Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA-nisia wrote:melduje sie po wczorajszej wizycie
wszystko jest pięknie, dobrze, serduszko bije juz 170/min i termin porodu wczoraj był 16 maja wiec dzidzius przyspieszył i dostałam śliczne zdjęcie dzidzi w 3D
Daria ja tez trzymam kciuki!!
Super wieści gratulacje -
A-nisia wrote:melduje sie po wczorajszej wizycie
wszystko jest pięknie, dobrze, serduszko bije juz 170/min i termin porodu wczoraj był 16 maja wiec dzidzius przyspieszył i dostałam śliczne zdjęcie dzidzi w 3D
Daria ja tez trzymam kciuki!!
A-nisia! SuperWrzucisz nam fotkę?
Jestem na podobnym etapie ciąży, zastanawiam się co bym zobaczyła
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
ale naskrobałyscie przez cały dzień
nadrobie w wolnej chwili,mam pytanie do dziewczyn,które przyjmowały antybiotyk będąc w ciąży,czy osłone brałyście normalnie,czy bez osłony???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:20
-
candles88 wrote:hej dziewczyny
nadrobie w wolnej chwili,mam pytanie do dziewczyn,które przyjmowały antybiotyk będąc w ciąży,czy osłone brałyście normalnie,czy bez osłony???
-
No właśnie się zdziwiłam dlatego pytam a po drugie mam akurat tą rękę ciągle odretwiala strasznie mi dretwieje w nocy nie raz budzę się z tego powodu, az boli wcoraz tylko skurcz..
ogólnie z drugą tez mam problem nawet na rehabilitację chodziłam mam naderwane przyczepy mięśniowe i coś tam jeszcze bla bla w sumie każdy co innego mówił ortopeda gadał że cieśń w barku się zrobiła także nieciekawie bo zakupów większych nie poniosę.. no kaleka normalnie było dobrze i znowu wraca patrze ale dzięki za chęci
Jutro zaczynam ostatni tydzień 1trym, czyli 13, więc wrzucę foto brzuszka Wam ,bo ostatnie wrzucałam 2 tyg temu, a znowu urósł troszkęNo a co do czego to jednak są ruchy codziennie to czuje 2-3 razy dziennie przy siedzeniu leżenia czy jak stoję dłużej teraz małą trzymam i kopie łobuz siostrę czuje leciutko pukanie
A to moja chorowitka mulatka ahaha a matka blada jak dupawieczorem usunę zdjęcie wrzucam tak się pochwalić moją ślicznotką 3 drzemkę już dzisiaj mamy
I z roczku
I niebieskooki blondasek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:47
anka418, Cigaretta, luna91, Patrycja24, bereda11, konwalijka, Marietta, hiacynta99, mejbi, Eliana, CassieMK, Eustoma, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madziaaaaa wrote:Sorki kochana ze cie akurat cytuje ale tak z innej beczki miałam ci pisać że ja teraz leciała te 2h wszystko było ok bez żadnych problemów nie czułam się złe albo jakoś inaczej wiec podróżą samolotem się nie martw zabierz tylko książkę żeby czas w miarę szybko płynął
dzisiaj bylam w pracy 5 godz i wiecie co zapomnialam wziac jedzenia , ale mnie ssalo , o matko jak ssalo pilam juz herbate z mlekiem zeby tylko troche głod zaspokoic... -
nick nieaktualny
-
candles88 wrote:hej dziewczyny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:25
luna91, Madziuśka, Efendis, kamisia88, bereda11, Cigaretta, xpatiiix3, hiacynta99, klaudia1534, Clio_99, Marietta, mejbi, Eliana, CassieMK, Agusia ;), Patrycja24, bimba, Anna255, Narinka, monilia84, Eustoma, Kłosia, Agnieszka0812, JusWik, milka_89, baśka86 lubią tę wiadomość