Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:A ze mam chwile czasu wrzucam moje biedne łapsko piecze jak cholera mimo smarowania rana obok rany jest wygląda jakbym niewiadomo co miała na tych rękach matko rękawiczki chyba jutro założę bo mi tak w autobusie na ręce się patrzyli...
Masz jakaś cholesterol owa czy coś w tym rodzaju myślicie że w ciąży nie zaszkodzi.? Neutrogena i inne nawet dupa nic nie dają. ..xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Bo w piecu trzeba napalony centralne mamy a nie było dzisiaj kiedy.. ojj bywało w zimę i po 12-13 to dopiero tragedia..
Wypróbuję wszystko byle coś zrobić bo juz mam dosc wózka prowadzić się nie da nawet bo krew po rękach się leje jak zgi nam palce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 19:36
Livia
Nela
Marcel
-
hej dziewczyny,ja już po imprezie rodzinnej...co do spodni z h&m ciążowych serdecznie polecam
ja mam 2 pray jedne czarne rurki,a drugie jeansy są mega wygodne
a dzisiaj nabyłam 2 staniki z mothercare kosztowały 170 zł,ale za dobry stanik jestem w stanie zapłacić odpowiednią cenę,jest mega wygodny,bez żadnych fiszbin itp. fakt faktem nie są seksowne,ale do jakiś babciowatych też nie należą
mnie również dopadło przeziębienie,ból głowy,ból zatok,chrypa,obecnie pije mleko z czochem i miodem,coś czuje,że zakończy się to intymnym przytulaskiem z klozecikiemAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Pati to chyba dobrze ze jednak na zimę się myślicie wyprowadzić bo strasznie zimno masz oby jak najszybciej wam się udało coś fajnego znaleźć
candles88 i luna - dla was też dużo zdrówka mam nadzieje ze szybko nam przejdziexpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Ja się tak fatalnie czuje ze z tej bezsilności Wiktorowi bajki poscilam na codzień nie oglądamy tv wiec aż mi głupio
Ja też się fatalnie czujęnie wiem co nas tak wzięło, jakaś taka słaba jestem...
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
ja właśnie wróciłam z kolacji z mężem dziś nasza 7 rocznica i pod kocykiem leżę, w sumie już rano myślałam,że mi mdłości przeszły a tu znów atak i cały dzień się męczyłam..
mnie dla dziewczynki podoba się Oliwia, a dla chłopca Ignacy lub Wiktor a mężowi Klemens
ja jak urodzę będę mieć 26 lat, tako cichu myślę,że fajnie byłoby urodzić na urodziny swoje a mam 21.04:) -
Kurde i wczoraj i dzisiaj rzygalam. Mam nadzieje ze to nie zapowiedz na następny miesiac
-
Ja robię Pappa ale w Medicover to standard że robią każdemu. Jego wynik i tak nic nie zmieni.
A tak w ogóle to mam straszny jadłowstręt! Normalnie od wszystkiego mi niedobrze i wszystko mi śmierdzi! Jem tylko jajka i pomidory. Wczoraj na obiad łosoś i kapusta kiszona a poprzedni obiad ryż z jogurtem i cynamonem. Normalnie masakra!!! Ledwo daję radę dziecku obiad podać bo śmierdzi i na mdłości mi się zbiera. Ale za to dzisiaj po tej glukozie wzięło mnie na kebaba i MUSIAŁAM go zjeść! Największy jaki był!!! Pyszny
A jutro przyjeżdża moja teściowa i zostanie z nami tydzień. Może coś mi pomoże, przynajmniej niech obiady gotujeTylko, że zagada mnie na śmierć i pewnie będzie chciała "po swojemu" mi Franka wychowywać czyli rozpieszczać. Mam nadzieję, że już jej przeszło dawanie mu po kryjomu za moimi plecami tego czego ja mu nie daję jeść, np. czekolady. No cóż jakoś trzeba będzie przeżyć. Mąż przynajmniej będzie szczęśliwy, że ma mamusię blisko