to ciesze się, że tak wyszło
a z dziećmi da się normalnie funkcjonować np we wrześniu byliśmy z młodym w Chorwacji 1700 km w aucie 20 godzin jazdy i było ekstra, zniósł super drogę. Można można
Wszystko zależy od naszej organizacji i chęci! Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe i nie ma rzeczy nie możliwych! Pięknie, będą Ci dzieci się razem wychowywały! Zazdrośnikom mówimy NIE!
xpatiiix3, luna91, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
jestem tego samego zdania i również bym chciał drugie dzieciątko w niewielkim odstępie czasowym. Po pierwsze lata mam już swoje bo stuknęło mi już 31 a po drugie teraz wiele moich znajomych mają dzieciaczki jedno po drugim. Co prawda lekko nie jest ale tak jak Agnieszka mówi to kwestia organizacji czasu i zajęć.
Agnieszka0812, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
U mnie tez jest różnica kilku dni, ale Pan Doktor wcale nie kazał się tym przejmować
Od wczoraj pobolewają mnie plecy;/ pod wieczór ból się nasila;/ jakieś rady Kochane?
Miłego Dzionka
buziakiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Witam Dziewczyny.
Monilia - pozazdrościć lekarza! Mój mi non stop przypomina, że ciąża jest młodsza po czym ja mu mówię i co z tego mam długi cykle. A ciąża może być starsza jak owu byla przed 14 dc, moja znajoma miała owu 8 dc (i tylko w tym dniu uprawiała z mężem seks, bo on w tym miesiącu jechał w delegacje, a o dziecko się ponad rok starali)
Ja na początku jak był sam pęcherzyk to mi mówił doktor, że 9 dni młodsza, później usg wyliczyło, że młodsza o 7 dni a teraz jak byłam to 6 dni młodsza.
hiacynta - śledzę wątek na bieżąco, ale mi umykają niektóre rzeczyWczoraj jak się myłam to nie mogłam się schylić, z wanny wyszłam cała zdyszana jakbym biegła maraton... no i wrócił ból piersi. Dziś nawet zakręciło mnie w .żołądku
candles -ja mam masę snów zasze, czasami okropne a czasami ciekawe... ale od jakiegoś czasu nie śni mi się nic, chyba się trochę uspokoiłam, wieczorem jak mnie muli to myślę, że maluchowi się chce spać i sopkojnie zasypiam. Też mam czasami przeczucia, ale nie martw się to tylko złe myśli.
Agusia - denerwuje mnie takie gadanie, że z dziećmi to się czegoś tam nie da. Ok na pewno jest to inne życie, ale czy gorze? Nie mam dzieci, ale wydaje mi się, że każdy etap w życiu ma swoje plusy i minusy.Agnieszka0812, Agusia ;), monilia84 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Bo to prawda ze dzieci nie ograniczają ja z Marcelem latalam do Brukseli do rodzinki jak miał 4msc prawie 4h pksem potem samolot i sama jedna i też gadki były jak ja dam radę i w tym roku i na grilla i na ognisko chodziłam w weekendy z dziećmi nie mówię o dalekich wojażach bo mnie teraz na wakacje nie stać i nie mamy samochodu ani prawka ale tak to nie ma problemu gdzieś pojechać z dziećmi
tak planowaliśmy wakacje ale dużo pod górkę Nam wyszło i niestety się nie udało ale w przyszłym roku w 5 gdzieś się wybierzemy mam nadzieję
Za to ja wyzwanie będę miała 2 tygodnie po TP będę miała maturę a w kwietniu egzaminy, które będę musiała zdawać już w marcu ,co by się wyrobić przed porodem i mam nadzieję ze psikusa nie będzie i nie wyjdzie przed końcem marca maluchjedna szkole już skończyłam teraz druga i mi w tym dzieci nie przeszkadzają a mam koleżanki które przez jedno dziecko ze szkoły rezygnują lenistwo po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:22
Livia
Nela
Marcel
-
Myślę, że może więcej powinnaś odpoczywać kochana.
Mój gin jak próbowałam mu uświadomić kiedy miałam owulację to wogóle nie kazał sobie tym głowy zaprzątać, ze wszystko USG pokaże.
Mnie jakoś ostatnio wcale brzuch nie boli, czy któraś z was też tak ma że nie czuje żadnych bóli???? Martwię się...Agnieszka0812, Anjaa lubią tę wiadomość
-
Anjaa wrote:U mnie tez jest różnica kilku dni, ale Pan Doktor wcale nie kazał się tym przejmować
Od wczoraj pobolewają mnie plecy;/ pod wieczór ból się nasila;/ jakieś rady Kochane?
Miłego Dzionka
buziakiw nocy nie mogłam spać od tego bólu...nawet myślałam, że to tak jak na @ brzuch, a to promieniowało od krzyża. Masować możesz delikatnie, możesz paracetamol, ale jednak musisz przetrzymać, pomagają trochę ciepłe kąpiele(gorące niewskazane), możesz posamrować amolem i wygrzać pod kołderką. No i nie za dużo siedzenia, bo mogą się nasilać
Anjaa lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
JusWik wrote:Myślę, że może więcej powinnaś odpoczywać kochana.
Mój gin jak próbowałam mu uświadomić kiedy miałam owulację to wogóle nie kazał sobie tym głowy zaprzątać, ze wszystko USG pokaże.
Mnie jakoś ostatnio wcale brzuch nie boli, czy któraś z was też tak ma że nie czuje żadnych bóli???? Martwię się...JusWik lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Luna mnie też wkurza takie gadanie, teraz gadają a później będą zazdrościć bo ja za jednym razem ogarnę pampersy, nieprzespane noce, ząbki itp a później dzieci nie będą się nudziły bo będą miały siebie a ja chwile dla siebie
a póki się jest w miarę młodym łatwiej będzie ogarnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:29
Agnieszka0812, xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
-
wiem, że niektóre z Was pewnie pomyślą że jakaś nienormalna jestem, że zamiast się cieszyć że bóli nie mam to ja się martwię. Pewnie macie rację. Od poniedziałku idę do pracy, będę miała trochę zajęć więc nie będę już tak myślała o tym wszystkim i przetrwam do 17 października.
-
nick nieaktualnywitajcie .
u mnie mdłości jakby mniejsze ...
brzuch mnie nie bolał prawie wcale od samego początku - teraz jakos tak tępo ,ale to nie ból jakis tylko taki dyskomfort,piersi bolą tylko przy dotyku ,no i spiaca jestem ... ostatnio o 20.00 juz jestem w łóżku a po 21ej juz smacznie spie - co jeszcze 2 miesiace temu było nie do pomyslenia -potrafilam klasc sie spac 0 23-1 w nocy ...
wizyta??? hmmm nie wiem kiedy mam ja miec - gin powiedzial zeby za 3 tygodnie sie pokazac -dal l4 do 23.10 - i okazalo sie ze tego dnia nie przyjmujemam zadzwonic po 15ym i jakos sie umówic ...
bezsens daje zwolnienie -a nie przyjmuje - chora sytuacja ...
milego dnia kochaneAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej a ja kurde chora.... Gardlo mięśnie zaczynam czuc szalowo.... Marzy mi sie lozko ale cala z tym prawda ze mamy nie biora chorobowego no mam nadzieje ze zaraz Alek usnie to bede miec jakas godzinke dla siebie . zawsze zwali sie wiecej zmartwień ba głowę. ...
-
nick nieaktualnyWitam ja po śniadaniu znowu szynka z ogórkiem:) od wczoraj mdłości powróciły. Ubrałam dzis moje gajtki ulubione ale niestety po praniu tak ładnie pachną ze mnie na pawia ciągnie
brzuch mnie pobolewa często tak na @ i czuje wieksza juz piłkę
zobaczymy co na wizycie sie dowiem
Ale ogólnie ciemne chmury nad moim samopoczuciem poszły w lasdzis sobie pozwoliłam w sklepie na Male co nieco worek słodyczy kupiłam i to tylko dla mnie !!!!!!! Musze dobrze schować przed młodym
PozdrawiamJusWik, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość