Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
ja w ogóle na razie nie chcę poznawać płci, choć się domyślam
dziś babcia mojego męża obudziła mnie z rana i mówi, że przyniosła mi sniadanie. ja patrzę a tu kurczak z rożna! jak powąchałam to mnie prawie odrzuciło. udawałam, że się cieszę i zjem na obiad... masakra, coraz lepsze pomysły rodzinka maEliana, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:i jeszcze ja mam w ten dzien genetyczne!
boje sieeeeeee, a Wy?
też się boję. wiem, poprostu wiem że moje dziecko jest zdrowiuteńkie a i tak się bojęAgnieszka0812, Anna255, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Hej z ta wróżba to chyba i ja spróbuje bo cos mi się kojarzy ze babcia robiła to dla mojej mamy jak była z moja siostra w ciazy i się chyba sprawdziło
u mnie pierwsze dziecko to aby zdrowe było chociaż ja myśle ze może być dziewczynka
u mnie dalej rano mdłości ale popołudniu już wszystko dobrze. Dziś siostra mojego robi urodziny na 30 osób u mnie w domu wiec pewnie już wszyscy bedą wiedzieć o ciazy.. A pierwsze usg dopiero 19.10... Miłego dnia!!
-
Eliana- Eliasz to piękne imię
Mnie się wogóle bardzi podobają biblijne imiona, ale mąż naciska na standardowe typu Kasia, Ania, Marysia. Chłopiec napewno będzie Wojtek, dla dziewczynki nie mamy pomysłu. No i nie mam żadnego przeczucia czy będzie on czy ona
Agnieszka0812, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość
-
hej a wam tez jest tak strasznie zimno ? ręce stopy i nawet nos mam taki zimny no jak już sie rozgrzeje to chwile ciepło trzyma...
A co do badan genetycznych one sa piękne nic sie nie bójcie ja swoje robiłam w profamili w Rzeszowie (w poprzedniej ciąży) obraz dużo lepszy i mam kilka zdjęć 3 d z tego badania j już widać bardzo duzo no i wtedy byl ze mna maz i dowiedzieliśmy sie o plci . Ja miałam je darmowe ze względu na wcześniejsze poronienie . Teraz tez o ile wszystko będzie dobrze chce tam rodzic osobne sale do rodzenia super personel i jedzenie bylo mniam;D hehe
My mamy dużo chłopczyków w rodzinie i żeby sie nie powtarzać wybraliśmy dla chłopca Błażej;D o ile sie nie zmieni i ewentualnie choc watpię ze bedzie dziewuszka będzie ZuzannaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:22
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Eliana- Eliasz to piękne imię
Mnie się wogóle bardzi podobają biblijne imiona, ale mąż naciska na standardowe typu Kasia, Ania, Marysia. Chłopiec napewno będzie Wojtek, dla dziewczynki nie mamy pomysłu. No i nie mam żadnego przeczucia czy będzie on czy ona
Haha Kasia ładne imię bo mojeja mam juz wybrane albo będzie Lena albo Mikołaj
williams1, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:hej a wam tez jest tak strasznie zimno ? ręce stopy i nawet nos mam taki zimny no jak już sie rozgrzeje to chwile ciepło trzyma...
A co do badan genetycznych one sa piękne nic sie nie bójcie ja swoje robiłam w profamili w Rzeszowie (w poprzedniej ciąży) obraz dużo lepszy i mam kilka zdjęć 3 d z tego badania j już widać bardzo duzo no i wtedy byl ze mna maz i dowiedzieliśmy sie o plci . Ja miałam je darmowe ze względu na wcześniejsze poronienie . Teraz tez o ile wszystko będzie dobrze chce tam rodzic osobne sale do rodzenia super personel i jedzenie bylo mniam;D hehe
My mamy dużo chłopczyków w rodzinie i żeby sie nie powtarzać wybraliśmy dla chłopca Błażej;D o ile sie nie zmieni i ewentualnie choc watpię ze bedzie dziewuszka będzie Zuzanna
Ja mam w domu 23 stopnie i nos zimny, dreszcze już sama nie wiem jak się rozgrzać.Kołderka łóżeczko i leniuchowanie.W tej ciąży to kompletnie nic się nie chce.
Ja z córą wybrałyśmy dla chłopca Natan i Iwo ale mąż nosem kręci.Śmieje się,że pójdzie i zarejestruje jak sam będzie chciał -
Tyle piszecie że ciężko nadrobić zaległości
ja też zaliczam się do starszych, 29 lat i jak będę rodzić to też jeszcze 29
widzę że naprawdę dużo się tu dzieje, imiona,płeć..
Ja na razie nic nie kupuję, jestem z tych które nie chcą zapeszac. Poza tym mam 4 rodzeństwa i tam jest w sumie 4 chłopców i 3 dziewczynki, więc ja dużo rzeczy dostanę
Pisalyscie o genetycznym też mam w przyszłym tygodniu, ale staram się myśleć pozytywnie.
monilia84 lubi tę wiadomość
-
monaa wrote:Tyle piszecie że ciężko nadrobić zaległości
ja też zaliczam się do starszych, 29 lat i jak będę rodzić to też jeszcze 29
widzę że naprawdę dużo się tu dzieje, imiona,płeć..
Ja na razie nic nie kupuję, jestem z tych które nie chcą zapeszac. Poza tym mam 4 rodzeństwa i tam jest w sumie 4 chłopców i 3 dziewczynki, więc ja dużo rzeczy dostanę
Pisalyscie o genetycznym też mam w przyszłym tygodniu, ale staram się myśleć pozytywnie.
Na pewno będzie ok:-)Mi jak byłam w ciąży z córą nie dało rady zbadać przezierności karku a urodziła się cała i zdrowa.Rozdarty ideałmonaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
O to Wy już o imionach
U mnie będzie Aleksander a dla dziewczynki nie potrafię za nic w świecie wybrać... Kornelia, Helenka, Hania, Zuzia... i żadne z tych do końca mi nie podchodzi, mojej mamie się podoba Lenka, ale to takie popularne wśród moich znajomych i nie chcę powtarzać
I Lilien ładne, ale też co druga to Lilien
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
cześć,
oczywiście nie wytrzymałam i pobiegłam dziś na usg:)
uspokoił mnie dr:) wszystko ok, a mój bąbelek ma już 29,3 mm:) serduszko bije 162 /min:)
Jestem prze szczęśliwa!hiacynta99, luna91, monaa, bimba, xpatiiix3, Agnieszka0812, Eliana, Aniu_leczka, monilia84, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjosephinka84 wrote:cześć,
oczywiście nie wytrzymałam i pobiegłam dziś na usg:)
uspokoił mnie dr:) wszystko ok, a mój bąbelek ma już 29,3 mm:) serduszko bije 162 /min:)
Jestem prze szczęśliwa!
Gratulacjewidzisz wszystko jest w porządku
proszę o pozytywne nastawienie