X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może maść witaminowa?

p19u0tc70smx8ddn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie się zastanawiałam nad cholesterolowa i witaminowe bo mam obie robione takie z apteki

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce no ma tupet hehehe a co by było gdyby to jednak nie ciąża głupio by jej się zrobiło :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Alicce no ma tupet hehehe a co by było gdyby to jednak nie ciąża głupio by jej się zrobiło :P

myśle ze musiała na 1oo % wiedziec inaczej by nie spytała ... tak myślę ...
    ktoś już jej doniósł ...

mnie tez sasiadka zapytała prosto z mostu - słyszałam ze w ciazy jestes ???
    gratulacje ...
    sami nawet nie wiemy ile ludzi sie nami interesuje ;)
    /ja osobiscie nawet gdybym wiedziała -mialabym w sobie choc troche taktu i sie nie pytała... jak osoba zaiteresowana zechce to sama powie ...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nikt nie wie o ciąży nikt oprócz mnie kamila i jego rodziców także w szkole nie było mowy by ktoś doniósł hmm z resztą nie ma co roztrzasać nie dojdziesz tolku z reszta dzisiaj w czzrnej dopasowanej sukience/tunice byłam nie miałam się w co ubrać już..:P potem w kubku w szkole przeglądałam się w dużym lustrze i bez kitu chyba tylko jakiś debil by się nie domyslil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:15

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 10 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawiązując do poprzednich wpisów ;) to mam 26 lat, jest to pierwsza ciąża. Urodze prawie równo w pierwszą rocznicę ślubu :)
    Nasze imię dla dziewczynki to Jagoda, a dla chłopca kompletnie nie mamy pomysłu.. Nic nam się nie podoba;)

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 1 dziecko urodziłam mając 24 lata
    drugie 26
    poroniłam mając 22 i 23 :(
    taka to moja historia
    teraz jak bedzie wszystko ok urodzę w wieku 32 lat ...
    moze na imieniny Zofii 15.05 ? ;) kto wie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

My dla dziewczynki Zosia a dla chłopca Leon (co do Leona pewności nie ma)
    Kupiłam dzisiaj rogal Motherhood i polecam :) mega wygodny juz się z nim nie rozstane :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee - ja właśnie chciałam mieć jak najprędzej, po ślubie zajęło nam pół roku no i 23 lata to poronienie :( A teraz 24 i mam nadzieję, że wszystko będzie ok :) A jeśli chodzi o głupie pytania to uwierz są tacy idioci. Ja jak zaszłam w poprzednią to moja mama rozgadała wszystkim -w tym swojej znajomej, która uwaga przyjechała kiedyś do mnie do pracy jako przedstawicielka a to było jakieś 4 miesiące po poronieniu. I ona do mnie z tekstem przy takiej pracownicy: a słyszałam, że mama będzie babcią! Kurwa co za idiotka nie widziała, że brzucha nie ma? Ja na dodatek jestem bardzo szczupła więc nie ma mowy o jakiejś pomyłce.

A raz pojechaliśmy z mężem do kuzynki, ona otwiera a tam brzuch ciążowy! No, ale ja nie jestem pojebana i nie pytam ludzi o takie rzeczy chociaż głupio trochę było bo ona 5mc ciąży i łaziła z takim brzusiem wielkim. No i dowiedzieliśmy się pocztą pantoflową, a nie mówili bo pierwszą ciążę poroniła i się panicznie bała mówić :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:28

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:38

anka418 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Też dzisiaj kupiłam kojec/rogal Motherhood! Już się na nim wyciągnęłam - jest super!
    Kupiłam jeszcze dwie pary spodni ciążowych w h&m, bo w swoje już ledwo wchodzę ;) - ostatnio z porozpinanymi guzikami chodziłam/siedziałam - jak tylko wciągnęłam te ciążowe na siebie to dziewczyny... uczucie jakbym miała najwygodniejsze spodnie świata na sobie! :) hahaha :)

Co do imion - my na razie wymyślilśmy Szymona i Julię, ale zobaczymy co wyjdzie w efekcie końcowym :)

Ja jadę jutro po spodnie do h&m dzisiaj przymierzyłam a że z legitymacja studencka jest 25% zniżki to wezmę od siostry legitke i kupie jutro :)

• kkasya Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:37

biedronka92 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te spodenki to jeansy ciążowe? Dziewczyny Wy się już w spodnie nie mieścicie? Ja na wadze niestety + 3kg, ale pielęgniarka mi powiedziała, że to te zastrzyki z proga, woda mi się zatrymała i cellulit się pokazał :/ No, ale na razie się dopinam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:50

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:27

Alicce lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam problem z jedzeniem, gotuję sobie obiady, ale jak zjem obiad domowy to nadal mam ochotę dopchać się fast foodem, ledwo potrafię się opanować przed zamówieniem pizzy teraz :( wczoraj dopchałam się mc donaldem. Nie wiem czemu tak jest, muszę nad sobą panować, bo zaraz będę szersza niż wyższa.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:41

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A te spodenki to jeansy ciążowe? Dziewczyny Wy się już w spodnie nie mieścicie? Ja na wadze niestety + 3kg, ale pielęgniarka mi powiedziała, że to te zastrzyki z proga, woda mi się zatrymała i cellulit się pokazał :/ No, ale na razie się dopinam :D

Ja mam -3 kg narazie :) ale te spodnie to normalny rozmiar mają a nie jakiś większy z tym ze maja golf :)

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a mnie coś bierze chyba jakaś grypa bo mnie z zimna trzęsienie i każda część ciała mnie boli :| ale jak mówią mamy nie biorą zwolnienia jakoś musze przetrwać do 20 ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Kurde a mnie coś bierze chyba jakaś grypa bo mnie z zimna trzęsienie i każda część ciała mnie boli :| ale jak mówią mamy nie biorą zwolnienia jakoś musze przetrwać do 20 ;-)

Mam to samo, niestety ostatnimi dniami czuję sie kiepsko :/ jedyne co mogłabym robić to spanie i jedzenie.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zimno ale w domu mam 16-17 st..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ