Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:candles - ja tam Ci życzę, aby to były bliźniaki
Ale muszę się zgodzić z Alice - jeśli ta ginka na prawdę palnęła coś o czekających plemnikach to nie żaden błąd, który każdemu się zdarza a moim zdaniem brak podstawowej wiedzy, no ale pewnie może i nie do końca ją zrozumiałaś z emocji
dla Was to błąd tragiczny,dla mnie nic istotnego,każda co do swojej ciąży ma inne podejście jedne analizują co dany lekarz mowi i potem szukają potwierdzeń u innych,a mi wystarczy tylko jest zdrowe,bije serduszko....a reszta mnie nie obchodzi -
nick nieaktualnycandles88 wrote:dla Was to błąd tragiczny,dla mnie nic istotnego,każda co do swojej ciąży ma inne podejście jedne analizują co dany lekarz mowi i potem szukają potwierdzeń u innych,a mi wystarczy tylko jest zdrowe,bije serduszko....a reszta mnie nie obchodzi
candles a jak ci w przyszlosci powie /pomyli sie / ze twoje dziecko jest chore tfu tfu tfu a w rzeczywistosci bedzie zdrowe jak rybka ... to tez powiesz ze cie to nie obchodzi ??
sory ale jak cie moga nie obchodzic slowa twego gina twej mantry twej podpory/ w ciagu całej drogi ciążowej / wybacz ,ale nie rozumiem ... -
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:candles a jak ci w przyszlosci powie /pomyli sie / ze twoje dziecko jest chore tfu tfu tfu a w rzeczywistosci bedzie zdrowe jak rybka ... to tez powiesz ze cie to nie obchodzi ??
sory ale jak cie moga nie obchodzic slowa twego gina twej mantry twej podpory/ w ciagu całej drogi ciążowej / wybacz ,ale nie rozumiem ...
Każdy lekarz może taki bład popełnić nie nie ważne ile by osób do niego nie chodziło i jakich by nie miał dobrych opini jesteśmy tylko ludźmi.
Dziewczyna napisała ze ten fakt pomyłka czy zwykłe nie zrozumienie się nie jest dla niej jakimś wielkim błędem wiec po co dążyć temat?
Dajcie na luz dziewczynki bo się trochę nakrecacie a w Polsce macie tak czy siak super opiekę w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:37
Marietta lubi tę wiadomość
-
Alicce wrote:candles a jak ci w przyszlosci powie /pomyli sie / ze twoje dziecko jest chore tfu tfu tfu a w rzeczywistosci bedzie zdrowe jak rybka ... to tez powiesz ze cie to nie obchodzi ??
sory ale jak cie moga nie obchodzic slowa twego gina twej mantry twej podpory/ w ciagu całej drogi ciążowej / wybacz ,ale nie rozumiem ...Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCandless gratulacje! Czekamy z niecierpliwością na Twoją kolejną wizyte, wszystko się okaże
chociaż z tą gin to fakt, sugeruje bliźniaki, ale masz się nie nastawiać na bliźniaki - masło maślane, w każdym razie życzę powodzenia!
Luna powodzenia jutro !luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:najwazniejsze ze serduszko bilo i ze wszystko w porzadku ciesze sie bardzo
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Witam kochane
Wyspana wczoraj i dzisiaj ale niestety widzę ze i Nelce na oskrzela spadło... idę dzisiaj z Nią żeby powiedziała co i jak i może ten sam antybiotyk będzie piła co Marcel to będzie tak wygodniej
Cigaretta ale maść na ból stawów.? A mi o skurcze mięśni chodzi...Livia
Nela
Marcel