Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi właśnie Ola tak średnio dla dziewuszki bo u nas w rodzinie była taka Ola i mi się źle kojarzy
Ale tak mi nieśmiało przeszła Urszulka przez głowę...
Magdalena - no u mnie w rodzinie Olek właśnie nie każdemu pasuje, ale dla mnie jest okMój ojciec najbardziej kręci nosem i wymyślił Mieszko
Ja mam odwrotnie dla chłopaka mam dużo imion dla dziewczynki mało. Zosia ładne
A dla chłopaczka: Antoni, Adam, Michał, Marcel, Wojtek(?), Wiktor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:26
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mój synek jest Wiktor nie mogliśmy się zdecydować i ostateczna decyzja padła na porodowce
Jeszcze się nie zastanawiałam w sumie nad imionami ale chyba dla chłopca będzie Adam a dla dziewczynki Anastazja mieszkamy w UK wiec szukamy imion które będzie tutaj można bez problemu wymówićhiacynta99, monaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
U mnie chłopiec Miłosz nie ma zmiłuj
a dziewczynka nie mam pojęcia
A ja już prawie pod domem babka puściła Nas godzinkę wcześniej z resztą I tak tylko 4 dziewczyny razem ze mną.. fajna frekwencja już 3 weekend tak...hiacynta99, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patii- jaki kierunek szkoły, nie pamiętam czy mówiłaś kiedys
To było moje marzenie z dzieciństwa iść do szkoły, kiedy nikt więcej nie przyjdzie i puszczą mnie do domuAlbo kiedy na lekcję przychodziła garstka i nie przerabiano materiału, żeby pozostali nie mieli zaległości
-
Witam Was. Nie nadrobie chyba tylu stron nigdy bo ze 100 ich mam. Jakis czas nie wchodzilam. Musialam troszke odetchnac i nie czytac niektorych postow zeby nie wkrecac sobie ze moze byc cos nie tak.. dlatego mniej czytam i jestem spokojniejsza.. Na wizycie 2.10 nasz Kropeczek mial 3mm. Minal juz tydzien wiec pewnie urosnal sporo
od 3 dni mecza mnie mdlosci. Nic nie moge jesc oprocz pomaranczy... soku pomaranczowego... no ale to chyba dobre oznaki.. niedobre to to ze malo jem. mam dzien ze zjem, mam dzien ze nie moge... chyba jest jeszcze we mnie strach czy wszystko bedzie ok. Pierwsza taka powazniejsza wizyte mam dopiero w 12tyg bodajze chyba ze przyspiesza ze wzgledu na to ze musze kontrolowac tsh przez niedoczynnosc tarczycy... czekam na list ze szpitala i sie okaze na kiedy wizyta. Pewnie nie wytrzymam i pojade jeszcze prywatnie..
luna91, monilia84 lubią tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo...Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
My z mężem jesteśmy zgodni jedynie co do imienia dla chłopca, że będzie Kacper. Dla dziewczynki mąż chciałby Zosię mnie jednak to imię jakoś się źle kojarzy i będę musiała go przekonać do Blanki, Oliwii albo Alicji
williams1, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A ze mam chwile czasu wrzucam moje biedne łapsko piecze jak cholera mimo smarowania rana obok rany jest wygląda jakbym niewiadomo co miała na tych rękach matko rękawiczki chyba jutro założę bo mi tak w autobusie na ręce się patrzyli...
Masz jakaś cholesterol owa czy coś w tym rodzaju myślicie że w ciąży nie zaszkodzi.? Neutrogena i inne nawet dupa nic nie dają. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:33
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A ze mam chwile czasu wrzucam moje biedne łapsko piecze jak cholera mimo smarowania rana obok rany jest wygląda jakbym niewiadomo co miała na tych rękach matko rękawiczki chyba jutro założę bo mi tak w autobusie na ręce się patrzyli...
Masz jakaś cholesterol owa czy coś w tym rodzaju myślicie że w ciąży nie zaszkodzi.? Neutrogena i inne nawet dupa nic nie dają. .. -
xpatiiix3 wrote:A ze mam chwile czasu wrzucam moje biedne łapsko piecze jak cholera mimo smarowania rana obok rany jest wygląda jakbym niewiadomo co miała na tych rękach matko rękawiczki chyba jutro założę bo mi tak w autobusie na ręce się patrzyli...
Masz jakaś cholesterol owa czy coś w tym rodzaju myślicie że w ciąży nie zaszkodzi.? Neutrogena i inne nawet dupa nic nie dają. ..
Możesz spróbować wazeliną kosmetyczną posmarować albo wsmarować w dłonie również olejek rycynowy mi się sprawdziło a miałam podobne sytuacje po detergentachxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:OOOO jak fajnie już o imionkach
U nas jak będzie chłopiec to napewno będzie Dawidek a jak dziewczynka to mąż ma wybrać ale oczywiście w konsultacji ze mną
może Nikola
ja mam Dawidka -śliczne imię - a dziecko Anioł
grzeczniutki ,pomocny przytulasekxpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A tak apropo szkoły nauczycielka do mnie a Ty dzidziusia się przypadkiem nie spodziewasz.? A ja yyy ale skąd taki pomysl.? No widać brzuszek już spory i po buzi :o a ja no tak ,ale to jeszcze tajemnica ,a ona no ja nie wiem jak długo Ty to ukryjesz, bo brzuszek już pokaźny taki nie da się pomylić z sadełkiem, bo za szczupła jesteś i sterczy sam brzuszek
monilia84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny