Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEliana wrote:Hiacynta! Ja przez 5 dni- od piątku do wczoraj miałam tak samo! Ale ten "kamień w brzuchu" i ciągłe jakieś rewolucje w żołądku, to było gorsze niż mdłości, które pamiętam z początków ciąży. Byłam jak jakaś babcia - co krok to pojękiwałam, tak mnie żołądek bolał, zatwardzenie, wiatry, bolało mnie wszystko! Łączę się w bólu - dziś jest 6 dzień i już mi przeszło, ale to był koszmar!!!
To mówisz ze mdłości Ci minęły? Mi tez i mnie troche martwi, nie żebym tęskniła za nimi ale człowiek myśli o najgorszym. Czasem to tak czuje ze mam skrę kiszek i ze na stol pojadę.. Fajnie ze u Ciebie lepiej -
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Hiacynta99 Ciebie martwo że nie masz mdłości już a co mają powiedzieć dziewczyny które jeszcze ich nie miały?? to juz tylko i wyłącznie zostało by nam się martwić cały czas..
Tzn ja sie cieszę, bo wreszcie przypominam troche człowieka, ale czy to dobre ze objawy ustępują?? Chce iść na usg i zobaczyć ze z maluszkiem dobrze, i juz nie będę wam tu stękać -
nick nieaktualny
-
Wpływ na wysokość progesteronu z badania krwii ma pora dnia itd kiedy robisz możesz iść 3 dni pod rząd np jednego rano drugiego np w południe trzeciego popołudniu i załóżmy będziesz miała jednego 40 drugiego 50 a trzeciego znowu 45Livia
Nela
Marcel
-
No właśnie wg norm ten progesteron jest ok, ale gin od in vitro (jak mi spadł z 80 na 59 bodajże) zwiększył dawkę luteiny. Chwilè było ok, wróciłam do wcześniejszej dawki i spadek na 52
No i tak myśle właśnie ze może przez to ivf powinnam mieć jeszcze wyższy?
Ehhh... Dobrze ze dzis wizyta. Mam nadzieje ze moj lokalny gin bedzie umiał sobie poradzić z tym tematem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 14:06
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Kochane rozłożyło mnie przeziębienie na dobre. Leżę pod kocami i się wygrzewam a z nosa leci mi jak z kranu. Mogę na noc wysmarować sobie klatkę piersiową i plecy amolem albo vickiem i czy mogę wąchać te sztyfty do nosa?
-
Laski poczytajcie o nagrzewaniu zatok. Zamiast wody morskiej polecam mgielke zabkocka wymieszac pól na pól z woda i wstrzykiwac sobie do nosa. Dziala szybciej i mocniej niz zwykla woda morska. No i kosztuje 10 zl za litr
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Kochane rozłożyło mnie przeziębienie na dobre. Leżę pod kocami i się wygrzewam a z nosa leci mi jak z kranu. Mogę na noc wysmarować sobie klatkę piersiową i plecy amolem albo vickiem i czy mogę wąchać te sztyfty do nosa?
Mi zabronili smarowaniea wiec nie wiem jak to wreszcie jest.
-
nick nieaktualny
-
melduje sie po wczorajszej wizycie
wszystko jest pięknie, dobrze, serduszko bije juz 170/min i termin porodu wczoraj był 16 maja wiec dzidzius przyspieszył i dostałam śliczne zdjęcie dzidzi w 3D
Daria ja tez trzymam kciuki!!hiacynta99, Eliana, Efendis, anka418, Marietta, Eustoma, luna91, konwalijka, Madziuśka, mejbi, CassieMK, baśka86 lubią tę wiadomość