Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OlkaBdg wrote:Casssie, ja też jestem na własnej działalności i powiem Ci,że księgowa mi w ogóle nie pomogła. Bardzo wiele z tych, z którymi rozmawiałam wprowadzało mnie w błąd bo nie znają się na obowiązujących przepisach. Ogólnie masakra...
Mój mnie podbudował, ale na "po weekendzie" sprawdzi jeszcze dokładnie info, ponoć jeśli jestem na niskim ZUS-ie, to będę dostawać co miesiąc 1000 zł i będę zwolniona z wszelkich opłat w tym czasie, a jednocześnie będę mogła bez przeszkód dalej prowadzić firmę i zarabiać - byłoby idealnieAgnieszka0812, Anna255, OlkaBdg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Dziewczyny jeśli chodzi o kupowanie ciuszków to ja bym się nie odważyła, nie powiedziałabym też o ciąży szerokiemu gronu. U mnie wiedzą jedni i drudzy rodzice, sistry męża i moja i moje 3 koleżanki dobre i tyle. JusWik - ja się z Tobą zgadzam, że nie chodzi o zapeszanie tylko pamiętam ten pełen politowania wzrok... miałam wtedy ochotę przystrzelić w mordę każdemu kto patrzyl na mnie i kręcił głową. Wiecie mimo, że czuję, że będzie ok to mimo wszystko wolę uwazać. Dziś się dowiedziałam, że kuzynka jest w ciąży - pytam który tydzień na co słysze - nie wiadomo dopiero wczoraj test zrobiła
JusWik - mi też nie wspominał o prenatalnych, ja miałam wizyty co tydzień, bo doktor wiedział, że jestem po poronieniu i dla mojego spokoju powiedział, że mogę co tydzień, kolejna wizyta za 2 tygodnie już bo na usg wszystko idzie ok. No i mam kartę ciąży już ale powiedział, że jak nie mam czasu to na nast wizycie, ale już chciałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 18:36
Agnieszka0812, JusWik lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Zależy co konkretnie, wit C,rutinoskorbin możesz, ja cały czas teraz biorę wit C1000 i D3 2000, robię sobie herbatkę,dodaję do niej imbir, cytrynke, pomarańcze, ze dwa goździki, no ale nie każdy lubi takie mieszanki
no wlasnie mialam pyt o wit c czy tez rutinoscorbin? pytalas sie moze lekarza czy mozna czy po prostu zazywasz? bo mnie tez cos zaczyna lamac... a juz tak dobrze sie czulambylam 2 dni temu u dentysty, siedziala obok mnie babka zakatarzona i pomyslalam wtedy, bankowo mnie zarazi, no i chyba tak sie stalo
wyszly mi 2 plomby do zrobienia, niby wizyta na NFZ, a za 1 plombe kaza placic 120 zl, bo to juz nie jest refundowane... eh kolejny wydatek -
Anna255 wrote:no wlasnie mialam pyt o wit c czy tez rutinoscorbin? pytalas sie moze lekarza czy mozna czy po prostu zazywasz? bo mnie tez cos zaczyna lamac... a juz tak dobrze sie czulam
bylam 2 dni temu u dentysty, siedziala obok mnie babka zakatarzona i pomyslalam wtedy, bankowo mnie zarazi, no i chyba tak sie stalo
wyszly mi 2 plomby do zrobienia, niby wizyta na NFZ, a za 1 plombe kaza placic 120 zl, bo to juz nie jest refundowane... eh kolejny wydatekAnna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:A ja w grudniu 22 skończę
o boze, tyle to ja mialam 5 lat temu hehe ja w lutym skoncze 28oby sen sie spelnil do konca i urodze dziecko przed 30 tak jak zawsze chcialam
xpatiiix3, Agnieszka0812, hiacynta99, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mnie lekarz zalecił, po poronieniu wiedział, że będziemy się starać i te witaminy biorę od maja, wit D3 w lato ograniczyłam i C brałam 500, a teraz albo 500 i rutinoskorbin, albo wit C 1000 i tak aż do rozwiązania, obie witaminy
no to jak lekarz mowi, ze ok, to czuje sie spokojniejsza, jutro polece po paracetamol i rutinoscorbin...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny