Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Alicce no ma tupet hehehe a co by było gdyby to jednak nie ciąża głupio by jej się zrobiło
myśle ze musiała na 1oo % wiedziec inaczej by nie spytała ... tak myślę ...
ktoś już jej doniósł ...
mnie tez sasiadka zapytała prosto z mostu - słyszałam ze w ciazy jestes ???
gratulacje ...
sami nawet nie wiemy ile ludzi sie nami interesuje
/ja osobiscie nawet gdybym wiedziała -mialabym w sobie choc troche taktu i sie nie pytała... jak osoba zaiteresowana zechce to sama powie ... -
Ale nikt nie wie o ciąży nikt oprócz mnie kamila i jego rodziców także w szkole nie było mowy by ktoś doniósł hmm z resztą nie ma co roztrzasać nie dojdziesz tolku z reszta dzisiaj w czzrnej dopasowanej sukience/tunice byłam nie miałam się w co ubrać już..
potem w kubku w szkole przeglądałam się w dużym lustrze i bez kitu chyba tylko jakiś debil by się nie domyslil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:15
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicee - ja właśnie chciałam mieć jak najprędzej, po ślubie zajęło nam pół roku no i 23 lata to poronienie
A teraz 24 i mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jeśli chodzi o głupie pytania to uwierz są tacy idioci. Ja jak zaszłam w poprzednią to moja mama rozgadała wszystkim -w tym swojej znajomej, która uwaga przyjechała kiedyś do mnie do pracy jako przedstawicielka a to było jakieś 4 miesiące po poronieniu. I ona do mnie z tekstem przy takiej pracownicy: a słyszałam, że mama będzie babcią! Kurwa co za idiotka nie widziała, że brzucha nie ma? Ja na dodatek jestem bardzo szczupła więc nie ma mowy o jakiejś pomyłce.
A raz pojechaliśmy z mężem do kuzynki, ona otwiera a tam brzuch ciążowy! No, ale ja nie jestem pojebana i nie pytam ludzi o takie rzeczy chociaż głupio trochę było bo ona 5mc ciąży i łaziła z takim brzusiem wielkim. No i dowiedzieliśmy się pocztą pantoflową, a nie mówili bo pierwszą ciążę poroniła i się panicznie bała mówićWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:28
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnykkasya wrote:Też dzisiaj kupiłam kojec/rogal Motherhood! Już się na nim wyciągnęłam - jest super!
Kupiłam jeszcze dwie pary spodni ciążowych w h&m, bo w swoje już ledwo wchodzę- ostatnio z porozpinanymi guzikami chodziłam/siedziałam - jak tylko wciągnęłam te ciążowe na siebie to dziewczyny... uczucie jakbym miała najwygodniejsze spodnie świata na sobie!
hahaha
Co do imion - my na razie wymyślilśmy Szymona i Julię, ale zobaczymy co wyjdzie w efekcie końcowym
Ja jadę jutro po spodnie do h&m dzisiaj przymierzyłam a że z legitymacja studencka jest 25% zniżki to wezmę od siostry legitke i kupie jutro -
A te spodenki to jeansy ciążowe? Dziewczyny Wy się już w spodnie nie mieścicie? Ja na wadze niestety + 3kg, ale pielęgniarka mi powiedziała, że to te zastrzyki z proga, woda mi się zatrymała i cellulit się pokazał
No, ale na razie się dopinam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:50
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny ja mam problem z jedzeniem, gotuję sobie obiady, ale jak zjem obiad domowy to nadal mam ochotę dopchać się fast foodem, ledwo potrafię się opanować przed zamówieniem pizzy teraz
wczoraj dopchałam się mc donaldem. Nie wiem czemu tak jest, muszę nad sobą panować, bo zaraz będę szersza niż wyższa.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:A te spodenki to jeansy ciążowe? Dziewczyny Wy się już w spodnie nie mieścicie? Ja na wadze niestety + 3kg, ale pielęgniarka mi powiedziała, że to te zastrzyki z proga, woda mi się zatrymała i cellulit się pokazał
No, ale na razie się dopinam
Ja mam -3 kg narazieale te spodnie to normalny rozmiar mają a nie jakiś większy z tym ze maja golf
-
Madziaaaaa wrote:Kurde a mnie coś bierze chyba jakaś grypa bo mnie z zimna trzęsienie i każda część ciała mnie boli
ale jak mówią mamy nie biorą zwolnienia jakoś musze przetrwać do 20
Mam to samo, niestety ostatnimi dniami czuję sie kiepskojedyne co mogłabym robić to spanie i jedzenie.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek