Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe kiedy ja zacznę w nocy wstawać. Naraze sie udaje. Ale ide spać o 24 i wstaje o 6;).
Moja mama wczoraj obdzwonila rodzinęxpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość
-
Owieczka29 wrote:Cześć dziewczyny ! Mam do was pytanie . Odebrałam wynik moczu i ph wyszło 9 czy to cos złego ! Moze któraś sie orientuje !
Woda zurowina i cytrynaxpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
U mnie mocz ok mimo ze pobieram według mojej metody
. Czyli wstaje i na śpiąco lapie środkowy sik
-
Anna255 wrote:dziewczyny, a co na pieczenie i swedzenie okolic intymnych w ciazy mozna? Znacie jakies nazwy zeli czy kremow? Bo cos dzis troche odczuwam, ale to pewnie od tej lutki, bo juz tak dlugo ja biore dopochwowo, wiec kto wie czy cos sie nie przypaletalo...
Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:Kurde musze za 15min wychodzić a ja nie ubrana ani nic hahaha czapkę zakładam i jej nie zdejmuje hehe włosów nie chciało mi się myć nawet mam leniaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCassie
hahaha no pomyliłam chodziło mi o zel do intymnej hahaah przez tąciaże to ja wogóle jestem w innym świecie, myle pokoje, chce isc do kuchni a wchodze do łazienki
A co do Vissane hmm ja nie widze wielkiej różnicy, co do zapaleń to tak jak Pati mówi ze wit C pomaga a ja bardzo czesto ja zażywam. Jedyny plus kuracji vissane to zaraz po odstawieniu zaszłam i niestety poroniłam, ale ból się nie zmienił dalej tak samo zwłaszcza przy stosunku ;/
CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki kochane za informacje
ja uzywam jakis zel do okolic intymnych dla kobiet w ciazy i po porodzie... no ale mimo wszystko czasem czuc lekki dyskomfort, poczytam jeszcze na necie co mozna stosowac
ps zjadlam dzis sledzia w smietanie, bo jak zobaczylam go w sklepie no nie moglam sie oprzec...niby nie wolno, ale tak mnie ochota naszla - tez wam sie zdarzylo sledzika wsunac?
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Dziś wieczorem mam wizytę i strasznie się boję, świruję...mam nadzieję że krwiak już więcej nie urósł, a serduszko nadal bije...
Aga zazdroszcze Ci tej wizytyweź mnie ze sobą
haha na pewno bedzie wszystko dobrze !!!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:dzieki kochane za informacje
ja uzywam jakis zel do okolic intymnych dla kobiet w ciazy i po porodzie... no ale mimo wszystko czasem czuc lekki dyskomfort, poczytam jeszcze na necie co mozna stosowac
ps zjadlam dzis sledzia w smietanie, bo jak zobaczylam go w sklepie no nie moglam sie oprzec...niby nie wolno, ale tak mnie ochota naszla - tez wam sie zdarzylo sledzika wsunac?
możesz jeszcze stosować tantuum Rosa, po porodzie się go używa też
hiacynta99, hiacynta99, Anna255, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:Aga zazdroszcze Ci tej wizyty
weź mnie ze sobą
haha na pewno bedzie wszystko dobrze !!!!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAnna255 wrote:dzieki kochane za informacje
A czemu nie wolno ?? śledzia? moja tesciowa na mojego meża wpieprzała głównie śledzie no i nie zauważyłam u meża jakiś odchyleńjak by tak patrzył to chyba mało co można by było jesć
bo chemia, bo pryskane
-
Cześć Mamuśki
obserwuję Wasze posty praktycznie od dnia kiedy zobaczyłam 2 kreseczki na teście tj. 31.08.2015 roku. Ostatni okres miałam 3 sierpnia .....
Bardzo długo nie mogłam się zebrać, żeby do Was napisać pierwszą ciążę poroniłam w lutym br. i bardzo bałam i boję się do tej pory, że sytuacja się powtórzy:( W pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży trafiłam do szpitala z plamieniami - zostałam na obserwacji 4 dni plamienia ustały i wypuścili mnie do domu. 2 tygodnie temu znów dostałam plamień które utrzymywały się ok tygodnia (były w czasie planowanej miesiączki)... byłam oczywiście u lekarza było robione usg ale niby wszystko Ok ... w poniedziałek tydzień temu byłam ponownie na usg i maluszek miał 14 mm, a serduszko biło 160 uderzeń na minutęZ leków biorę od samego początku duphostan,eutyrox 50, femibion 1 i kwas foliowy. Odnośnie objawów to u mnie to falami idzie,,,,, raz wymioty ale to przeważnie tylko rano, mdłości, delikatny ból piersi i wilczy apetyt
Pozdrawiam Was serdecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:38
Agnieszka0812, CassieMK, luna91, Madziuśka, hiacynta99, hiacynta99, hiacynta99, Dariaaa88, xpatiiix3, Eliana, izizizi, Agusia ;), monilia84, bimba lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku