Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie za to zupełnie odwrotnie. W ogóle nie jestem dzisiaj głodna, dobrze się czuję i kompletnie nic nie czuję. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić ;p Plamień nie mam to zdecydowałam, że będę się cieszyć
Agnieszka0812, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
-
Eustoma wrote:U mnie za to zupełnie odwrotnie. W ogóle nie jestem dzisiaj głodna, dobrze się czuję i kompletnie nic nie czuję. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić ;p Plamień nie mam to zdecydowałam, że będę się cieszyćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Magdalena91 wrote:Dziewczynki jakie są te domowe sposoby na przeziębienie TŻ. Narazie mnie łamie w kościach.....
Magdalena91 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Zależy co konkretnie, wit C,rutinoskorbin możesz, ja cały czas teraz biorę wit C1000 i D3 2000, robię sobie herbatkę,dodaję do niej imbir, cytrynke, pomarańcze, ze dwa goździki, no ale nie każdy lubi takie mieszankiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
patkaaxx90 wrote:czy wy tez takie ssanie burczenie i mulenie w brzuchu macie czy tylko ja muszę co chwile coś przegryzać bo inaczej mnie tak muli...
oj mam. najgorzej jest rano jak muszę pół godziny na wchłonięcie się tabletek czekać. upierdliwe mega to jedzenie co chwilę -
patkaaxx90 wrote:byłam w tamtym tygodniu to chociaż widziałam 3mm dziadziusia... może jeszcze jakoś tydzień wytrzymam...
Dla pocieszenia napiszę że ja muszę czekać do 28.10 i gdyby nie przypadkowy wylot do Polski byłoby to moje pierwsze i przedostatnie USG. Przez tydzień na pewno nic złego się nie stało :*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:oj mam. najgorzej jest rano jak muszę pół godziny na wchłonięcie się tabletek czekać. upierdliwe mega to jedzenie co chwilę
u mnie ten sam ból niestety ;/ leki na tarczyce pół godz przed posiłkiem i wtedy najbardziej mnie muli...
Madziuśka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Madziuśka wrote:ooooo właśnie ustaliłam termin badań genetycznych na 29.10 - usg +test
-
JusWik wrote:Kurczaki dziewczyny jak szybko te badania genetyczne. Powiedzcie mi czy to robi gin do ktorego chodzicie czy zapisujecie sie gdzies indziej. Mi nic na temat badan genetycznych nie wspominal. Nawet karty ciazy nie zalozyl.
gin mój dał mi skierowanie. zadzwoniłam do przychodni, podałam kiedy ostatnia miesiączka i mi wyznaczyli termin.
nie przejmuj się, ja też nie mam karty ciąży jeszcze. 21go ma mi wystawić jak przyjdę z wynikami krwi i moczu -
Madziuśka wrote:gin mój dał mi skierowanie. zadzwoniłam do przychodni, podałam kiedy ostatnia miesiączka i mi wyznaczyli termin.
nie przejmuj się, ja też nie mam karty ciąży jeszcze. 21go ma mi wystawić jak przyjdę z wynikami krwi i moczu
zielona jestem -
nick nieaktualny