Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:I mam jeszcze jedno pytanie, bo dla mnie te wszystkie kalkulatory są jakieś niezrozumiałe
Obie mamy pod suwaczkiem opis, że dziecko ma 6 mm, a Ty mówisz, że 1,2 cm, to możliwe, żeby aż takie rozbieżności były, czy te suwaczki są o kant tyłka rozbić?
Kazik :* -
Melduje sie po wizycie:)
Serduszko pięknie puka, małe ma 0,9 cm, wszystko w porządku
Następna wizyta za 2 tygodnie.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w najbliższym czasie. I w tym późniejszym tezCassieMK, konwalijka, kamisia88, Marietta, Madziuśka, ma_lina, klaudia1534, hiacynta99, monilia84, baśka86, Dariaaa88, Agusia ;) lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
La-mia, ale mi nie chodzi o prawidłowość wymiarów dziecka co do wieku z usg, tylko zobacz swój suwaczek, mówisz, że 6w6d i małe ma 0,97, a suwaczek pokazuje starszą ciążę 7w1d i podpis jest, że dziecko ma 6mm - chodzi mi tylko o to, że te podpisy pod suwaczkami to chyba jakaś ściema, bo nijak się to nie pokrywa z usg
-
luna91 wrote:Cassie nie wiem
może to jakiś gigant mi rośnie... Kochana nawet nie zwróciłam uwagi, ale faktycznie... mi wyliczyło dokładnie na 7w3d usg
Ale mnie dziś wkurzył, prog też mu się nie podobałNo nic później chyba trochę mu głupio było bo się tłumaczył.
-
Te suwaczki są mocno opóźnione, piszą co tydzień jakby na tydzień wstecz- ja zaczęłam 9tc, a opis mam dla początku ósmego, więc suwaczki o kant dupę
Luna- Super wieściWidzisz, nie ma co się na zapas denerwować
Teraz odetchnij, ciesz się w końcu, jesteś w normalnej, zdrowej ciąży
luna91, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Mój pokazuje ok na dany tydzień ze dziecko w tym tyg może mieć 2' to jakieś 6-7 cm pokazuje mi na belly jutro nowy będzie
Tydzień 12
O Dziecku
Twoje dziecko mierzy teraz około 6.1 cm (2.4 cala) i waży około 9-13 gramów (0.3-0.5 uncji).Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:16
Livia
Nela
Marcel
-
Moj maluszek tez drobniutki 1,2 cm w 7tyg 6 dn mam nadzieje ze mimo wszystko zdrowo rosnie mimo ze nie szybko
.
Mam pytanie - lekarz zapisał mi acard (na rozzedzenie krwi?!) nie mam pojecia czemu a do tego na opakowaniu jest zakaz spożywania leku w ciazy... Nie zaczelam jeszcze brac leku i mówiąc szczerze boje sie - co wy o tym sądzicie???
-
Paróweczka wrote:Moj maluszek tez drobniutki 1,2 cm w 7tyg 6 dn mam nadzieje ze mimo wszystko zdrowo rosnie mimo ze nie szybko
.
Mam pytanie - lekarz zapisał mi acard (na rozzedzenie krwi?!) nie mam pojecia czemu a do tego na opakowaniu jest zakaz spożywania leku w ciazy... Nie zaczelam jeszcze brac leku i mówiąc szczerze boje sie - co wy o tym sądzicie???
-
Paróweczka wrote:Moj maluszek tez drobniutki 1,2 cm w 7tyg 6 dn mam nadzieje ze mimo wszystko zdrowo rosnie mimo ze nie szybko
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:22