Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie w 11 tygodniu
U mnie nogi suche, twarz tez sucha ale pelno pryszczy
Ja dzisiaj oczywiscie pobudka o 6 bo córka sie wyspała i koniec spania
Cisnienie z rana 110/69/57 czyli ledwo przytomna
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:07
xpatiiix3, Alicce, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Właśnie wstałam,padnięta jestem.Mimo ,że moje dziecko dało mi dziś pospać to ziewam strasznie, masakra.Co do cery to w ciąży w wieku 32 lat mam pryszcze i gule pod skórą jak jakaś nastolatka.Od samego początku ciąży już chyba tonę parówek zjadłam, mąż się śmieje że jak tyle ich zajadam to i paróweczka będzie haha
Alicce, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu_leczka wrote:Właśnie wstałam,padnięta jestem.Mimo ,że moje dziecko dało mi dziś pospać to ziewam strasznie, masakra.Co do cery to w ciąży w wieku 32 lat mam pryszcze i gule pod skórą jak jakaś nastolatka.Od samego początku ciąży już chyba tonę parówek zjadłam, mąż się śmieje że jak tyle ich zajadam to i paróweczka będzie haha
BĘDZIE dziewczynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:BĘDZIE dziewczynka
A ja obstawiam chłopaka, bo druga ciąża całkiem inna od pierwszej.A tak naprawdę to nie ważne co byle tylko szczęśliwie dotrwać do końca:-)Gratuluję dziewczynki:-)Ja mam już taką prawie 6 letnią w domu, a charakter,że hoho, ale Kocham nad życie -
Dariaaa88 wrote:najważniejsze żeby było zdrowe
mnie wkurza jak każdy mówi mi "teraz będziesz miała dziewczynkę" albo "pewnie chciałabyś dziewczynkę". normalnie wkurzam się strasznie, bo mi płeć jest obojętna. po tylu miesiącach starań, leczenia dla mnie najważniejsze jest urodzić zdrowego bobaska i będę się bardzo cieszyć czy to będzie córcia czy drugi synek
hiacynta99, OlkaBdg lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWitam się z rana i życzę miłego weekendu! :*
Widzę ze juz genetyczne coraz bliżej, forum się uspokoiło bo z tygodnia na tydzień same dobre wiadomościpozostaje się tylko cieszyć z ciąży
my z usg juz w 12tc jesteśmy
Sciskamy! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:56
xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
hej, hej
my znowu poranna pobudka. dlaczego????? nie lubię tych porannych napadów głodu.
na dworzu widać że przymrozek był bryyyy dobrze że wychodzić nie muszę
miłego dnia!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
ja kiepsko wyspana jestem, głupoty mi sie śnią od kilku nocy
brzuch pobolewa, pasowała by wizyta w kibelku!
A co do cery, miałam syfy ale sie troche uspokoiło wyglądam jak człowiek
Po synku to ja blizny po strach leczyłam, musiałam grzywkę zapuścić żeby ludzi nie odstraszać, mam nadzieje ze w tej ciazy nie powtórzy sie -
Jadę ja do szkoły już albo i dopiero
musiałam sama dzieciaki poogarniać i się zeszło troszkę w czasie
ja mam więcej objawów jak w ciąży z synem w ciąży z córką promieniałam normalnie cera idealna a teraz brr jak gówniarz wyglądam
ale objawy objawami bo cześć mam mieszanych trochę tu trochę tam także czuje chłopca ale mam wrażenie tez ze mogę się mylić tu jest 50/50 szans także zobaczymy może juz pod koniec października się dowiem...
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny