Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA-nisia wrote:ojej to Wy takie młodziutkie jestescie wszystkie
ja mam 27 prawie
kurcze ja jeszcze ubrankach to nawet nie mysle, no ale powiedzmy ze mam dużo złych doświadczen i boje sie jeszcze bo to wbrew pozorom jeszcze wszystko bardzo wczesnie....
To możemy sie wybrac na zakup laski staruszkoAgnieszka0812, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
ej nie czuje sie staruszką
poprostu w moim otoczeniu jakoś mało ciaz, wszystkie kolezanki to odkladają, teraz taki trend koło 30 albo raczej ciut po
dlatego sie zdziwiłam i w domyśle tez zaliczyłam sie do tych młodszych...!!!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A-nisia - kiedyś się mówiło, żeby wyrobić się przed 30 a ostatnio z nudów do kawy poczytałam cosmopolitan i tam była jakaś mapka planów życiowych i tam było napisane: zostać mamą przed 40, a raz w telewizji babka się wypowiadała, że dziecko to po 30 oby do 40 się wyrobić więc ten wiek się przesuwa.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Magdalena91 wrote:Która z was jest jeszcze przeziebiona i czuje się jak przezuta i wypluta?
Jaaaanie jestem jeszcze przeziębiona, ale łeb mnie boli, chce mi się spać i mnie telepie z zimna. Spałam dziś 2h w ciągu dnia, wstałam i poszłam do mamy na obiad
Ale w ogóle się nie najadłam i za godzine jechałyśmy do maca. Jadąc myślałam, że zwymiotuję - pierwszy raz takie silne mdłości i do tego ćmiący ból głowy. Zjadłam i mi się spać zachciało. A teraz na maxa ogrzewanie i popijam sok malinowy gorący i leżę pod kołderką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:49
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Magdalena91 wrote:Która z was jest jeszcze przeziebiona i czuje się jak przezuta i wypluta?
Ja byłam przez ostatnie dni i jednego wieczoru to aż się popłakałam z bezsilności. Nie dość, że wymiotowałam po wszystkim co zjadłam to głowa mi pękała, z nosa leciało jak z kranu i do tego zakaz faszerowania się wszystkim tym co normalnie by mi pomogło pozbyć się tego dziadostwa w chwilę. -
Ale wiecie że na prawdę była świetną matka w życiu nie widziałam kogoś tak odpowiedzialnego w tym wieku moje 18-23 letnie kolezanki podrzucaja dzieci swoim matkom i lataja co 2 dni po imprezach a ona godziła szkole i dziecko na prawdę mogę ją pochwalić ja ją poznałam jak miała 16 lat i Kubuś miał roczek już zawsze byłam pełna podziwu syn poza nią świata nie widzi do tej pory
a ma już 6 latek
Dwa młodsze tez maja dobrze tyle ze teraz zeszła na psy... jest dziwką bo inaczej tego nie nazwę seks za pieniądze łatwa kasa jak ona to mówi kiedyś była inna ale wymówka ze to dla dzieci robi nie przemawia do mnie
Livia
Nela
Marcel
-
To ja jedna ze starszych
. 32
Ciuszków nie kupuję bo juz sie nakupowalam i mnie nie ciągnie
A wiedza juz wszyscy bo mama obdzwonila wszystkichAgnieszka0812, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny