Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A-nisia gratulacje!
Xpatiii śliczne dzieciaczki masz
Cigaretta dziękuję. Zaraz lecę się wykąpać i przenoszę się pod kołderkę.
Daria cudne maleństwo i piękne zdjęcie! Mam nadzieję też takie przynieść po wizycie 19.10.
Dziękuję za rady i mam nadzieję, że ten okropny katar sobie jak najszybciej pójdzie gdzieś dalekoxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Moje ma 22 mm;) i piękne serce
. Jest ok
Nie mam zdjęcia.anka418, Marietta, Dariaaa88, Eliana, xpatiiix3, bereda11, hiacynta99, CassieMK, Patrycja24, bimba, monilia84, kamisia88, JusWik, baśka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria, Baronowa, A-nisia - gratulacje!
Jak patrzę na fotki z usg, to mi tak trochę przykro, że ja ostatnio nie dostałam i mam tylko jedną, jedyną fotkę, na której tak naprawdę jeszcze prawie nic nie widaćmam nadzieję, że 16.10 też mi się pokaże taki śliczny maluszek i ze dostanę fotkę, bo mi tęskno
pati, cudne dzieciaki, zacałowałabym!
Ja dziś od rana pracuję, robiąc przerwy tylko na jedzenie, a teraz przez pół godz. nadrabiałam posty z ostatnich 24 h, nie piszcie tyleMam dziś fazę na lody, kupiłam całe pudło niby na jutro, bo kumpela przychodzi, ale skoro jest 20% gratis, to pomyślałam, że tę gratisową część mogę zjeść już dzisiaj
xpatiiix3, izizizi, bereda11, hiacynta99, Eliana, Eustoma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie ja nawet nie mysle o lodach jak sobie przypomnę jak. Zdychałam 3 tyg z grypa to nie patrzę na nie w sklepie
nażarłam sie chipsów z młodym i teraz mi nie dobrze:P
Wy tez tak macie ? Spala bym o kazdej porze, juz mi sie chce spaćtylko wszystkie mój piżamy poszły do prania i spie w dziurawej hehehe
CassieMK lubi tę wiadomość
-
Kurczak ja sie nie moge doczekac serducha jeszcze ponad 2 tyg . oby dobrze było . Dzis
mialam apetyt jak dziki świń. Objawy hm... Żadne tak poprawdzie czasem cos w brzuchu czuc i to wszystko aa nie jeszcze czeste siku zwlaszcza w nocy .
Super ze u was wsjo ok. Wiecej takich wiadomoscihiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj hiacynta, ja mam dziś zdecydowanie dzień na wpierniczanie
Wymyśliłam taką przekąskę: okrągłe biszkopciki z plasterkiem banana na górze
zjedliśmy tak z mężem właśnie całą paczkę, dwa banany na to poszły
mam jeszcze w zamrażarce truskawki oraz mieszankę owoców leśnych na koktajl, ale już dziś w siebie nic nie wcisnę
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:01
kamisia88, anka418, xpatiiix3, Madziuśka, klaudia1534, Cigaretta, hiacynta99, monilia84, baśka86, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
I mam jeszcze jedno pytanie, bo dla mnie te wszystkie kalkulatory są jakieś niezrozumiałe
Obie mamy pod suwaczkiem opis, że dziecko ma 6 mm, a Ty mówisz, że 1,2 cm, to możliwe, żeby aż takie rozbieżności były, czy te suwaczki są o kant tyłka rozbić?