X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ze mam chwile czasu wrzucam moje biedne łapsko piecze jak cholera mimo smarowania rana obok rany jest wygląda jakbym niewiadomo co miała na tych rękach matko rękawiczki chyba jutro założę bo mi tak w autobusie na ręce się patrzyli...

2vvp8hl.jpg

Masz jakaś cholesterol owa czy coś w tym rodzaju myślicie że w ciąży nie zaszkodzi.? Neutrogena i inne nawet dupa nic nie dają. ..
    A jakimś bepanthenem, albo ta robioną maścią do pupy.

xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mi zimno ale w domu mam 16-17 st..
    Kochana w cale się nie dziwię cóż to tak zimno masz? :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w piecu trzeba napalony centralne mamy a nie było dzisiaj kiedy.. ojj bywało w zimę i po 12-13 to dopiero tragedia..

Wypróbuję wszystko byle coś zrobić bo juz mam dosc wózka prowadzić się nie da nawet bo krew po rękach się leje jak zgi nam palce..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 19:36

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja już po imprezie rodzinnej...co do spodni z h&m ciążowych serdecznie polecam :) ja mam 2 pray jedne czarne rurki,a drugie jeansy są mega wygodne :) a dzisiaj nabyłam 2 staniki z mothercare kosztowały 170 zł,ale za dobry stanik jestem w stanie zapłacić odpowiednią cenę,jest mega wygodny,bez żadnych fiszbin itp. fakt faktem nie są seksowne,ale do jakiś babciowatych też nie należą :)

mnie również dopadło przeziębienie,ból głowy,ból zatok,chrypa,obecnie pije mleko z czochem i miodem,coś czuje,że zakończy się to intymnym przytulaskiem z klozecikiem

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to chyba dobrze ze jednak na zimę się myślicie wyprowadzić bo strasznie zimno masz oby jak najszybciej wam się udało coś fajnego znaleźć :-)
    candles88 i luna - dla was też dużo zdrówka mam nadzieje ze szybko nam przejdzie

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak fatalnie czuje ze z tej bezsilności Wiktorowi bajki poscilam na codzień nie oglądamy tv wiec aż mi głupio :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Ja się tak fatalnie czuje ze z tej bezsilności Wiktorowi bajki poscilam na codzień nie oglądamy tv wiec aż mi głupio :|

Ja też się fatalnie czuję :( nie wiem co nas tak wzięło, jakaś taka słaba jestem...

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie wróciłam z kolacji z mężem dziś nasza 7 rocznica i pod kocykiem leżę, w sumie już rano myślałam,że mi mdłości przeszły a tu znów atak i cały dzień się męczyłam..

mnie dla dziewczynki podoba się Oliwia, a dla chłopca Ignacy lub Wiktor a mężowi Klemens :P

ja jak urodzę będę mieć 26 lat, tako cichu myślę,że fajnie byłoby urodzić na urodziny swoje a mam 21.04:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam tp na 21.04 ale zadnego nie donosilam hehe ze względu na szyjke to ja mam nadzieję że wgl do kwietnia dotrwam

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na 9 maj ale na bank będzie min tydzień wcześniej ze względu na wzw juz się modlę żeby się samo zaczęło i nie musiałabym pójść na wywoływanie :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 20:09

w7eM.png
    ozEK.png
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez za dwa miesiące kończę 30 lat a pierwsze dziecko urodziłam w wieku 23 lat ;) mi dla dziewczynki podoba sie Lilka a dla chłopca Jurek !

Owieczka29
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde i wczoraj i dzisiaj rzygalam. Mam nadzieje ze to nie zapowiedz na następny miesiac

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wy wykonujecie test pappa?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie doczytałam ze w UK standardowo jest on robiony przy pobieraniu krwi po prostu tutaj nie wnikają w nazwy badań itp mi zawsze gdy pytałam położna jak wyniki mówiła ze wszystko ok :-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    dziewczyny czy wy wykonujecie test pappa?
    Ja samo usg bez pappa. Tak mi zasugerowala ginekolog.

p19u0tc70smx8ddn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie pytał o to ,ale mówię ,że mam dwoje zdrowych dzieci to mówi ,a to nie ma sensu robić ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mnie pytał o to ,ale mówię ,że mam dwoje zdrowych dzieci to mówi ,a to nie ma sensu robić ;)

a we wcześniejszych ciążach robiłaś test?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię Pappa ale w Medicover to standard że robią każdemu. Jego wynik i tak nic nie zmieni.

A tak w ogóle to mam straszny jadłowstręt! Normalnie od wszystkiego mi niedobrze i wszystko mi śmierdzi! Jem tylko jajka i pomidory. Wczoraj na obiad łosoś i kapusta kiszona a poprzedni obiad ryż z jogurtem i cynamonem. Normalnie masakra!!! Ledwo daję radę dziecku obiad podać bo śmierdzi i na mdłości mi się zbiera. Ale za to dzisiaj po tej glukozie wzięło mnie na kebaba i MUSIAŁAM go zjeść! Największy jaki był!!! Pyszny :)

A jutro przyjeżdża moja teściowa i zostanie z nami tydzień. Może coś mi pomoże, przynajmniej niech obiady gotuje :P Tylko, że zagada mnie na śmierć i pewnie będzie chciała "po swojemu" mi Franka wychowywać czyli rozpieszczać. Mam nadzieję, że już jej przeszło dawanie mu po kryjomu za moimi plecami tego czego ja mu nie daję jeść, np. czekolady. No cóż jakoś trzeba będzie przeżyć. Mąż przynajmniej będzie szczęśliwy, że ma mamusię blisko :)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcie są od tego żeby rozpieszczac ;-) pamiętam jak moja gdy mama nie widziała to dawała mi taki napój -ptysia. Pamiętacie go?:-) czegoś takiego to bym się ze smakiem napila :-D

p19u0tc70smx8ddn.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy którejś z Was w badaniu moczu wyszło białko?

p19u0tc70smx8ddn.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ