Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie już chyba wszyscy będą wiedzieć o ciąży metodą pantoflowa mama powiedziała babci bbabcia napewno chlapnie ciotce ciotka swojej córce i tak dalej. Z jednej strony za wcześnie żeby wszyscy wiedzieli ale z drugiej nie można myśleć że będzie źle i trzymać to w wielkiej tajemnicy tymabardziej że z ciotkami i innymi pierdolami się bardzo zadko widuje
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!
Od rana ostatnio dobrze sie czuje ale od popoludnia to koszmar nudnosci i na wymioty mnie bierze:(
Ja po córeczce mam tylko w sumie kojec który leży na szafie złożony.Powłoczki na posciel i przescieradła do łózeczka. Reszte wszystko powydawałam.
Narazie nie mam zamiaru nic kupowac dopiero moze po nowym roku zaczniemy kompletowac wszystko.Najpierw musimy zakupić jakąś komode dla maluszka żebym miala gdzie chować ciuszki
Dzisiaj naszla mnie ochota na rybke pieczona w warzywach:) Rybka juz sie piecze zaraz bede ja konsumowac:)
Miłego dnia życzę :*
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
czytam Wam już od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się napisać
termin mam wyznaczony na 12.05.15
Widziałam już swoje maleństwo i serduszko jakoś w 7 tyg.
dziś miałam kolejną wizytę, ale Pan dr niestety nie zrobił mi usg:(
w ogóle bardzo mało mówił, ale może to norma przy wizytach na NFZ;/
odebrałam wyniki, morfologia-ok, wymaz ok, hiv negatywny, ale mam pytania co do toksoplzmozy bo wyszło mi :
IgG: 15,10 IU/ml ( wynik dodatni powyżej 3)
IgM: 0,440 (wynik dodatni powyżej 0,60)
no i nie wiem jak to zinterpretować?
Będę wdzięczna!gdyby iGM był dodatni to by było świeże zakażenie
josephinka84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Magdalena91 wrote:U mnie już chyba wszyscy będą wiedzieć o ciąży metodą pantoflowa mama powiedziała babci bbabcia napewno chlapnie ciotce ciotka swojej córce i tak dalej. Z jednej strony za wcześnie żeby wszyscy wiedzieli ale z drugiej nie można myśleć że będzie źle i trzymać to w wielkiej tajemnicy tymabardziej że z ciotkami i innymi pierdolami się bardzo zadko widujeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
co ma być to będzie i to czy inni dowiedzą się wcześniej czy później nie ma wpływu na rozwój ciąży. Bardziej chodzi o to (przynajmniej w naszym przypadku), że po stracie wszyscy patrzyli się dziwnie na mnie z takim politowaniem. Rodzina to rodzina wiadomo ale znajomi dowiedzą się troszkę później.
Agnieszka0812, anka418, luna91 lubią tę wiadomość
-
baśka86 wrote:Hej dziewczyny!!!
Od rana ostatnio dobrze sie czuje ale od popoludnia to koszmar nudnosci i na wymioty mnie bierze:(
Ja po córeczce mam tylko w sumie kojec który leży na szafie złożony.Powłoczki na posciel i przescieradła do łózeczka. Reszte wszystko powydawałam.
Narazie nie mam zamiaru nic kupowac dopiero moze po nowym roku zaczniemy kompletowac wszystko.Najpierw musimy zakupić jakąś komode dla maluszka żebym miala gdzie chować ciuszki
Dzisiaj naszla mnie ochota na rybke pieczona w warzywach:) Rybka juz sie piecze zaraz bede ja konsumowac:)
Miłego dnia życzę :*też mam tylko łóżeczko i jednen kpl pościeli, resztę wydałam i sprzedałam
baśka86 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
josephinka84 wrote:Dziękuje Agnieszka, no, ale właśnie mam tam 15,10 a wynik dodatni jest już powyżej 3:(
josephinka84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No i dobrze, tzn, że masz przebytą i 15 to wcale nie jest wysoki wynik!
Nie martw się, dobrze, że przebyta tzn, że w ciąży toxo Ci nie grozijosephinka84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:czy wy tez takie ssanie burczenie i mulenie w brzuchu macie czy tylko ja muszę co chwile coś przegryzać bo inaczej mnie tak muli...
luna91 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
patkaaxx90 wrote:Bo moja Ginekolog stroni od częstych wizyt... No chyba żeby jakieś bóle wystąpiły bądź plamienia to wtedy wcześniej przyjmuje..a tak to co 4 tygodnie..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15