Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja24 wrote:Hej! Ja juz po wizycie. Tak jak myslalam, zbyt wiele sie nie dowiedzialam. Brak wiadomosci to dobra wiadomosc
no nic. Teraz pozostaje czekac do 15-tego. Mam nadzieje, ze zobacze serduszko.
byłaś u ginekologa i co się dowiedziałaś??Miłosz
Honoratka
-
hiacynta99 wrote:Witam
Ja miałam koszmarny dzień i noc moje jelita gdzieś indziej powędrowały jak by ku górze i strasznie się czuje wzdęcia okropne jak puszcze bączka to z wielkim bólem, zaparcia mam 2 dni a później w kibelku rozwolnienie.
Moje mdłości nie powróciły czasem czuje taki dziwny smak w ustach.
Candles gratulacje maluszków. Zazdroszczę
Hiacynta! Ja przez 5 dni- od piątku do wczoraj miałam tak samo! Ale ten "kamień w brzuchu" i ciągłe jakieś rewolucje w żołądku, to było gorsze niż mdłości, które pamiętam z początków ciąży. Byłam jak jakaś babcia - co krok to pojękiwałam, tak mnie żołądek bolał, zatwardzenie, wiatry, bolało mnie wszystko! Łączę się w bólu - dziś jest 6 dzień i już mi przeszło, ale to był koszmar!!!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Luna91- to wchodzę zaraz po Tobie bo na 19.30
I tak sie dziewczyny zastanawiam jak to jest z tym progesteronem bo mi ostatnio spadł na 59 i dostałam jeszcze większe dawki luteiny. Moze dlatego ze ja zaciążyłam przez ivf powinnam mieć wyższe dawki...?luna91 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyluna91 wrote:La -mia - z tym progiem to nie wiadomo w końcu, patii i konwalijka też miały proga ponad 16 i lekarze powiedzieli, że ok a mój doktorek stwiedził, że to mało i uraczył zastrzykami, które właśnie podają przy inv. Ja czytałam, że niektórzy lekarze w ogóle nie badają progesteronu bo twierdzą, że to niepotrzebne. Ale u Ciebie po inv może faktycznie te dawki mają inne jakieś progi nie wiem.
Ja w ogóle nie badałam progesteronu jak zapytałam w 8tc czy zbadać mówił ze przecież ciąża się rozwija wiec nie potrzebne to już teraz -
nick nieaktualny