Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski mój lekarz też liczy 8t6d=9 tc ale położna która mi kartę ciąży wypisuje przed wizytą wpisuje skończone tyg czyli wpisała mi 8 a że ja zawsze w soboty chodzę do mojego gina wtedy kiedy jest 6 dzień tygodnia to zawsze będę miała wpisany jakby tydzień do tyłu.
-
nick nieaktualnyWitam
Ja miałam koszmarny dzień i noc moje jelita gdzieś indziej powędrowały jak by ku górze i strasznie się czuje wzdęcia okropne jak puszcze bączka to z wielkim bólem, zaparcia mam 2 dni a później w kibelku rozwolnienie.
Moje mdłości nie powróciły czasem czuje taki dziwny smak w ustach.
Candles gratulacje maluszków. Zazdroszczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w szpitalu od wczoraj, mialam pobiwrana krew i badanie ginekologiczne. Dzisiaj jestem od rana na czczo i czekam na USG i co dalej.. mam plamienia, wczoraj spore nawet i na wkladce byl malenki lawalek tkanki, mialam wrazenie, ze to byl zarodek ale moze sobie ubzduralam. Nie mam zadnych skrzepow i dzisoaj plamienie skromne.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patka ja czekam tez nadal na pierwsza wizytę
mam dopiero 21.10 tak się bardzo denerwuje ale podobno w Belgii to normalne
tak zazdroszczę ze już widzialyscie serduszka... Ja na zwolnieniu i mdłości nie przechodzą a zwolnienie tylko do końca tygodnia wiec w piątek pójdę do rodzinnej o poradę co dalej. Pracuje jako sprzątaczka i niestety nie wyobrażam sobie jak mogę pracować 8 godzin z tymi wszystkimi zapachami jak nawet od zapachu płynu do naczyń mnie mdli