X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    candles - no bardzo dobrze,że ufasz :) to twój lekarz
    cieszę sie z serduszka i trzymam kciuki za resztę :)
    sory za czepianie sie > hormony >wybacz ;)

ok,ja nie biore sobie nic do siebie :) jest dobrze,a to najważniejsze

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:59

Alicce lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    candles - ja tam Ci życzę, aby to były bliźniaki :) Ale muszę się zgodzić z Alice - jeśli ta ginka na prawdę palnęła coś o czekających plemnikach to nie żaden błąd, który każdemu się zdarza a moim zdaniem brak podstawowej wiedzy, no ale pewnie może i nie do końca ją zrozumiałaś z emocji :P

dla Was to błąd tragiczny,dla mnie nic istotnego,każda co do swojej ciąży ma inne podejście jedne analizują co dany lekarz mowi i potem szukają potwierdzeń u innych,a mi wystarczy tylko jest zdrowe,bije serduszko....a reszta mnie nie obchodzi ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    dla Was to błąd tragiczny,dla mnie nic istotnego,każda co do swojej ciąży ma inne podejście jedne analizują co dany lekarz mowi i potem szukają potwierdzeń u innych,a mi wystarczy tylko jest zdrowe,bije serduszko....a reszta mnie nie obchodzi ;)

candles a jak ci w przyszlosci powie /pomyli sie / ze twoje dziecko jest chore tfu tfu tfu a w rzeczywistosci bedzie zdrowe jak rybka ... to tez powiesz ze cie to nie obchodzi ??
    sory ale jak cie moga nie obchodzic slowa twego gina twej mantry twej podpory/ w ciagu całej drogi ciążowej / wybacz ,ale nie rozumiem ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój! Po co ma się dziewczyna stresowac? Za 2 tygodnie wszystko się okaże I tyle

Gratuluję wizyty :)

monilia84, Marietta lubią tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    candles a jak ci w przyszlosci powie /pomyli sie / ze twoje dziecko jest chore tfu tfu tfu a w rzeczywistosci bedzie zdrowe jak rybka ... to tez powiesz ze cie to nie obchodzi ??
    sory ale jak cie moga nie obchodzic slowa twego gina twej mantry twej podpory/ w ciagu całej drogi ciążowej / wybacz ,ale nie rozumiem ...

Każdy lekarz może taki bład popełnić nie nie ważne ile by osób do niego nie chodziło i jakich by nie miał dobrych opini jesteśmy tylko ludźmi.
    Dziewczyna napisała ze ten fakt pomyłka czy zwykłe nie zrozumienie się nie jest dla niej jakimś wielkim błędem wiec po co dążyć temat? :-)
    Dajcie na luz dziewczynki bo się trochę nakrecacie a w Polsce macie tak czy siak super opiekę w ciąży :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:37

Marietta lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    alicce teraz ty nie zrozumialas candles ,powiedziala ze jej wystarczy ze gin powiedziala ze dzieciatko jest zdrowe i bije serduszko i to ja interesuje a reszta chodzilo jej o to czy jedno czy dwoje ja nie interesuje bo pewnie ucieszy ja i dwojka ...

Marietta lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:00

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna -trzymam kciuki :)

byłam u tej dentystki -ząb nie boli - otworzyła go - jutro idę znów ...
    echh - jeszcze sypanie sie zebów mi teraz do kolekcji potrzebne :(
    dobranoc kochane

luna91 lubi tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Jak nie mam usg a mam badanie na samolocie, to lekarz przykłada detektor tętna, słyszę serduszko i się uspokajam ;-)
    Dziekuje za odpowiedz :-) niestety, ale podejrzewam, ze u niej to nawet detektora nie bedzie.

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15-tego ide do mojej zaufanej gin, ktora pomogla mi zajsc w ciaze wiec wtedy zobacze mojego okruszka. Mam nadzieje, ze zobacze pieknie bijace serduszko :-)

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candless gratulacje! Czekamy z niecierpliwością na Twoją kolejną wizyte, wszystko się okaże :) chociaż z tą gin to fakt, sugeruje bliźniaki, ale masz się nie nastawiać na bliźniaki - masło maślane, w każdym razie życzę powodzenia!

Luna powodzenia jutro !

luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy, kochane ;-* zycze Wam nieprzerywanego wiecznymi wizytami w kibelku snu.

xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi co na skurcz ręki kurde calutka ręka tak boli jak cholera aż wykręca nogi zawsze udawało mi się rozmasować a tu się nie da nic nie działa :( magnez muszę kupić zacznę brać ale już wolę nogę jak złapie niż rękę :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii Nie wiem co Ci poradzić, może jakiś okład zrób a jutro kup w aptece maść na ból stawów itp. Mnie za to męczy zgaga okropnie, są na to sposoby ? :/

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zgage to zimne mleko :-) cos zasnac nie moge.

Cigaretta lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Na zgage to zimne mleko :-) cos zasnac nie moge.
    O zbawicielko! Już ide do lodówki :D

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    najwazniejsze ze serduszko bilo i ze wszystko w porzadku ciesze sie bardzo
    Sorki kochana ze cie akurat cytuje ale tak z innej beczki miałam ci pisać że ja teraz leciała te 2h wszystko było ok bez żadnych problemów nie czułam się złe albo jakoś inaczej wiec podróżą samolotem się nie martw zabierz tylko książkę żeby czas w miarę szybko płynął :-)

bereda11 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Luna kciukam za dzisiejsza wizyte. Wszystko napewno bedzie dobrze!!!

luna91 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane ;)

Wyspana wczoraj i dzisiaj ale niestety widzę ze i Nelce na oskrzela spadło... idę dzisiaj z Nią żeby powiedziała co i jak i może ten sam antybiotyk będzie piła co Marcel to będzie tak wygodniej

Cigaretta ale maść na ból stawów.? A mi o skurcze mięśni chodzi... :(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ