Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Candlles gratuluje dzieciaczków, czekamy na kolejną twoją wizytę
Ja dzisiaj zapał do pracy mam zerowy a już 7:24 ale jakoś do 14 wytrzymam.
Jutro lekarz także delikatny stresik jest, ale trzeba wierzyć że wszystko jest ok
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
xpatiiix3 wrote:Witam kochane
Wyspana wczoraj i dzisiaj ale niestety widzę ze i Nelce na oskrzela spadło... idę dzisiaj z Nią żeby powiedziała co i jak i może ten sam antybiotyk będzie piła co Marcel to będzie tak wygodniej
Cigaretta ale maść na ból stawów.? A mi o skurcze mięśni chodzi...
Tez mam wizytę trzymajcie kciuki.
Miałam dzisiaj koszmary o poronieniu. Ale sie umęczylamhiacynta99, luna91 lubią tę wiadomość
-
Ojj pomidory i czekolada nie przełknę za to banany mogę jest
no i magnez i potas w normie mam nie mam niedoborów wręcz przy górnej granicy norm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 08:34
monilia84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Daria ja też nie mam krwi, ale mi nigdy nie leci. Raz w ciąży mi poleciała ze strachu, tutaj mądre słowa wklejam:
Krwawienie z nosa w ciąży to dość częsta przypadłość. Krwawienia występują u większości kobiet w czasie ciąży częściej niż zwykle. Ma to związek ze zwiększonym przepływem krwi w czasie ciąży i zwiększonym ciśnieniem tętniczym. Krwotoki z nosa pojawiają się częściej, jeśli kobieta w ciąży się przeziębi, ma zapalenie zatok lub alergię. Na krwawienia z nosa w ciąży ma także wpływ powietrze: zimne i suche zwiększy ich częstotliwość.hiacynta99 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnywitajcie
Mi krew z nosa poleciała 2x na samym poczatku ciazy - jeszcze jak pracowałam .
no i raz tak bardzo mocno zakreciło mi sie w głowie ,że az na półki z napojami usiadłam - pierwszy raz w zyciu cos takiego mi sie przydarzyło - momentu siadania nie pamietam - wiem ze stałam i ocknelam sie na tych napojach ... pewnie gdyby ich tam nie było runełabym na podłogę
dzis /wczoraj termin drugiej @
dziwnie ciągnie mnie w brzuchu - nawet nie okłamię jesli określę to jak skurczeplamienia zadnego - tylko dziwny tępy ból w podbrzuszu / mdłości wczoraj zdecydowanie mniejsze .... dzis tak trochę mocniej ,ale ... już sie stresuję hmmm
miał tak ktoś ?? -
nick nieaktualny
-
Candles,
gratuluję serduszka. Jeśli faktycznie miałaś owulację zgodną z suwaczkiem (i dziś masz 7t5d), to maluch ma 1cm (i jesteś w 8tyg, a nie w 7). A jak coś Ci się przesunęło, to może faktycznie masz dwa bobasy
Codziennie czekam wieczora, żeby tylko wasze wizyty podczytywać. Baronowa, trzymam kciuki. Ktoś jeszcze dziś wizytuje?
O, Patrycja24, 6t7d to w rzeczywistości 7t0d. A bez usg na nfz niestety niczego ciekawego nie mówią. Mogą sprawdzić, czy macica jest odpowiednio duża. Ale dostaniesz skierowanie na badania -
dzien dobry mamunie, spokojnego dnia i udanych wizyt.
ma_lina ale lekarze liczą skończone tygodnie, dlatego np 7+5 to jest wciąż 7tydzien. Na wielu stronach jak wpiszesz np 8tc to podają wymiary jakie osiąga dziecko w tym tygodniu ale na zasadzie 8+1, 8+2 itd.Agusia ;) lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
xpatiiix3 wrote:Powiedzcie mi co na skurcz ręki kurde calutka ręka tak boli jak cholera aż wykręca nogi zawsze udawało mi się rozmasować a tu się nie da nic nie działa
magnez muszę kupić zacznę brać ale już wolę nogę jak złapie niż rękę
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Eliana ja chodze do dr Nowickiego w przychodni na Filtrowej.
Dzisiaj o dziwo jeszcze nie wymiotowalam ale od rana na tictacach mietowych bo inaczej bym córci do przedszkola nie zawiozła nie dala bym rady a i tak juz z rana jade samochodem bo tramwajem rano nie daje rady.
Miłego dnia Wam życzę Kochane :*
Eliana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikkk wrote:dzien dobry mamunie, spokojnego dnia i udanych wizyt.
ma_lina ale lekarze liczą skończone tygodnie, dlatego np 7+5 to jest wciąż 7tydzien. Na wielu stronach jak wpiszesz np 8tc to podają wymiary jakie osiąga dziecko w tym tygodniu ale na zasadzie 8+1, 8+2 itd.
to ja jestem w 9tc czy w 8 ????
jak byłam tydzien temu na wizycie a byl to 7w2 - to lekarz wpisał w karcie ciązy 7/8 ... ale jak podałam termin ost @ to powiedział ,że wg @ to 8 tc