Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
juswik,agnieszka,luna dziękuje za poranne słowa wsparcia,na szczęście moja mama na moja prośbe przyjechała do mnie i spędziłyśmy cały dzień razem,nagotowała mi kochana mamusia
placki z cukinią i z ziemniakiem,zupe serową,kurczaka curry także jedzenia mam na co najmniej 3 dni
,niedawno odwiozłam mame i wyskoczyliśy z mężem na zakupy do biedry
macie racje,jak się zajęłam czymś to od razu lepiej
ja już widze swój brzuszek
i czuje tą upragnioną macice jak nacisnę troszeczkę
P.S.
jestem z siebie dumna pierwszy raz od 3 tygodni wysprzątałam mieszkanie tak po swojemu,a nie rękoma mojego mężakkasya, luna91, bimba, xpatiiix3, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość
-
candles88 wrote:juswik,agnieszka,luna dziękuje za poranne słowa wsparcia,na szczęście moja mama na moja prośbe przyjechała do mnie i spędziłyśmy cały dzień razem,nagotowała mi kochana mamusia
placki z cukinią i z ziemniakiem,zupe serową,kurczaka curry także jedzenia mam na co najmniej 3 dni
P.S.
jestem z siebie dumna pierwszy raz od 3 tygodni wysprzątałam mieszkanie tak po swojemu,a nie rękoma mojego męża
Hahaha rękoma męża skąd ja to nam, albo jak mój smażył kotlety - ja doprawiłam mięsko i nagle zaczęło mnie podbrzusze ciągnąć to mu kazałam posmażyć a ten za 5 min do mnie idzie z patelnią do sypialni żebym zobaczyła czy kotlety doszłyTeraz już nie mam tych kłuć to robię więcej też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:46
candles88, Agnieszka0812, konwalijka lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
candles88 wrote:juswik,agnieszka,luna dziękuje za poranne słowa wsparcia,na szczęście moja mama na moja prośbe przyjechała do mnie i spędziłyśmy cały dzień razem,nagotowała mi kochana mamusia
P.S.
jestem z siebie dumna pierwszy raz od 3 tygodni wysprzątałam mieszkanie tak po swojemu,a nie rękoma mojego męża
musimy się tu wspierać kochana, po to jesteśmy...
ale się najadłam kapusty młodej mmmm a brzuchol mi tak wywaliło hehehehe
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Czytałam Was i nadrabiałam zaległości, a kiedy miałam napisać, że dopisuję się do grupy "starszaków" bo mam skończone 28 lat, to takie mnie rzyganie złapało, że musiałam na 2 godziny od kompa odejść
Moje dziecko nie lubi produktów mlecznych, dotąd dwa razy wymiotowałam: po mleku z miodem, a dziś po koktajlu truskawkowym
a tyle piszą, by w pierwszym trymestrze wzbogacić dietę o nabiał - i co teraz??
My to chyba w ogóle kupować nic nie będziemy ;P Tzn. ciuchy ciążowe na jesień-zimę odkupiłam od znajomej, dorzuciła mi gratis kilka rzeczy dla dzieciaczka, od drugiej koleżanki dostaniemy łóżeczko, wanienkę etc., moi rodzice chcą kupić wózek, od kuzynki dostanę wór ciuchów po 3 dzieciakach, więc co mi pozostanie do kupienia...ale tak czy siak jeszcze się jakoś powstrzymuję, myślę, że jak wkroczę w drugi trymestr to może zacznę się rozglądać za czymś...
hiacynta99, Agnieszka0812, xpatiiix3, bimba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie macie cery? Ja zawsze miałam suchą a teraz cała tłusta jak bym oliwą wysmarowała....
Właśnie się popłakałam oglądając taniec z gwiazdami, na piosence "nie bądż taki szybki bill" ?!?!?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
U mnie coraz gorzej miałam już taką ładną buzie przez 2 miesiac a teraz taka pryszczata i błyszcząca jakbym oliwa twarz wysmarowala od jakichś 2 tyg.. myślałam że bedzie jak z córką taka piękna buzia ze malować się nie musiałam wcale nawet rzęs a teraz tapety pół kilo jak do szkoły idę musze nałożyć żeby te pryszcze zakryć
jedyna zmora ,której przeżyć nie mogę
włosy za to do przeżycia co 3 dni wystarczy jak umyje ale ze ja już czapkę wyjelam wczoraj to mam w dupie to czy umyte włosy czy nie chyba ze tak gdzieś idę ze musze czapkę zdjąć a czapka przy okazji moje okropne czoło zakrywa
Za to stopy wierzch biale skora sucha i dłonie to masakra dłonie do krwii mam popękane na wierzchu...w każdej ciąży tak mam ale z każdą co raz gorzej i najlepsze kremy apteczne nie dają rady by to pięknie wygoić i przy każdym takim smarowania te rany na dłoniach pieką jak cholera w ciąży z córką myślałam że już jakiegoś świerzbu się nabrała ale ja to mam fiola na punkcie rąk myje w koło ja przy robieniu mleka dla córki 3 razy umyje.. i to pogarsza też stan skóry na dłoniach niestety to ode mnie silniejsze jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:48
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa tez mam problem z cerą, sucha skóra a na twarzy pasieka normalnie, szczególnie na brodzie. Zawsze miałam super cerę, a teraz masakra... no ale nie ma co narzekać. Teraz zauważyłam, że mam wysypke na brzuchu, poniżej biustu
ciekawe z czego to holerstwo...
-
Czyli nie tylko ja poszkodowana przez hormony no nawet przy synku aż tak nie było
aż wstyd jutro do szkoły takiej twarzowej iść.. szczerze to coś mnie przymuliło w domu nie mam ochoty nic robić bym tylko w łóżku z gorącą herbata z cytryna lezala
humor dobry tylko taki len dzisiaj ze szok z domu wychodzić się nie chce tak zimno na dworze..
Livia
Nela
Marcel
-
Hej niewyspałam zie dzisiaj to nie moja pora na wstawanie
3 pobudki na siku
czarno buro i ponuro zimno w cholerę czapka rękawiczki szalik i taka opalona do szkoły pojadę brryyy
Madzia ja w domu nie dotykam detergentówa rękawiczki mam jednorazowki bo bywają wpadki dzieci kiedy to ekhem przypadkiem nie trafi do nocnika albo przewróci nocnik mi i potem już gola ręką tego nie tkne choćby te majty potem jak piore jemu..
Kurde tragedia bez kitu pieką swędzi aż tam gdzie się goi i obok ran nowe żywcem pękają niestety taki urok ciąży już chyba ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie co mi trochę pomaga i szybko goi jak brzucha palmersa smaruje działa na ręce też moje zbawieniea tak poza tym nie zmywam ani łazienki nie sprzątam
tzn no po sobie tak ale ogólnie babcia sprząta i zmywa ja tam poodkurzam i tak dalej tam gdzie jakies srodki czystosci wchodza w gre to na razie nie poki rak nie dolecze bo mnie żałuję że znowu ręce mi popękały
także git tylko no tak jak mówię fobie mycia rąk mam tłuste dotkne musze umyć robie mleko tez ciągle myje robie herbatę głupia tez myje ja nawet kanapki robie to jak cytryny wkroje to już nic nie dotkne tylko ręce myje takiego hopla mam nagle mi się tak stało.. jak syna urodziłam się zaczęło ze za każdym razem żeby dziecko dotknąć myłam ręce i każdemu kazałam umyć mydłem porządnie bo indziej nie mógł dotknąć itd heheheh pierwsze co robię jak wchodzę do domu to nic nie dotkne póki rąk nie umyje mydłem porzadnie
takiego mam jobla na tym punkcie no niestety niektórzy nie rozumieją niby dobrze i tez niedobrze ale jak pomyślę ze jadę autobusem dotykam tej rurki i tam ktoś dotykał chory albo za przeproszeniem jak to pijak wyszcza się i trzymał ta rurkę to mnie obrzydzenie bierze hahhaa jak detektyw Monk ale nie do końca aż tak
Agnieszka0812, Alicce lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel