Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny ja żartuje tylko
no pewnie ,że nie ważne co bedzie
aby bylo zdrowe
ja mam chlopca i dziewczynke w domu i naprawde obojetne mi co bedzie /choc nie ukrywam ciekawosc jest ... ale tak czy tak to nie istotne ...aby zdówko było ...
po prostu czuję ze bedzie dziewczynkanic pozatym ... a jak bylam w ciazy z synem to nie moglam jesc miesa /odrzucalo mnie - dlatego palnełam ze te parówki sugeruja dziewczynke ... to byl zart oczywiscie ...
nie chciałam nikogo urazić absolutnie ...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja dzisiaj w końcu wysłana bo wczoraj byłam zombie
Co do cery włosów i paznokci mam dużo w lepszym stanie nIż w ciąży z synkiem cera naprawdę super ani tłusta ani wysuszona Praktycznie nie musze się malować minus taki ze raz na jakiś czas jakiś pryszcz wyskoczy ale naprawdę żadko
Zawsze miałam super włosy ale teraz to już są mega napatrzeć się nie mogę i moje zwykle marne paznokcie do życia wracają
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Alicce bzdura a kogo Ty urazilas hehe weź nie przejmuj się nikt nic złego nie powiedział ja też mam parę i mi to obojętne
aby zdrowe
w poniedziałek mam usg ale na tym nic się nie dowiem zobaczymy 27 października jak prywatnie pójdę 15tc to już powinno być widać na dobrym sprzęcie
tak się Nam udało tez się śmiałam z tego bo bawiłam się kiedyś we wróżkę i kazdemu się sprawdzało
hehe
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mi się wydaje,że coś jest z tym przeczuciem..
Ja od samego początku jak myślę o moim bąblu to wyślę w kryteriach "TO CHŁOPIEC".
Aczkolwiek gdyby urodziła się córeczka to równie mocno bym się ucieszyła. Tym bardziej,że mimo iż zakładam chłopca, wybrane 100% imię mamy dla dziewczynki :)Co do imienia dla chłopca nie możemy się dogadać.
No dobra, test z sody też zrobiłam.. I się zapieniło, chyba,ze to moje oczy poniosła pienista fantazja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:28
xpatiiix3, Agnieszka0812, hiacynta99, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
hej dziewczyny
witam się z Wami sobotnie,u mnie od rana energia rozpiera zrobiłam śniadanko
dla siebie i dla mężusia,teraz oglądamy chwile tv i szykujemy się na rodzinną impreze,babcia męża kończy dziś 88 lat
z tym,że przed imprezą rodzinną odwiedzimy kilka sklepów
u nas zimno trzeba wyjąć czapki,rękawiczki i kominy
P.S.
u mnie przeczucie,że chłopiec,a mąż bardzo liczy na dziewunięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:30
-
Pati, jak się zapieni to na chłopca, jak nie to dziewczynka.A wykonanie, wsypujesz do pojemniczka łyżeczkę sody, i wlewasz do niej poranny mocz. Reszta jak wyżej
Candles88, u mnie mężu też na początku wspominał o dziewczynce ( jak nie byłam w ciąży), a teraz to już mu wszystko jednoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:38
Pozdrawiam,
Ola -
Hej laseczki. A ja siedzę po glukozie w przychodni i czekam na kolejne pobranie.
Dla mnie płeć nieistotna, ale mąż liczy na córkę bo synka już mamy. Moja mama za to przewiduje, że drugi chłop będzie i powiem Wam że ja też mam przeczucie że drugi chłop będzie. Zwariuje z trzema chłopami w domu!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o takiej właśnie mini niby wróżbie dla śmiechu można sobie zrobić.
Bierzemy igłę do niej zawiazujemy nitkę dość krótka potrzasamy energicznie nad swoją ręką i jak igła zacznie się kręcić jak wahadło to chłopiec jak w kolko to dziewczynka.
Ja robiłam to pierwsze wychodzi chłopiec potem zmienia się w kółko czyli dziewczynka i znowu chłopiec później przestaje się kręcićOlkaBdg lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Hej laseczki. A ja siedzę po glukozie w przychodni i czekam na kolejne pobranie.
Dla mnie płeć nieistotna, ale mąż liczy na córkę bo synka już mamy. Moja mama za to przewiduje, że drugi chłop będzie i powiem Wam że ja też mam przeczucie że drugi chłop będzie. Zwariuje z trzema chłopami w domu!hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
OlkaBdg wrote:Mi się wydaje,że coś jest z tym przeczuciem..
Ja od samego początku jak myślę o moim bąblu to wyślę w kryteriach "TO CHŁOPIEC".
Aczkolwiek gdyby urodziła się córeczka to równie mocno bym się ucieszyła. Tym bardziej,że mimo iż zakładam chłopca, wybrane 100% imię mamy dla dziewczynki :)Co do imienia dla chłopca nie możemy się dogadać.
QUOTE]
Olka, ja mam dokładnie taką samą historię! Wszyscy w rodzinie mi mówili, że jak już będziemy w tej upragnionej ciąży to na pewno będziemy mieli słodką dziewczynkę. I imię dla dziewczynki mamy od lat wybrane i zaklepane - Klara. Ale ja od samego początku mam przeczucie że to będzie chłopiec, takie bardzo silne, ciekawe czy się sprawdzi! No i oczywiście - dla chłopca nie mamy żadnego imienia, nic nam nie pasuje, nic a nic. Ostatnio mi się wkręciło... TYLKO SIĘ NIE ŚMIEJCIE!Imię Eliasz. Że będzie mały Eli, Eliaszek... Ale chyba by miał przekichane w szkole. Eh, eh, co to będzie!
Agnieszka0812, OlkaBdg, Marietta lubią tę wiadomość
-
Ale fajną miałyście wczoraj tą zabawę z wiekiem! To ja też dołączę.
W grudniu kończę 28 lat, jak będę rodzić - będzie rocznikowo 29, to będzie moje pierwsze dziecko i każdą jedną rzecz związaną z ciążą bardzo przeżywam. Np. dostałam od szwagierki poduszkę do karmienia, to gapiłam się w ten przedmiot chyba z pół godziny. Każda jedna rzecz mnie cieszy i wszystko jest takie nowe. No ale jak się ma 28 lat, to część moich koleżanek ma już drugie dziecko i sensacyjne wiadomości typu: dzisiaj udało mi się nie zwymiotować, albo - woow, ale mi się zakręciło w głowie, nie są dla nich niczym ciekawym. Z kolei druga część koleżanek nie jest jeszcze ustatkowana, nie myśli o dziecku i dla nich "ciążowe opowieści" też nie są ciekawe. Wiec... CIESZĘ SIĘ ZE WAS MAM DZIEWCZYNY!!!Agnieszka0812, Foto_Anna, bimba, xpatiiix3, kamisia88, OlkaBdg, luna91, monilia84, bereda11 lubią tę wiadomość
-
A dupa u mnie nic nie było ale najpierw na chłopca miałam przeczucie a teraz z czasem zaczynam odczuwać ze się mylę ale ciąża bardziej jak z synem przebiega ale to różnie bywa heheh wszystko się może zdarzyć
Livia
Nela
Marcel
-
Alicce wrote:dziewczyny ja żartuje tylko
no pewnie ,że nie ważne co bedzie
aby bylo zdrowe
ja mam chlopca i dziewczynke w domu i naprawde obojetne mi co bedzie /choc nie ukrywam ciekawosc jest ... ale tak czy tak to nie istotne ...aby zdówko było ...
po prostu czuję ze bedzie dziewczynkanic pozatym ... a jak bylam w ciazy z synem to nie moglam jesc miesa /odrzucalo mnie - dlatego palnełam ze te parówki sugeruja dziewczynke ... to byl zart oczywiscie ...
nie chciałam nikogo urazić absolutnie ...
Nikt tu się nie obraża, my to tak trochę wróżymy z fusów ;-)ja jak miałam mieć córę to na potęgę słodkie, cola jak by nie było to bez kija nie podchodź haha ale były loty.Teraz inaczej ,ale strasznie się cieszę z tej małej dzidzi we mnie.Super, że jesteście.Ja mam kawałek do rodziny a tu zero koleżanek.Dzięki Wam nie czuję się taka samotnaEliana, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Aaaa przyszła taka głupia pizda do szkoły córką takiej dobrej koleżanki mojej mamy plotkara taka ze ho ho :o a ja to dzisiaj tak ubrana że brzuch sterczy strasznie bo obcisła tunika i zaraz idiotka będzie gadać :o ale póki co nikt nic się nie pytał o bęben
ale gadka była o karcie dużej rodziny to dziewczyny do mnie że jeszcze jedno brakuje to wielodzietnosci hehehe ojj się zdziwią na zjeździe w polowie listopada dopiero powiem i to może nie jeszcze haha ale raczej będzie widać już tak chamsko że się nie da schować
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyhttp://gaviscon.pl/pregnancy/index.php
probowalyscie to na zgage?
edit: jest jeszcze taki rozowy, double action:
http://www.gaviscon.co.uk/products/gaviscon-double-action/liquids/
przeczytalam na angielskiej str, ze tez mozna w ciazy uzywac uf... jadlam wczoraj 2 krokiety z ser i pieczarka no i kotlet rybny tez z panierka, no i chyba to mnie pograzylo. Mialam unikac smazonego i cos mi siadlo od wczoraj na zoladkuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:59
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o takiej właśnie mini niby wróżbie dla śmiechu można sobie zrobić.
Bierzemy igłę do niej zawiazujemy nitkę dość krótka potrzasamy energicznie nad swoją ręką i jak igła zacznie się kręcić jak wahadło to chłopiec jak w kolko to dziewczynka.
Ja robiłam to pierwsze wychodzi chłopiec potem zmienia się w kółko czyli dziewczynka i znowu chłopiec później przestaje się kręcić
Moja babcia robila ten test kazdej kobiecie w rodzinie i zawsze sie sprawdzal, mi jeszcze nie bo nie wie o ciazy ale jak sie dowie to ja poproszeza to pocichu sama zrobilam i wychodzi mi dziewczynka, i jakos sie juz od poczatku tak oby dwoje z moim nastawilismy ze ciezko zmienic tak nachlopca myslenie ale wazne zeby bylo dzieciatko zdrowe
ale nie ukrywam ze od poczatku mysle o nim jak o dziewczynce wiec moze sie sprawdzi